Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Aklıma bunlara yakışıcak beddua bile gelmiyor..çünkü beddua bile bi duadır ve bunlar onu bile haketmiyor..45 gündür bizi sinir krizlerine soktular..televizyona kitlediler,işimizi gücümüzü bırakıp bunları izledik..zerre kadar hakkım varsa haram olsun..belliydi böyle bir hikaye çıkacağı..Muhammede Allah rahmet eylesin..Zaten bebekti daha mekanı cennet o yavrumun..tek gün yüzü görmedi..Ölümü de annesinin elinden oldu..Allahın bildiği var mutlaka..Çok üzgünüm çokkkk

allahım ne diyeceğimi bilmiyorum,bende kesin ölmüştür diyordum yoksa şimdiye kadar bi şekilde çıkardı ortaya diye düşünüyordum ama insancıl yanım yok canım diyordu anne,babası bu kadar cani olamaz bu kadar insanın gözünün içine bakarak bu gerçeği saklayamaz,ama yanılmışım.eğer bu haber doğruysa ve bu anne gözümüzün içine bakarak 1.5 aydır yalan söylüyorsa dilerimki allahtan hem bu dünyada hem öbür dünyada en ağır cezalara çarptırılsın.

kizlar söylenenler dogrumu,dilberle sevgilisimi yapmis,yok artik.Allahim daha neler duyucaz,öyleyse eger lanet ediyorum o kadina,pislik,bir sekilde aydinlatin lütfen beni.programi izleyemedim.soktayim,eger öyleyse kadinin rahatligindan belliydi,yaaa bir anne nasil yapar bunu Allah böyle insanlarin cezasini versin tez günde.lanet olsun bunlara................

biz oturduk ağlıyoruz yavruya o pislik kadının gözünden bi damla yaş bile akmadı günlerdir
yazıklar olsun maden o haltı yiyosun Allah'tan korkun yok o küçücük sebiden mi korktun söyler diye adi yaratık ya yaşatmasınlar böylelerini
böyle bi olay gene olmuştu hatırlarsanız bu çocukların günahı ne siz mi verdiniz canınıda siz alıyosunuz bakamayacağın sevgi veremeyeceğin çocuğu doğurma ya ne bu böye yeter artık birileri buna dur desin
günlerce otellerde iyi fıstık kırdılar şimdide mapusta kırsınlar kafalarını umarım Allah 'tan can veremesin o adi yaratık 3 kuruşluk zevk için o yavrunun günahını vicdan azabını her an her saniye kalbinde bi bıçak gibi hissetsin
umarım bi daha böyle vahşetlerle karşılaşmayız umarım bidaha MUHAMMETLER ÖLMEZ senağlama senağlama senağlama

canım programda bır sey soylemedıler daha.sabah gazetesınde yazıyor bunlar.bakalım yarın muge anlı ne anlatacak

öyle rahat rahat oturmasından belliydi.nasıl bir insan bu ya aklım almıyor.haberi yeni okudum.iyice kanım dondu.allah böylelerini ne yapsın ya dilime bir sürü şey geliyor ama neyse.
dilber cezaevinde görür gününü orada rahat rahat yatacagını sanmıyorum.
bir dahada gün yüzü görmez inşallah.
son zamanda da kaynanasını nasıl şuçlamıştı meger hedef saptırmış haspam.
sabahtan beri aglamaktan hasta oldum valla.en büyük ceza neyse ona çarptırılsın.
her günü keşke ben öleydim demekle geçsin inşallah.
yazık yavrum ne acılar çekmiştir.melekti melek olarak gitti.minicik bir beden.topraga yakışmazdı
en kötüsü canını doguran kadının alması.

okurken kanım dondu tıtrıyoum.bu kada kansız ınsna dısı yaratıklarla RABBIM hıc bırımızı karsılastrmasın.nasıl da pıskın pıskın oturdu durdu ekranda ya ben anne degılım evlı degılım ama ınanın ben annesınden cok aglamısımdır.ınsan nasıl kıyar cocguna evladına ALLAH ım onlara cezasını bu dunyada cektırır ınsallah o cocugun etlerını kopekler yemıs ya nasıl bı anne bu acıya dayanır aklım almıyor ALMIYOR..senağlama

pes doğrusu,insanlık ne olmuş böyle,dilber pisliği başka bir evde başka bir adamla ve kendi çocuğunun gözü önünde nasıl ilişkiye girer ve o ev halkı buna nasıl göz yumar üstelik nasıl bu çocuğu öldürüp cesedini taşımalarına yardımcı olurlar,aklım almıyor,kalbim dayanmıyor

herkes yalancı,herşey yalanmış.hurdaca bas bas bağırıyordu ben yalanı hiç sevmem ne yalancılarmış dilbere zaten ne denir,o sinsi bakışları gibi herşeyi yalan,hayatı yalan

Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.

sabah

bende okudum...
Yanı dılberın bu kadar sakın olmasında bırsey vardı

daha dun babaanneyı nasıl sucladı..
Mugeye kızdım dılberın bu kadar yalanıyla babaanne sucladı..
Bır ınsan acık acık bu kadar yalan soylıyorsa cocukla ılgılı bırsey bılıyordu.....

45 gundur cesedı orda olurken o makyaj yaptı otelde kocasıyla balayı yaptıı

Allah ım cıldırmamak elde degılll...

Gecen senelerde boyel bır anne vardı..
Cocugum kayboldu dıye tv cıkmıştı..Agla agla feryad fıgan yapmıştı..
cocugu megerse eskı sevgılısınden mış ona vermıştı...

Tum Türkiye Muhammed ıcın uzuldu..
Bır tek dılber uzulmedı yaaaaaaaaaaa

yazık yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ama hurdacı hep dılberı falan sucladı,cocugun burda oynadıgı falanda yoktu dedı,oyuncagıda yoktu dedı ben kılıtlı yere koymustum o motor oyuncagı dedı hep bunları suclamıstı...

çok üzüldüm.Allah böylelerini kahretsin.Kendi evladına acımayan insandan herşey beklenir.Ben hiç tanımadığım halde yüreğim acıyor.İnsan nasıl kendi kanından canından olan bir yavruya bunu yapar.İnsanlıktan nasibini almayan bu canilere ne yapsanda fayda etmez.İnsana en büyük cezasını vicdanı verir. Bunlar bu kadar gündür herkesi oyalayıp vicdan azabı çekmedilerse bilinki bundan sonraki hiçbir ceza bunlara işlemez.

hayatları da yalandı kendileri gibi
şimdi vicdan deryasında çırpınıp dursunlar
tabi o vicdan denen duyguda yok onlarda ama
yaşadığı her an onlar için bi azap olsun o yaratıklara

Hurdacı adam bana samimi gelmişti, ben yalanı ssevmem deyip hep dilberi suçlamıştı,
Bu olaydan onun haberi olmaya bilir...
Yaşam tarzları bize çok ama çok ters...
Hem o kaderde hamile ama annesinin evinde evlimi değilmi belli değil, kardeşi zaten problemliymiş...

Aklıma geldıkce kuduruyorum..
Mınıbuste demıyormu bırde ınsallah cocugum bulundu haberı gelmıstır dıyeee
Evet dılber hanım,cocugun bulundu ama ölü...

Onu koydukları cezaevinde...................ah ahhhh.. ceza evine gittiğinde,hangisine gittiğini öğrensek de mektup yazsak koğuştaki bayanlara...

inanamıyorum yazıklar olsun kendi çocuğunu öldürmüş kadın. ne için bi sigara parası içindir. yazıklar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…