• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Bu cocuk bı tokatla ölmezz....
Gördüyse bile bence bu cocugu o tarlada öldürdüler bunlar,bogdular...
Cunku cocugun bırı beyaz bı arabada dılber ve 2 adam buraya geldıler,bagajda cocuk vardı sesler gelıyodu dedı..

Cunku cocugun bırı beyaz bı arabada dılber ve 2 adam buraya geldıler,bagajda cocuk vardı sesler gelıyodu dedı..

bende sana katılıorum jnm bunlardan hersey beklenır belkı yawruya ıskenje bıle yapmıslardır bu arada lınk ıcın tsk jnmcım

allah kahretsin cem ve ailesini ne diyim ya onlarda daha beter olsun insallah nasil bir acidir tatsinlar insallah...yaktilar gencecik kizi ailesini...

sana katılıtılıyorum nezamandır bu konuyo takıp edıyorum ne ahlaksız vicdansız bı kadınmış söylenecek okadar söz varkı onun için yavrucak ne acılar cektı kımbılır senağlama cocuga çok içim yandı

ya ben bu çocuk bizi gördü ümite söyler ,öldürelim dediklerine inanmıyorum..zaten ümitin kardeşi demiş ona ama ümit inanmamış..çocuğamı inanacak ki..bence bu işin içinde başka bir iş var..bende tecavüzden şüpheleniyorum..çocuk ağladı ,söyleyecem dedi,korktular...
birde şu kemal röpörtajdadedi ki ,yani daha öncedende dikkatimi çekmişti benim , bütün 20 tl vardı..10 -10 tl harçlık verdim.bütün tl ile nasıl 10-10 harçlık veriyon..birde zaten kekeleyip duruyordu kendisi..
neyse biraz daha şunların gözünü korkutsunlar bari..tecavüz falan varsa belkide çocuğun giysilerinde bulurlar iz..
yazık yazık..küçücük çocuktan zevk almak derdine düşecek kadarda acizler ,şerefsizler
birde kader doğum yapmış...vayyy beeeeeeeeeeeeeee..çocuk öldürülüyor soğukkanlı,doğurmuyor ,hapse girecek telaşlanıyor, heyecan yapıyor,doğuruveriyor..zaten 6-7 aylık falandı galiba..
ercanda kaderin erkek arkadaşı imiş..onada şaşırdım

HÜRRİYET'TEN...

Canlı yayında psikologların, Emniyet mensuplarının saatlerce dil döktüğü anne, hiç istifini bozmadan sürekli "Çocuğun kaybolmasıyla ilgili birşey bilmiyorum" dedi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, küçük Muhammet açlıktan çöpten ekmek topluyor, komşulardan yemek istiyordu. Görgü tanıklarının ifadeleri kan donduran cinstendi. İşte bazı açıklamalar:

"Küçük Muhammet sürekli açtı, etrafa saldırıyordu. Ailesi çocuğu sevmiyordu hiç ilgilenmiyordu. Annesinin evine sürekli başka adamlar girip çıkıyordu. Çocuk açtı ama anne günde 3 paket sigara alıp içiyordu. Çocukla ne ilgileniyor ne de nerede olduklarını merak ediyorlardı. İlgileri 2. çocuklarınaydı. En son beyaz bir arabaya binerken gördük"

MÜGE ANLI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

48 gündür hazırladığı TV programında kayıp çocuğun ailesini konuk eden ve olayı çözmeye çalışan televizyoncu Müge Anlı Muhammet Fırtına'nın katilini duyunca hastanelik oldu. Muhammet'in annesi Dilber Fırtına tarafından öldürüldüğü haberi Müge Anlı'ya ulaştığında ünlü sunucu hıçkırıklara boğularak sinir krizi geçirmeye başladı.

Televizyon fenomeni Müge Anlı, programına konuk ettiği ve kaybolan oğlunu aradığı Dilber Fırtına'nın Kemal E. ile birlikte çocuğu döverek öldürdüğünün anlaşılması üzerine adeta yıkıldı!

Müge Anlı, kendisi ile birlikte ölen çocuğunu arayan anne Dilber Fırtına ve sevgilisi Kemal E.'nin kendilerini cinsel ilişkiye girdikleri sırada gördüğü için küçük Muhammed'i döverek öldürdüklerini öğrenince fenalaştı.

Akşam haberlerinde canlı yayın konuğu olan Müge Anlı olayı gözyaşlarına boğularak anlattı. ATV Ana Haberin yayınından sonra Müge Anlı tekrar fenalaştı ve yeniden doktor kontrolüne alındı. ''

arkadaşlar birşey sormak istiyorum benmi kaçırdım acaba..kader hamile bugün ercan için müge hanım sevgilinmi kız arkadaşınmı konuşulduya bu kader kimden hamile ercandan mı..

