irde münevverin üstünde 2 ayrı erkeğe ait sperm lekesi bulunmuş ama tecavüz yokmuş..bu nasıl oluyorsa....adam yapmayı kafasına koydumu tecavüz eder..
irde münevverin üstünde 2 ayrı erkeğe ait sperm lekesi bulunmuş ama tecavüz yokmuş..bu nasıl oluyorsa....adam yapmayı kafasına koydumu tecavüz eder..
ıyıde canısı otopside cıkan bu ama... vagınada zorlama ısaretı yok ama camasırda örnekler bulundu... taciz etmişler kızı.. kansız ahlaksızlar....
arkadaşlar haberlerde okuduğum doğru mu ??
Muhammet annesiyle sevgilisini evde ilişkiye girerken gördüğü için yine onlar tarafından korksun da
kimseye söylemesin diye dövülürken öldürülmüş ...sonra da tarlaya atılmış yazıyor ..annesi dilber
suçunun itiraf etmiş galiba...bu doğru mu ?? Allah'ım inanamıyorum...
madem hayat bazı insanlar için çok tatlı çocuk yapmasınlar çünkü onlar için çocuk ayak bağı..istediklerini yapamazlar...madem bakamayacan yine yapmayacan..evlerini gösterdiler,darma dağınık..temizlikten eser yok..Allahın gücüne gitmesin ,herkesin imkanı olmayabilir ama öyle bir ortamda da çocuk büyütülmez
Muhammet annesiyle sevgilisini evde ilişkiye girerken gördüğü için yine onlar tarafından korksun da
kimseye söylemesin diye dövülürken öldürülmüş ...sonra da tarlaya atılmış yazıyor ..annesi dilber
okudum buzdevri.
allah bunların ve bunlar gibilerin allah belasını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?