• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

babaanne küçük kızı esirgeme kurumuna vermiş. bence en iyisi olmuş. orada devlet nezaretinde okur, iş bulur. yazık o bari kurtulmuş

ümit tarlaya gitmiş duygusal anlarıymış.....
bu benim yavrum işte ben onu çok seviyorum diyo...
hadi naşşşşşşş....
hiçte inandırırcı değilsin be ümit!
hala oynuyorsun ne diyim...
dişini kırarken o evladın canını yakarken sevmiyordun horluyordunda şimdi cesedinin bulunduğu yeri öpüp işte bu benim yavrum diyosun....
onu bi geç kendini kandırma..

arkadaşlar dün haberlerde izledim dilber sorgudan çıkıyordu sanırım...
sanki ayağı aksıyordu suratı bir karış saç baş dağılmış...
o anda aklıma geldi acaba sorguda dövdülermi?
konuşturmak için sopa falanmı yedi.....
mügede bir ayı aşkın konuşmadı sorguda herşeyi anlattı....
pisliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
geberir inşallah...................

hadi naşşşşşşş....
dişini kırarken o evladın canını yakarken sevmiyordun horluyordunda şimdi cesedinin bulunduğu yeri öpüp işte bu benim yavrum diyosun....

kör ölür badem gözlü olurya ümit yeni farketti çocuğunun bir ara kayıp şimdide öldüğünü........

kaderin çoçukta ercandan değil allah allah bu nasıl bir yer ercanın mide nasıl bir mide hamile kadınla 1 olmuş arkadaşlığı......şaştım kaldım valla.......

valla giden gittikten sonra
sen toprağı öpmüşsün ne yazar
yada yaptıklarından pişman olduysan ne yazar :(

hadi naşşşşşşş....

aynısını bende düşündüm

kaderin çoçukta ercandan değil allah allah bu nasıl bir yer ercanın mide nasıl bir mide hamile kadınla 1 olmuş arkadaşlığı......şaştım kaldım valla.......

Ercan da tekin biri degil anlasilan bu nasil birsey cocuk bundan degil once nisanlisi dediler sonra arkadasina cevirdiler arti... ay git ya bunlar nasi insanlar nasi iliskiler sozler bile kiyafetsiz kaliyor.

Anaaaaaaaa..Kaderin bebek Ercan'dan değilmiş...!! Bunlar nasıl ilişkiler böyle yaaa..ne varsa bu tiplerde var zaten..her yol roma olur bunlar gibilerde..

Kader dogum yapmis canim zaten....Sanirim cocuk ercandan cunki bugun ercana sordu dogum yapmis dogrumu diye...Ercanin kiz arkadasiymis zaten kader...Buyuk ihtimal cocuk ondan yoksa kim hamile bir kadinla beraber olur...Bunlar tamamen asmislar olayi...Benim hayret ettigim seyde bu kader babasi kemal dilber ercan ordayken nasil birbirlerini sadece bir iki kere gorduklerini soylediler meger o evi tamamen fuhus yeri olarak kullaniyorlarmis....Ercan da oraya SIK SIk gidiyormus zaten ondan iyi biliyor olaylari...

Bende bu cocugun sirf gordu diye olduruldugunu sanmiyorum..Zaten herkes umitte dahil biliyormus...Nesinden korkacakki dilber..Zaten korktuguda yok umitten..Yazik cocuga baska seyler yaptilar kesin o sebepten oldurduler.... !

çocuk kaderin ilk kocasındanmış canım az önce söyledi ayrılmış kader..

bu babaanneye ne diyeceğimi bilmiyorum muhammed çıksın daha vermem dedi kadın ..ikinci gün kızı teslim etti..yarın öbür gün Allah göstermesin onada birşey olursa yine çıkar bu çıksın daha vermem der..yok mezarını evinin karşısına istiyor yok çıkacak o çocuk ben torunumu istiyorum diyor hepsi göz boyamaktan başka birşey değil..ele güne karşı iyi babaanne imajı çiziyor aklınca..

Son düzenleme:
hadi naşşşşşşş....

aynı şeyler benimde aklımdan geçti.hiç inandırıcı değil ümütün hareketleri konuşmaları

ben asla inanmıyorum o ümit denen yaratığa eminimki herşeyi biliyordu dilberin başka erkeklerle birlikteliğini bu sebepten çocuğu öldürdüklerini herşeyi biliyordu ve salağa yatıyor şunda adamda hiç bir üzüntü belirtisi yok ya hiç bir inandırıcılığı yok adamın ne olursa olsun çocuk kendinden bile olmasa 6 yaşına kadar bakmış bu çocuğua (bakmak denirse) bu çocuk 6 yaşına kadar baba demiş sana biraz duygu ifadesi olur insanda kesin ve kesin bu adamın her şeyden haberi vardı

Şu ümit denilen koca müsveddesine de gıcık oluyorum utanmaz birde erkeklik taslıyor sanki çocuk çok umurundada ya kadın resmen fuhuş yapıyormuş hiçmi bilmiyordu bunları şimdi saf temiz adamı oynuyor

Seytan dogmadan bu kadin dogmus, bu domuz da dilber den kalmaz bu kadin cok pis blof yapiyo iyi evlat olsaydiniz cocugu bugday tarlasina gommezdiniz diyor umite seni de evlatlikdan reddediyorum diyor, sen de iyi bir ana olsaydin umiti basindan savmak icin koyunde 15 yasinda adi cikmis kadini gelin diye almazdin kendine birak bu ayaklari birak, onceden aklin nerdeydi, bu isler cocuk öldük sonra rol kesmeyle olmaz babaanneligini onceden yapacaktin kulagin duya duya gozun gore gore nasil sahip cikmadin sen bu cocuga, dovulmesine sovulmesine, ac kalmasina nasil razi oldun domuz kadin!:kızgın:
Seytan kadin Allah kahretsin sizin gibi oyunculari!:kızgın:

yaa bişi sorcam ben kaçırdımmı orasını bilmiyorum ;bu çocuk için görgü tanıkları telefon etti durağana gidiyodukendi başınaydı adı muhammetti saçları kısaydı die muavinde dedi bu şahıslar kimmiş çıktımı meydana

dılber her seferınde.........hurdacıda baska adamlarla oluyor..
semıha hanım acaba kız cocugu babası umıt degıl mı dıye suphelenıyor

Back