Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

sandelyede oturan çocuk muhammet degil o da van da kaybolan bir çocukmuştun komşusunun evinde sandıgın içinde ölü bulunmuş.

ben bu cocugun bu kadar sure bulunamamasına bayagı bır kafayı taktım sanırım
gece dusunuyordum neler olmustur acaba dıye bakıyorum cok sogukkanlılar
yanı evladını kaybetmıs bır anne baba durusu yok bunlarda
ne kadar cahıl cuhela bıle olsa analık baska bırseydır
annem der kı "kopekler ana olmasın parcalar yavrusu ıcın" der hep

aklıma gelen su kı belkı acımasızca ama bunların bır cocugu daha var
bu kız cocugunu saklasalar bakalım onu goremedıklerı zaman nasıl tepkıler verecekler
emınım kı su anda sergıledıklerı sogukkanlılıgı gostermeyeceklerdır

bu da sunu gosterırkı muhammedın yerını ve emnıyette bıryerde oldugunu bıldıklerı ya da dusunmek ıstemıyorum ama muhammetın gercekten artık gelemeyecegını bıldıklerı ıcın bu kadar sogukkanlı davrandıklarını acıklar

cok acımasızca belkı ama artık bu aıleye hıc uzulmuyorum

ya kılzar Van da sandıktan çıkan 3 yaşındaki bebek cesedi de neyin nesi??şok oldum yaaaa.hemde aileyle beraber arayan,taziyesine giden,küçük çocuğu olan bi kadının sandığından çıkmış..Allahım sen koru yarabbimmmmm..Ne hale geldik böyle yaa...ıçim cız etti vallahaaa..Nasıl kıyılır nasıl yapılır böyle bişey..ınsan mı bunlar yaaa...

günaydın bayanlar...müge yi açtık dimiiii....izle izle bitmiyo dilber vakası...fragmanda demiyo mu müge anlı '' anlat kızım '' diyo ya dilbere o an bitiyorum...stressss.....bi fıkra geliyo aklıma ama anlatmıyım...müstehcen biraz..:roflol:

bende merakla beklıom tatlım ne olmus anlayamadımsa:Saruboceq:

allahım sen koru yarabbı bu nası bı kadın nası bı anne nası bı soyleyecek soz bulamıorum yha

allah bel....s..nı versin nasıl bir insan insan bile denilmez böylelerine.ne istedin el kadar bebekten.hiçmi vicdan yoktu.canlı canlı sandıga nasıl koydun küçücük bebeyi.
iyilik yap kötülük bul diye buna denir.evide çocugun ailesi vermiş ay duyduklarıma iananamıyorum.
niye böyle olaylar çogaldı nereye gidiyor bu ülke,bu insanlar.

offfff kanım cekıldı yıne yha bu ne ıdam cezası kesın gerı gelmelı asmalı boylelerınıde ıbret olsun

ısteyım ben ızleyemedım ne olmus anlamadım

jnmcım akrabaları 3 yasındakı kızı sandıga canlı canlı koymus oldurmus yanı bunu yapan kadın we onunda o yasta cocugu warmıs we aıle cocugu ararken oda onlara yardım edıomus aramalarda walla soktan anlasabılınır yazdımmı bılmıom jnm ınsss anlatabılmısımdır

Çocuk yapmak için önce herşeyden vazgeçmen gerekiyor bence iş,ev temizliği.. Bunları da duyduktan sonra ve bu sene böyle haberlerde çoğaldıktan sonra ileriki senelerde ne olur bilmiyorum ama bana bir vazife düşüyor evlenince çocuğumu bir an bile olsun gözümün ucundan ayırmamak ama çocuk nasıl özbenliğini kazanacak anlıyamıyorum......

:1shok: :1shok: :1shok:

neler oluyor bıze

sarduşum ben ediyorum
tatile çıkacakmış muge, 2 hafta kalmış.. napacaz biz sabahları artık hiç bizi duşunmuyor ayol

böyle laf edene canım gurbanŞeniz

dimi ama neymiş öyle öğretmenler bile tatile çıkmıyorlar okullar kapanır kapanmaz-tatlicadiarzu-

müge hanım müge hanımklava: sayı ile kendine gel bi istersen:mymeka:bak herkes seni ne kadar seviyor izliyor neymiş bu zırt tatil pırt tatil-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…