Kader dogum yapmis canim zaten....Sanirim cocuk ercandan cunki bugun ercana sordu dogum yapmis dogrumu diye...Ercanin kiz arkadasiymis zaten kader...Buyuk ihtimal cocuk ondan yoksa kim hamile bir kadinla beraber olur...Bunlar tamamen asmislar olayi...Benim hayret ettigim seyde bu kader babasi kemal dilber ercan ordayken nasil birbirlerini sadece bir iki kere gorduklerini soylediler meger o evi tamamen fuhus yeri olarak kullaniyorlarmis....Ercan da oraya SIK SIk gidiyormus zaten ondan iyi biliyor olaylari...

Bende bu cocugun sirf gordu diye olduruldugunu sanmiyorum..Zaten herkes umitte dahil biliyormus...Nesinden korkacakki dilber..Zaten korktuguda yok umitten..Yazik cocuga baska seyler yaptilar kesin o sebepten oldurduler.... !

Son düzenleme:
Kızlar zap yaparken Süreyya beyin adını okudum Esra Ceyhan'ın programda,izledim.Buse diye bi kız bağlandı 21 yaşında.Cemi tanıyormuş.Cemin ne kadar psikopat ruhlu oluğunu herkes biliyordu,göründüğü gibi biri değildi,münevveri öldürürken kızın çığlıklarını etraftaki bütün villalar duydu,bavulu arabaya taşırken bile gördüler,herkes biliyor ama kimse korkudan konuşmuyor,ben duyanlarla görenlerle konuştum dedi.cinyayet gününden sonraki 1 ay ,Cem geceleri Villaya gelip kalıyomuş.Buse onu otobüste görmüş cinayetten 2 gün sonra.telefonla konuşmuş biriyle.Ben cem, seni arıycam demiş telefondakine.evlerinin sokağında inmiş.Süreyya bey de doğruladı..bende biliyorum bunları,hatta komşulardan bu olay yüzünden psikolojik tedavi gören bile var dedi...

Bir an önce bulunsun Allahım..Nolur :((((

Kader dogum yapmis canim zaten....Sanirim cocuk ercandan cunki bugun ercana sordu dogum yapmis dogrumu diye...Ercanin kiz arkadasiymis zaten kader...Buyuk ihtimal cocuk ondan yoksa kim hamile bir kadinla beraber olur...Bunlar tamamen asmislar olayi...Benim hayret ettigim seyde bu kader babasi kemal dilber ercan ordayken nasil birbirlerini sadece bir iki kere gorduklerini soylediler meger o evi tamamen fuhus yeri olarak kullaniyorlarmis....Ercan da oraya SIK SIk gidiyormus zaten ondan iyi biliyor olaylari...

Bende bu cocugun sirf gordu diye olduruldugunu sanmiyorum..Zaten herkes umitte dahil biliyormus...Nesinden korkacakki dilber..Zaten korktuguda yok umitten..Yazik cocuga baska seyler yaptilar kesin o sebepten oldurduler.... !

rabbım nası bı ılıskı turu anlamadım sınan hurdacılık yapıo ewınde fuhus yapılıo uwey kızı nıkahsız hamıle oglu uyusturucu bagımlısı offfffff yaradan bıze ekmek werıo bızde yıyoruz

Kızlar zap yaparken Süreyya beyin adını okudum Esra Ceyhan'ın programda,izledim.Buse diye bi kız bağlandı 21 yaşında.Cemi tanıyormuş.Cemin ne kadar psikopat ruhlu oluğunu herkes biliyordu,göründüğü gibi biri değildi,münevveri öldürürken kızın çığlıklarını etraftaki bütün villalar duydu,bavulu arabaya taşırken bile gördüler,herkes biliyor ama kimse korkudan konuşmuyor,ben duyanlarla görenlerle konuştum dedi.cinyayet gününden sonraki 1 ay ,Cem geceleri Villaya gelip kalıyomuş.Buse onu otobüste görmüş cinayetten 2 gün sonra.telefonla konuşmuş biriyle.Ben cem, seni arıycam demiş telefondakine.evlerinin sokağında inmiş.Süreyya bey de doğruladı..bende biliyorum bunları,hatta komşulardan bu olay yüzünden psikolojik tedavi gören bile var dedi...

