Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu cocuk bı tokatla ölmezz....
Gördüyse bile bence bu cocugu o tarlada öldürdüler bunlar,bogdular...
Cunku cocugun bırı beyaz bı arabada dılber ve 2 adam buraya geldıler,bagajda cocuk vardı sesler gelıyodu dedı..
Bu cocuk bı tokatla ölmezz....
Gördüyse bile bence bu cocugu o tarlada öldürdüler bunlar,bogdular...
Cunku cocugun bırı beyaz bı arabada dılber ve 2 adam buraya geldıler,bagajda cocuk vardı sesler gelıyodu dedı..
arkadaşlar birşey sormak istiyorum benmi kaçırdım acaba..kader hamile bugün ercan için müge hanım sevgilinmi kız arkadaşınmı konuşulduya bu kader kimden hamile ercandan mı..
Kader dogum yapmis canim zaten....Sanirim cocuk ercandan cunki bugun ercana sordu dogum yapmis dogrumu diye...Ercanin kiz arkadasiymis zaten kader...Buyuk ihtimal cocuk ondan yoksa kim hamile bir kadinla beraber olur...Bunlar tamamen asmislar olayi...Benim hayret ettigim seyde bu kader babasi kemal dilber ercan ordayken nasil birbirlerini sadece bir iki kere gorduklerini soylediler meger o evi tamamen fuhus yeri olarak kullaniyorlarmis....Ercan da oraya SIK SIk gidiyormus zaten ondan iyi biliyor olaylari...
Bende bu cocugun sirf gordu diye olduruldugunu sanmiyorum..Zaten herkes umitte dahil biliyormus...Nesinden korkacakki dilber..Zaten korktuguda yok umitten..Yazik cocuga baska seyler yaptilar kesin o sebepten oldurduler.... !
benı beynım durdu artık bu cem dılcer we wandakı wahset benı bıtırdı yeterrrrrrrrrr yhaKızlar zap yaparken Süreyya beyin adını okudum Esra Ceyhan'ın programda,izledim.Buse diye bi kız bağlandı 21 yaşında.Cemi tanıyormuş.Cemin ne kadar psikopat ruhlu oluğunu herkes biliyordu,göründüğü gibi biri değildi,münevveri öldürürken kızın çığlıklarını etraftaki bütün villalar duydu,bavulu arabaya taşırken bile gördüler,herkes biliyor ama kimse korkudan konuşmuyor,ben duyanlarla görenlerle konuştum dedi.cinyayet gününden sonraki 1 ay ,Cem geceleri Villaya gelip kalıyomuş.Buse onu otobüste görmüş cinayetten 2 gün sonra.telefonla konuşmuş biriyle.Ben cem, seni arıycam demiş telefondakine.evlerinin sokağında inmiş.Süreyya bey de doğruladı..bende biliyorum bunları,hatta komşulardan bu olay yüzünden psikolojik tedavi gören bile var dedi...
Bir an önce bulunsun Allahım..Nolur (((
ay inanmıyorum yaaa, facebookta var videoları falan, kardeşi münevverin fotoğraflarından video yapmış, nasıl üzüldüm anlatamam yaaa senağlamaKızlar zap yaparken Süreyya beyin adını okudum Esra Ceyhan'ın programda,izledim.Buse diye bi kız bağlandı 21 yaşında.Cemi tanıyormuş.Cemin ne kadar psikopat ruhlu oluğunu herkes biliyordu,göründüğü gibi biri değildi,münevveri öldürürken kızın çığlıklarını etraftaki bütün villalar duydu,bavulu arabaya taşırken bile gördüler,herkes biliyor ama kimse korkudan konuşmuyor,ben duyanlarla görenlerle konuştum dedi.cinyayet gününden sonraki 1 ay ,Cem geceleri Villaya gelip kalıyomuş.Buse onu otobüste görmüş cinayetten 2 gün sonra.telefonla konuşmuş biriyle.Ben cem, seni arıycam demiş telefondakine.evlerinin sokağında inmiş.Süreyya bey de doğruladı..bende biliyorum bunları,hatta komşulardan bu olay yüzünden psikolojik tedavi gören bile var dedi...
Kızlar zap yaparken Süreyya beyin adını okudum Esra Ceyhan'ın programda,izledim.Buse diye bi kız bağlandı 21 yaşında.Cemi tanıyormuş.Cemin ne kadar psikopat ruhlu oluğunu herkes biliyordu,göründüğü gibi biri değildi,münevveri öldürürken kızın çığlıklarını etraftaki bütün villalar duydu,bavulu arabaya taşırken bile gördüler,herkes biliyor ama kimse korkudan konuşmuyor,ben duyanlarla görenlerle konuştum dedi.cinyayet gününden sonraki 1 ay ,Cem geceleri Villaya gelip kalıyomuş.Buse onu otobüste görmüş cinayetten 2 gün sonra.telefonla konuşmuş biriyle.Ben cem, seni arıycam demiş telefondakine.evlerinin sokağında inmiş.Süreyya bey de doğruladı..bende biliyorum bunları,hatta komşulardan bu olay yüzünden psikolojik tedavi gören bile var dedi...
-10ya ben bu çocuk bizi gördü ümite söyler ,öldürelim dediklerine inanmıyorum..zaten ümitin kardeşi demiş ona ama ümit inanmamış..çocuğamı inanacak ki..bence bu işin içinde başka bir iş var..bende tecavüzden şüpheleniyorum..çocuk ağladı ,söyleyecem dedi,korktular...
birde şu kemal röpörtajdadedi ki ,yani daha öncedende dikkatimi çekmişti benim , bütün 20 tl vardı..10 -10 tl harçlık verdim.bütün tl ile nasıl 10-10 harçlık veriyon..birde zaten kekeleyip duruyordu kendisi..
neyse biraz daha şunların gözünü korkutsunlar bari..tecavüz falan varsa belkide çocuğun giysilerinde bulurlar iz..
yazık yazık..küçücük çocuktan zevk almak derdine düşecek kadarda acizler ,şerefsizler
birde kader doğum yapmış...vayyy beeeeeeeeeeeeeee..çocuk öldürülüyor soğukkanlı,doğurmuyor ,hapse girecek telaşlanıyor, heyecan yapıyor,doğuruveriyor..zaten 6-7 aylık falandı galiba..
ercanda kaderin erkek arkadaşı imiş..onada şaşırdım