Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

sabah gazetesını bende okudum sımdı.bellıydı boyle bır sey oldugu.dılber denen sahıs ılk andan berı olayın ıcınde ve kus beynıyle turkıyeyı kandırdı.ınsan pıs bır erkek ıcın ıcınden cıkan cocuga kıyabılırmı ya.cok sınırlendım.allah belasını versın

zavallı Muhammet zaten bir melekti bu mübarek ismide taşıyordu Rabbim bu kadar hor görülmesine kıyamadı yanına aldı.. ALLAHım böle ana babanın cezasını tez zamanda versin.. herşey dilberin başının altından çıktı kesin... off canım çok sıkıldı sabahtan beri bu habere yaa..

"Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor. "

E tabi canım çok haklısın,çocuklara cinsel istismar yapanlar ve çocuk katilleri yaşamamalı.

o dilberi kesin hapishanedekiler de izlemiştir. dilber orda iyi bir dayak yer bence.
nasıl da utanmadın bide ekran önünde oturmaya be kadın. ya diğer insanlara ne demeli. hiç mi insanlık yokmuş içlerinde.

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
neeeeeeeeeee
ciddenmi
yahu bu dilberi varyaa
tüm türkiyenn gözü önünde öldürmelli

İnanamıyorum ya Allah bin kere cezalarını versin.Aslında tahmin etmiştim bu çocuk annesini gördü ondandır diye düşünmüştüm.Ama düşünürken bile abarttığımıda düşünmüştüm.

inanmıyorum :1shok:

:1shok::1shok::1shok:
aaaaaaaa tahmınlerımız dogru cıktı yani öle mııııııı:1shok:

ya gercek mı bu yaaaa ates bastı yemınleeeeee bu kadarmı ıgrenctı bunlarrr.... siddetle ınkar etmelerınden bellıydı ıkısınınde zaten...

tlfda silivride gördüm dıyenı yalanlamaları,beyaz aranaya bınmedık dmelerı hep yalanmıs demekkkkkkkk....

ben bu konuyu daha fazla buradan takip etmiyim özellikle üzülmemek için izlememiştim çok kötü hissediyorum kendimi

inanamıyorum ya yuh yani 9 ay ne zorluklarla taıyoruz karnımızda sonra ne zorluklarda doğuruyoruz o çacukları bir anlık zevk için insan yavrusunu öldürebilirmi ya

Çorlu'da 45 gündür kayıp olan ve önceki gün bir tarlada cesedi bulunan 6 yaşındaki Muhammed'in annesi ve sevgilisini ilişkiye girerken gördüğü, bu yüzden dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili anne ve müteahhidin de aralarında olduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Çorlu Nusratiye Mahallesi Kumluca Mevkii'ndeki önceki gün öğlen saatlerinde tarlasında çocuk cesedi bulan vatandaş durumu polise bildirdi. Tarlada inceleme yapan Çorlu polisi ve Cumhuriyet Savcısı, çürümeye başlayan cesedin 5 - 6 yaşlarında bir erkek çocuğuna ait olduğunu tespit etti.

Küçük çocuğun cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesedin 45 gün önce Çorlu'da kaybolan ve ulusal televizyon kanallarına haber olan Muhammed Fırtına'ya ait olabileceği ihtimali üzerinde duran polis anne Dilber ve baba Ümit Fırtına'ya haber verdi. Çocuklarının kaybolması ile ilgili bir televizyon kanalına katılmak için ıstanbul'da olan çiftin olay yerine gelmesi istendi. Akşam saatlerinde kente gelen anne Yıldırım, Muhammed'i kıyafetleri ve ayakkabısından teşhis etti. Muhammed'in cinayete kurban gittiğinden şüphelenen polis anne ve babanın ifadelerine başvurdu.

Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2009 - Çarşamba
Web adresi: /Gundem/2009/05/27/muhammed_yasak_iliski_kurbani
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2009, TURKUVAZ GAZETE DERGı BASIM A.Ş.

aynen dediğim gibi çıktı .
dilber aynı bir şeytan gibi bakıyordu .
ruhsuz şeyklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

Eee o zaman bu kader falan evın önunde motorla oynuyodu falan dedıgıde yalan... cesetı kader ve annesı attıgına göre o aılede yalan konusuyordu demek... cunku hurdacı motor falan yoktu ben kılıtlı yere koymustum yalan konusuyırsunuz demıstı... sımdı cıkıyo bır bır ıste....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…