benı beynım durdu artık bu cem dılcer we wandakı wahset benı bıtırdı yeterrrrrrrrrr yha

ay inanmıyorum yaaa, facebookta var videoları falan, kardeşi münevverin fotoğraflarından video yapmış, nasıl üzüldüm anlatamam yaaa senağlama

ya herşey olur biter,sonrasında da biz herşeyi biliyorduk ta duk duk olur
madem piskopatmış neden münevvere söylememişler yada bir şekilde münevverin ailesine?
geceleri villaya geliyormuşta ,polis salak mı ayol..hiç mi telefon konuşmalarını dinlemedi,villayı gözlem altına almadı..belkide bir delili almak için geldi oraya..bunlar hep olurmuş..polis bilmiyormu,bu kadar mı tedbirsizce hareket etmiş
oradaki kişilerde gidip polise haber verse nereden bilecekler kimin olduğunu..tanık koruma programı diye bişi var..isimleri gizli tutulurdu..yada o anda polise haber verselerdi bu evden sesler geliyor diye yani isimsiz ihbar yapsalardı gene yakalanırlardı
cemde evlerinin sokağında inecek öylemi? kız görüyor ama nedense otobüsteki hiçbir vatandaş onu tanımıyor ,yakalamıyorlar...
bazı şeyler belki doğru ama çok da bu söylenenlere inanmıyorum..her olaydan sonra birileri çıkar,aslında ben biliyordum ,o biliyordu falan filan der ama hiçççççççççç bişi yapmazlar..madem biliyordun o zaman bişi yapmadın,sustun şimdi de sus o zamannn

Bende pür dikkat seyretmek için bugün nete girmedim şu hurdacının konuşması beni çok güldürdü adam ben yalan sevmem diyor gözgöregöre yalan atıyormuş.. Küçük Muhammed te bence bi tokatla ölücek bi çocuk değil, hani kafasını bi eyre vurduysa neyse de babası da daha önce yüzüne tokat atmış ölmemiş bunlar çocuğu resmen öldürmek istemişler ALLAH bilir ne yapmışlardır yavrucağıza :( Şimdi düşünüyorum da eski bölümleri gösterdiklerin de katilin kimelr olduğu ortadaymış sadece bir küçük ipucu gerekiyormuş o da bulunan ceset oldu :(

Münevvere gelince katiller ailenin içinden diyorlar ya benim tahmin ettiğim kadarıyla baba , anne ve abi (abi nin zaten daha önceden yaptığı bi pislik var) yani bunda da herşey orta da..

valla psikopat sayısında ciddi bir artış var..görünen o ki seve seve,zevk alarak cinayet işliyorlar, ..allah sonumuzu hayır etsin..

bir de bu cem ve cinayetteki kişi/kişiler ciddi hasta tipler..bu tür tiplerin bir an önce içeriye tıkılması gerek..çünkü cinayetten zevk alarak boşalıyorlarsa o it ve yardımcıları, en kısa zamanda yine benzer bir yada birkaç cinayet daha işleyebilirler..allah korusun..

muhammete gelince, maalesef o fuhuş yuvasında ne mal olduğu bilinen ve anası demeye layık olmayan dilber karısının yaptıklarını gördüğünde dolayı değil de, taciz/tecavüz tarzı,ya da cemvari hazlar için öldürüldüğünü düşünüyorum.

ya ben bu çocuk bizi gördü ümite söyler ,öldürelim dediklerine inanmıyorum..zaten ümitin kardeşi demiş ona ama ümit inanmamış..çocuğamı inanacak ki..bence bu işin içinde başka bir iş var..bende tecavüzden şüpheleniyorum..çocuk ağladı ,söyleyecem dedi,korktular...
birde şu kemal röpörtajdadedi ki ,yani daha öncedende dikkatimi çekmişti benim , bütün 20 tl vardı..10 -10 tl harçlık verdim.bütün tl ile nasıl 10-10 harçlık veriyon..birde zaten kekeleyip duruyordu kendisi..
neyse biraz daha şunların gözünü korkutsunlar bari..tecavüz falan varsa belkide çocuğun giysilerinde bulurlar iz..
yazık yazık..küçücük çocuktan zevk almak derdine düşecek kadarda acizler ,şerefsizler
birde kader doğum yapmış...vayyy beeeeeeeeeeeeeee..çocuk öldürülüyor soğukkanlı,doğurmuyor ,hapse girecek telaşlanıyor, heyecan yapıyor,doğuruveriyor..zaten 6-7 aylık falandı galiba..
ercanda kaderin erkek arkadaşı imiş..onada şaşırdım
-10

bu gün arif hocada bunu söylei ama adamın söylediği dilbere 20 lira verdim siz 10 -10
paylaşın demek istedi
benim anladığım kadarıyla hurdacının ei randevu evi gibi işliyo ev sahibi ismette dilberi o eve götürüyo sonra hurdacı bu kadını muteahhit kemel e pazarlıyo kader de ercanl böyle bir ilişki esnasında hamile kalıyo sanırımj böyle

dilbere bak 10 liraya ne işler yapıyo bunu ümit inde bildiğini sanıyorum para gelsinde nolursa olsun zaten kadın yolun yolcusu

