• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Çorlu'da 45 gündür kayıp olan ve önceki gün bir tarlada cesedi bulunan 6 yaşındaki Muhammed'in annesi ve sevgilisini ilişkiye girerken gördüğü, bu yüzden dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili anne ve müteahhidin de aralarında olduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Çorlu Nusratiye Mahallesi Kumluca Mevkii'ndeki önceki gün öğlen saatlerinde tarlasında çocuk cesedi bulan vatandaş durumu polise bildirdi. Tarlada inceleme yapan Çorlu polisi ve Cumhuriyet Savcısı, çürümeye başlayan cesedin 5 - 6 yaşlarında bir erkek çocuğuna ait olduğunu tespit etti.

Küçük çocuğun cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesedin 45 gün önce Çorlu'da kaybolan ve ulusal televizyon kanallarına haber olan Muhammed Fırtına'ya ait olabileceği ihtimali üzerinde duran polis anne Dilber ve baba Ümit Fırtına'ya haber verdi. Çocuklarının kaybolması ile ilgili bir televizyon kanalına katılmak için İstanbul'da olan çiftin olay yerine gelmesi istendi. Akşam saatlerinde kente gelen anne Yıldırım, Muhammed'i kıyafetleri ve ayakkabısından teşhis etti. Muhammed'in cinayete kurban gittiğinden şüphelenen polis anne ve babanın ifadelerine başvurdu.

Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2009 - Çarşamba
Web adresi: /Gundem/2009/05/27/muhammed_yasak_iliski_kurbani
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2009, TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.

allah kahretsiiinnn :1shok: kahrolsun inşallah bu olaya karısanlar..ciğerleri parcalansın senağlama o kaderin pişkin konusmalarından gülmelerinden belliydi zaten bi bok olduu kötükedihüsoama kesinmi acaba?
bide sabah muhabir şok haber var dedi?onu sööledimi?herkes şok olucak diodu?acaba bu muydu ki CADIARZU

ıstanbul'da öldürülen Münevver Karabulut cinayetine ilişkin Adlı Tıp raporu, birbirinden çarpıcı detayları ortaya çıkartıyor. Adli Tıp raporuna göre genç kızın iç çamaşırından alınan sperm örnekleri 2 ayrı kişiye ait. Ajanslara ve gazetelere düşen haberlere göre, cinayette Cem'in yalnız olmadığı iddia ediliyor.
Cinayet anında Cem G.'nin yalnız olmadığı ihtimali daha da kuvvetlendiği belirtiliyor. Haberlere göre, Cem'in 4 arkadaşından saç, kan, tükürük ve meni örnekleri alındı. Örnekler, genç kızın iç çamaşırında bulunan sperm izleriyle karşılaştırılacak. Cem'in arkadaşları için daha önce yurtdışına çıkış yasağı konmuş, adli kontrol getirilmişti.

buda münevverin haberi kızlar okuyun bi

kimse beni yanlış anlamasın
amacım kimseyi rencide etmek değil
hani köylü diye görürüz ya çok kafası çalışmaz .
ama bunlar fer fecil çıktı .

hadı dılber bılmem ne korkusuna saklayabıldı
ama bu kadar kısının bıldıgı bır olay nasıl bu kadar uzun sure saklanabıldı aklım almıyor
kaderın de pıskın pıskın cıkıp gulmesınde vardı demek kı bırseyler

o ne dıye ortaklık ettı
korkusu neydı kı susmak veya ortaklık etmek zorunda kaldı
daha kımbılır neler cıkar altından

evet kaderde hamileydi birde doğru ya..
ne yalan söyleyim hurdacı programda dilbere yeter artık ne yaptıysanız çıkarın çocuğuda bizde kurtulalım diye isyan etmişti banada inandırıcı gelmişti..birde niye hurdacının evinde ilişkiye irmişler ev kalabalık zaten karısı kızı oğlu var.. ..

inanamıyorum ya yuh yani 9 ay ne zorluklarla taıyoruz karnımızda sonra ne zorluklarda doğuruyoruz o çacukları bir anlık zevk için insan yavrusunu öldürebilirmi ya

yaaaa
bunlar bizii 1 aydıır salak yerine koymuşlar
ama kendilerinden salakları yokmuşş
hurdacı sürekli dioodu
bn hayatta yalanı sevmm dioduu
kızı 3 5 gün orda oturduuu
allahım bizi böle insanlaral karşılaştrma yarabbi
m

allahım onları bildiği ğibi yapsın ne diyeyim lanet liyorum şerefsizleri adi köpek çocuğunu öldürüp nasıl rahmetli yavrunun sayesinde otelde yaşadı

Insenlığa duyduğum inancımı kaybediyorum allhım yaşamak istemiyorum ya böyle insanlardan nefret ediyorummmmmmmmmm

birde cocugum bulundu umuduyla makyaj yaptım ben,heves ettım pişman oldum dıye nasılda yırtınıyodu duygu sömürüsü yapıyordu kansız....

2-3 günde bu hurdacıyla birlikte yok şu yoldan geldin yok burdan geldim tantanası yaratmışlardı..
enerji içeceğidemi içmiş körolasıca... neyse artık haipste o enrjiye ihtiyacı olacak..
oradaki karılar bunu bir güzel evirip çevirip dövdülermi toparlanmak için enerjiye ihtiyacı olacak...

kansız ki ne kansız
yaa bi anne bunu nasıl yapar aklım ermiyooor ermiyooor
şimdi görsem ama bn o dilberii kesin paramparça yaparııım

bosuna kameralardan saklamamıs yuzunu kemal denen adi...

soyları kuruyasıcalar,ümit Allah bılır bunda da bişey demez karıcıgına...

onla bunla adı cıkıo bısey demıyodu bu yuzden ümit yaptırıyo dedık ama cocuguna kıyacak kadarsa iş demekkı kocasından ya ızlı yapıyordu ya da cocuk baskalarına demesın dıye kıydılar yavruya...

bu olayın altından daha coook sasırcamız seyler cıkıcak gibi gelio bana.en net bilgiyi yarın sabah mügeden alıcaz.ama ümitte cok masum gelmiyor bana..bi baba nasıl sakin oturur ööle.evladı kaybolmus.veya nasıl içine sindiremez onu.demekki fddilberin yaptıı her haltı biliodu ümit.belkide para karsılığı ümit hallediodu bu işi.allahım neelr düşünüyorum..nelşer düşündürtüyolasr.

inanamıyorum ya resmen şoke oldum aslında hepimizin hatta herkesin beklediği bir gerçekti bu!!!
Bildiğim,gördüğüm katiller bile bu kadar olay eyrinde bulunmuyorlar,bu kadar soğukkanlı olamıyor, nasıl bir varlık bu kadın yaa sinsi sinsi gülüşleri hala gözümde canlanıyor hergün o ekrana çıkıp neler geçirdi ALLAH bilir. Keşke son ekz çıkarsalar da halkın karşısına gdip yüzüne tükürürdüm doğrusu o bile hafif kalır ama şimdi bizde gülme zamanı kızlar yakalndı ve hiç kurtuluşu yok müebbet!!! hapishane de bi hoşgeldin partisi düzenlerler artık:jeyyar:

hatırlayın buradan bir arkadaş dilberin bir konuşmasında çocuk sağken lafına takılmıştı bende nasıl dikkatliler demiştim hatta mügede çıkardı o yeri izletti çocuk sağdedi sonra lafı çevirdi kapattı dilber sorduklarında sağlık ocağına götürdüğümde diyecektim dedi..
dilberrrrr dilberrrrr adının çıktığı kadar varmış...
Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın emi...

Back