• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

belkide bu dilber o kemal midir nedir,zaten kekeleye kekeleye konuşuyordu o adam,davranışlarında bir tuaflık vardı..çocuk belkide dilberle bu adamı gördü..dilberde icabına baktı..o gün nereye gittiğini söylememesinin nedenide bu..adamında beyaz arası var zaten..herkes beyaz araba diyordu..o adamda pek rahat konuşmadı..belkide odur..

allahım nasıl çocuk yapıcaz çocuklarımız nasıl bir ortamda büyücek çok kötü memleketin halii yaa bi adım iyiye giden bişey yok günden güne kötüleşio herşeyy

dilberi gördükçe kadınlığımdan utandım bide anne olsam neler yapardım artık

irde münevverin üstünde 2 ayrı erkeğe ait sperm lekesi bulunmuş ama tecavüz yokmuş..bu nasıl oluyorsa....adam yapmayı kafasına koydumu tecavüz eder..

canım eğer babanın söylediği gibi tuhaf bir ayinse kızın zaten bakire olması gerekiyor genelde arayanlarda öyle diyordu onun için tecavüz etmemişlerdir

bastan yasar yasar dıyordum ama kemal le ılgılı söylenenler,arayanların söledılklerını sıddetle dılberle kemalın ınkar etmelerı ve oradakı cocugun beyaz bı arabada görmesı ve dılberın bunuda daha önce aynı siddetle ınkar etmesı.. cok yogunlastı suphelerım kemale cok...

irde münevverin üstünde 2 ayrı erkeğe ait sperm lekesi bulunmuş ama tecavüz yokmuş..bu nasıl oluyorsa....adam yapmayı kafasına koydumu tecavüz eder..

ıyıde canısı otopside cıkan bu ama... vagınada zorlama ısaretı yok ama camasırda örnekler bulundu... taciz etmişler kızı.. kansız ahlaksızlar....

madem hayat bazı insanlar için çok tatlı çocuk yapmasınlar çünkü onlar için çocuk ayak bağı..istediklerini yapamazlar...madem bakamayacan yine yapmayacan..evlerini gösterdiler,darma dağınık..temizlikten eser yok..Allahın gücüne gitmesin ,herkesin imkanı olmayabilir ama öyle bir ortamda da çocuk büyütülmez

Kader S, Fadime S, Kadir S, Sinan G. ve Kemal E. bunalar kim oluyor şimdi. anlamadım.
kafam o kadar çok karıştı ki.
of of. nasıl yaptılar neden neydi? sürekli bunu düşünüyorum.
dilver suçlu ki o da gözaltına alınmış.

ıyıde canısı otopside cıkan bu ama... vagınada zorlama ısaretı yok ama camasırda örnekler bulundu... taciz etmişler kızı.. kansız ahlaksızlar....

bende diyorum ki bu şerefsizler zaten öyle yada böyle boşalmak istemişler..zaten bunu yapmışlar ve kanıt bırakmışlar..o zaman tecavüz ederlerdi..belkide denildiği gibi ayin mayin ,bakire kız falan yüzünden tecavüz etmediler...
ayy ne biliyim 2 olayda karışık valla

oraya çıkanların bi tanesi bile normal gelmedi bana... muhammed için çıkanlardan bahsediyorum...hepsinde bir tuhaflık var o anne yok mu anne ne annesi yaaa dilber adlı kadın alttan alttan bakışları onun nasıl biri olduğunu belli ediyor.Babaanne dede kemal hasan ayşe fatma vs...hepsi anormal... ilişkiler anormal.Kim karısını iş ya da borçlarıyla alakalı kişilerle muhatap eder hangi ahlaka sığar.Nasıl verir tel numarasını böyle bir aile ilişkisi olamaz.Hangi kadın evladı kayıpken heves uğruna gözüne rimel sürer sırıtır han gi baba espiri yapma gayreti gösterir.Hadi diyelim ekran karşısında ağlayamadınız gece hiç mi ağlamadınız ne annede ne babada gözlerinde ağlamışlık ifadesi göremedim.Evladım kaybolacakta ben bu kadar rahat olacağım bu analık babalık bu mu ebeveynlerin hali yazık ya yazık...nereye baksak cinayet tecavüz sapkınlık..

arkadaşlar haberlerde okuduğum doğru mu ??

