Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

canım ya bunu nerden öğrendin bende takip etmek istiyorum son haberleri

sinan bıldıgım kadarıyla hurdacı dedıklerı adam canım...
Fadimede hurdacı sinan ın karısı...
hepsı gecmiş canım kontrolden...
k.s yı bılmıyorum hurdacının oglu olabılır

arkadaşlar mynet haberde bende okudum bunu kaderle ne alakası var.kaderdemi işin içinde yoksa sorgu içinmi alıyolar acaba ümiti yazmamışlar baksanıza.k.s kim acaba?.bence de kemal olabilir..ablası aramıştı zaten anneme bakmıyor ona niye para veriyor diye.bir de daha önce bir arkadaşımızda yazmış aif hoca halaya yüklendi.onun kocasımı diye belkide olabilir onun kocasının adı neydi acaba?dilber mutlaka biliyordu ne kadar rezil insanlar ya dün ikiside sırıtıyodu yok enerji içeciği içmişmiş bilmemne diye.müge de dedi zaten belki çocuğuınuz öldü bi yere atıldı siz burda gülüyosunuz dedi.ne kadar rahat insanlar dilberin psikolojik sorunlarıvar ve o çocuk bir şeye şahit oldu mutlaka..allah rahmet eylesin.çok üzülüyorum öğretmenim ben o çocuk daha 6 yaşında okula bile gitmiyor..yazık yavruma ya böyle ölmeyi haketmiyor..

canım sinan hurdacı fadime onun karısı,ksde oğlu zaten bağımlıymış.

Son düzenleme:
sinan bıldıgım kadarıyla hurdacı dedıklerı adam canım...
Fadimede hurdacı sinan ın karısı...
hepsı gecmiş canım kontrolden...
k.s yı bılmıyorum hurdacının oglu olabılır

sınanla fadımenın soyısımlerı tutmuyor ama
bır de aklıma gelen kaderın erkek kardesı vardı ya belkı k.s odur

Evet kıslar, hurdacının oğlu, kaderin kardeşinin adı kadir, muhtemelen k.s. de o olmalı...
bu olayda kesin cinsel istismar var, yoksa küçücük bir yavruyu niye öldürsünlerki...
eğerki hurdacının evin önünden kaybolmasaydı çocuk, babası kesin dayaktan öldürdü, sonrada attı tarlaya diyede düşünüyorum, ama evde olmamış olay, çok karışık işler, bian önce sonuçlasnır inşallah..

ya iyide bunların mahkemeye çıkması birşey ifade etmiyorki katil kimmiş neden öldürmüş o minik yavruyu kime ne zararı varmışki küçücük çocuğun yarın belli olur inşallah ben bunu çok merak ediyorum

Bu programı ilk seyrettiğimde annenin bakışları beni acayip rahatsız etti.Baba dersen baba olacak o sorumluluğu alacak karakterde birisi değil dışına bak içini anla.. İnsanların bakışları karakterini fazlasıyla sergiliyor bu zamana kadar bindebir yanılmışımdır...Kim katili ya da katilleri bilemem ama zaten çocuklarına olan ilgisizlikleri ne yazık ki anne- baba nın katilden farksız bir yanları olmadığını gösteriyor.İki dakikalık zevk için evlenin aman allah verdi diyip doğurun bakamayın ardından bitane daha yapın yok böyle bişey yaaa...bu kadar mı basit anne-baba olmak...sağa sola borç yapmayı ,fink atmayı bilen insanlar her türlü kurnazlığa akılları ererken hiç mi kontrol yöntemlerini bilmediler...korunursun hadi diyelim kazara oldu o ayrı...ilk çocuk olmuş baktın zor dikkatli ol...sigaraya para bulan insan evladına bişey yediremiyorsa yuh derim içme zıkkımı...bende sigara içiyorum lakin evladımın ihtiyaçları benim için sigaradan çok çok önce gelir içmeyiveririm...evlat için fedakarlığın sınırı asla olamaz herşeye katlanmalıyız..he bu sorumluluğu alamıyorsan evlenmeyeceksin ya da doğurmayacaksın git kendini ksırlaştır kedi köpeklere yapılan gibi...anne baba olmak meziyet değil kediler köpeklerde ana-baba oluyor bırakıveriyorlar ayaklandıktan bir müddet sonra herkes ayrılıyor...insanın evlat sahibi olması bambaşka ölene kadar herşeyinden sorumlusun bu dünyada da ahirettede..hadi ödesinler bakalım o garip evlatlarının hesabını... kim ne ettiyse allah cezasını katbekat verecektir...yazıklar olsun....

bende bukonuyla ilgili gelişmelr varmı diye netde araştırırken aynı yazıyı buldum..
5 kişinin gözaltında olduğu sağlık raporundan geçirildiğini yazıyordu bunların içinde ümit yok..

artı birde münevverle ilgili bir yazı okudum kanım dondu resmen...

ÖLMEMEK ıÇıN DıRENDı

Adli Tıp Kurumu, Münevver'in ölümünün ardından hazırlanan ön otopsi raporu sonucu vahşice öldürüldüğünü tespit etmişti. Elleri arkadan bağlanan Karabulut'un göğsü ve kalbinde çok sayıda bıçak darbesine rastladı. Bıçak darbesi sonucu ölen Münevver'in, başı testereyle kesilerek gövdesinden ayrıldı. Boğuşma sırasında saçları katil ya da katillerce çekilen Münevver'in, yüzünde bu nedenle morluklar oluştu.
ıstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün hazırladığı kriminal raporda ise Cem G.'nin babasının gömleğinin üzerinde Münevver Karabulut'un kanı çıkmıştı. Bunun üzerine daha önce serbest bırakılan baba Ahmet G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ercan Öztürk /Akşam Gazetesi

Polis aracına bindirildiği sırada gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan anne Dilber Fırtına, sessiz kalmayı tercih etti. Muhammed'in kaybolmasının ardından küçük çocuğun bulunması için televizyon programlarına çıkan ve olayla ilgili gözaltına alınan Kemal E. ise kameraları görünce yüzünü saklamaya çalıştı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan 6 kişinin, evrakların tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Şimdi bunu mynet son dakika haberlerinden aldım galiba dediğiniz gibi annenin parmağı var çünkü herşey ümitten çok onun üzerinde yoğunlaşmış, yukarı da yazıldığı gibi Kemal E. kameraları görünce yüzünü kapadıysa neden saklıyabilir ki sizce?? katil orta da iştee

irde münevverin üstünde 2 ayrı erkeğe ait sperm lekesi bulunmuş ama tecavüz yokmuş..bu nasıl oluyorsa....adam yapmayı kafasına koydumu tecavüz eder..

inanamıyorum ya nasıl bir vicdansızlık bu nasıl vahşet her iki olay içinde çok ama çok üzgünüm acıdan damarlarım çekiliyor.Yazıklar olsun allah korkusu taşımayan şu insanlara ipte sallandırın gitsin idam cezası geri gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…