Belkide Münevver olayında gizli tanıklar,gizli ifadeler vardır..Bilemeyiz tabi..Çünkü Münevver olayı uluslar arası bi durum oldu artık..Rusya'da gizli bir operasyon yapıldığını duymuştum..Ama rusya olayının şaşırtmaca olduğu iddiası da var..Burnumuzun dibinde bile olablir..Bukelamun gibi olur bunlar..parada gani nasıl olsa..şekilden şekilde girerler..Ama tabiki bütün sülalenin,çevrenin dinlediğini biliyoruz..Mutlaka yakalanıcak mutlaka!!!

Ya kızlar farkındamısınız bu yıl resmen "katliamlar" yılı oldu....Gerçekten ciddi artış var bu yıl çocuk cinayetlerinde,katliamlarda..Allahım neler oluyor?? Nasıl bir imtihan bu..Ne hale geldik böyle..Teknoloji ilerledikçe bizim insanlık duygularımız geriledi resmen..Allahım ıslah et..azdırma kimseyi..

TELEVİZYONLARDA YARDIM İSTEDİLER
Oğlu kaybolan anne Dilber Fırtına, minik Muhammed’in komşuya gitmek üzere evden ayrıldığını ve bir daha geri gelmediğini söyleyerek eşi Ümit ile birlikte bir çok televizyon programına çıkarak bulunması için yardım istedi. Oğullarının bulunması için televizyon ekranlarında gözyaşı döken ve yardım isteyen Fırtına çifti, dün de özel bir televizyonun sabah programındayken, polis kendilerine ulaşarak Çorlu’ya dönmelerini istedi.
Televizyon programından çıkan çift hemen Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Çorlu polisin gösterdiği eşyaları hemen tanıyan anne gözyaşları içinde oğlunun eşyalarını teşhis etti. Polisin kısa sorgusundan sonra anneden şüphelenen güvenlik güçleri durumu Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirdi. Savcılığın talimatı üzerine anne 23 yaşındaki Dilber Fırtına gözaltına alındı.
Çorlu polisi gözaltındaki annenin ifadelerinden sonra 41 yaşındaki sevgilisi Kemal Ermiş, evinde buluştuğu arkadaşı 23 yaşındaki Sinan Gök ile imam nikahlı eşi 38 yaşındaki Fadime Sezer, kızları 18 yaşındaki Kader Sezer, oğulları 16 yaşındaki K.S.yi de gözaltına aldı. Gözaltındaki 6 şüphelinin iki günden beri sorgusu sürüyor

YATAKTA ÇIRILÇIPLAK GÖRDÜ
Çorlu Emniyet Müdürlüğü’nde sogulanan sanıklar dün gece geç saatlerde Devlet Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolunden geçirildi. İddiaya göre olay günü anne Dilber Fırtına, sevgilisi Kemal Ermiş ile Sinan Gök’ün evinde buluştu. İki sevgili yatakta olduğu sırada minik Muhummet eve gelerek ilişkiye tanık oldu. Panikleyen sevgililer ev sahibi Sinan Gök’ü çağırarak çocuğu dışarı çıkartıp korkutmasını istedi. Muhammet’i dışarı çıkaran ev sahibi dövdüğü sırada çocuk yere düşünce panikleyip sevgililere haber verdi. Odadan dışarı çıkan Dilber Fırtına ve Kemal Ermiş, yerde yatan Muhammet’i görünce kortu. Anne Dilber ev sahibi ve sevgilisinden çoçuğu hastaneye götürmelerini istedi.

BATTANİYEYE SARIP TARLAYA ATMIŞLAR
Çocuğun ölmesi üzerine Sinan Gök, Kemal Ermiş ve K.S. çocuğu battaniyeye sararak kendilerine ait minibisle tarlaya götürerek bıraktı. Bir süre sonra eve geri gelen Kemal Ermiş, Dilber Fırtına'ya Muhammet’in öldüğünü ve tarlaya attıklarını söyledi. Anne Dilber Fırtına'ya, kimseye anlatması halinde diğer çocuğunu da öldüreceklerini söyledi. Anne Fırtına'nın bu nedenle sustuğu öne sürüldü.
Poliste ifade veren Sinan Gök ise çocuğu kendisinin dövmediğini, Kemal Ermiş’in döverek öldürdüğünü söyledi.

KUŞLAR, BÖCEKLER YEMİŞ
Adli Tıp Kurumu uzmanları, açıkta kalan bir cesedin 45 gün içinde kuşlar ve böcekler tarafından yenebileceğini ve kemik haline gelebileceğini söyledi.

Back