Muhammet annesiyle sevgilisini evde ilişkiye girerken gördüğü için yine onlar tarafından korksun da

kimseye söylemesin diye dövülürken öldürülmüş ...sonra da tarlaya atılmış yazıyor ..annesi dilber

suçunun itiraf etmiş galiba...bu doğru mu ?? Allah'ım inanamıyorum...

KIZIMIN ÖLDÜRÜLMESıNDE BıRKAÇ ıHTıMAL VAR
"3-5 kişi bir araya gelip, kızımla körebe oynadılar" diyen baba Karabulut açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Gözleri kapalı olarak önüne gelen bıçak darbesi ile öldürmeye çalıştı. ıkinci bir olasılık ise kızım ailenin çok önemli bir sırrını öğrendi. Ya arkadaşlar arasında kızımı yok ettiler, yahut da aile yok etti. Ya kızım sırlarını öğrendi, yada ayin yapıldı. Arkadaşları toplandı satanist cinayetlerindeki gibi kızıma işkence uygulayarak öldürdüler. ınşallah artık bu, kamuya mal olur. Bu cinayet aydınlanırsa, Münevver gibileri tekrar ölmez. Bu toplumdaki ilk cinayet ama üzerine gidilmezse son da olmayacaktır. Umutlarım var. Çember her geçen gün daralıyor. Çemberin daralması bize sevinç kaynağı. Ama cinayetin olduğu günden bu güne kadar çok zor günler geçirdik. Allah yardımcımız olsun, yapacak bir şey yok. Türk yargısı bunu çözecektir."

Akşam

münevverde çok sayıda bıçak darbeleri varmış bu şekilde meydana gelmiştir belki
muhammet olayında ise kemalin yüzünü kapadığını yazıyor haberlerde bence suçlu insan kapatır yüzünü zaten kardeşelri demişti anneme bakamıyor dilbere nasıl para versin diye..kemalin söylediklerine inanmamıştı müge zaten...

Muhammet annesiyle sevgilisini evde ilişkiye girerken gördüğü için yine onlar tarafından korksun da

kimseye söylemesin diye dövülürken öldürülmüş ...sonra da tarlaya atılmış yazıyor ..annesi dilber

kız bu nerde yazıyor yaw nerden buluyossunuz hep son dakika haberlerini

madem hayat bazı insanlar için çok tatlı çocuk yapmasınlar çünkü onlar için çocuk ayak bağı..istediklerini yapamazlar...madem bakamayacan yine yapmayacan..evlerini gösterdiler,darma dağınık..temizlikten eser yok..Allahın gücüne gitmesin ,herkesin imkanı olmayabilir ama öyle bir ortamda da çocuk büyütülmez

arkadaşım kadın eğer ki kadınlığını biliyorsa her ortamda her imkanda kadındır.Her zorlukta ve imkansızlıkta nnedir.Bunlar zevk için evlenenler.Kocası dedi daha önceden ben temizlerim evi bu iş yapmaz diye.Eeee böyle oluncada dilber adlı kişinin nasıl biri olduğu ortada o evden hayır beklemek mümkün mü? sokaklarda gez öğleye kadar yat ..hurdacıda gez oduncuda gez falan filan...

ay nerde okudun bunu..
gerçekmi acaba zaten dilber çıkarsa sonunda şaşırmamda..
döverek öldürdüyse 45 gün hiç kılı kıpırdamadı açık vermedi iyimi...:oklava:

ya kanım donuyor valla artık
canı kadın canı pıslık ınsan degıl ana hıc olamaz pıslık

okudum buzdevri.
allah bunların ve bunlar gibilerin allah belasını versin.

amin....:çok üzgünüm:... ben çok takip etmediğim halde arada yavrucak bulundu mu diye

bakıyordum ....nasıl bir insanlık bu...diyecek bir şey bulamıyorum... o kadın en büyük

işkenceleri çekmeli, hapiste bile rahat bırkaılmamalı:1ninca:

Back