• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

allah bel....s..nı versin nasıl bir insan insan bile denilmez böylelerine.ne istedin el kadar bebekten.hiçmi vicdan yoktu.canlı canlı sandıga nasıl koydun küçücük bebeyi.
iyilik yap kötülük bul diye buna denir.evide çocugun ailesi vermiş ay duyduklarıma iananamıyorum.
niye böyle olaylar çogaldı nereye gidiyor bu ülke,bu insanlar.

hangi yöne, nereye bilemiyorum ama kesinlikle kötüye gidiyoruz..
her geçen gün artıyor bu tür olaylar....

yalnız dikkatimi çekti..bu çeyiz sandıklarından korkmaya başladım..moda mıdır nedir 2-3 ay oldu galiba bir abla erkek kardeşini öldürüp koymuştu ya?tuhaf yani...
hasta ruhlu kişiler özenipte yapıyor olmasın...:bbo:

Gunaydin hepinize..Disardaydim yeni geldim simdide doktora gidicem..Artik burdan yaziklarinizla aydinlanirim...Bugun Mûge yok bana sanirim.. Sizin yorumlarinizi okuycam sadece...:))

hangi yöne, nereye bilemiyorum ama kesinlikle kötüye gidiyoruz..
her geçen gün artıyor bu tür olaylar....

yalnız dikkatimi çekti..bu çeyiz sandıklarından korkmaya başladım..moda mıdır nedir 2-3 ay oldu galiba bir abla erkek kardeşini öldürüp koymuştu ya?tuhaf yani...
hasta ruhlu kişiler özenipte yapıyor olmasın...:bbo:

olurmu olur artık herkezden herşey beklenir.

kızlar az önce bir mail geldi bu kayıp muhammetle ilgili müge sanırım babaneneden şüpheleniyor öyle ima etti bakalım göreceğiz dedi

bende idam cezasının geri gelmesini istiyorum.rahmi bey çok güzel konuştu.böyle olaylara bir nevi çözüm olur diye düşünüyorum.
başka minik canlar yanmaz inşallah.anneler aglamaz.yapacak caniler bir düşünür ben bunu yaparsam başıma bu gelecek diye.caydırıcı olacagına inanıyorum.

bugün mügeye laf eden oldu mu:delphin:

ağzına kırmızı büber sürmeye geldim:jeyyar:

Canım kusura bakma..bebek cinayeti aklımı dondurdu unuttum ben onu..Şöyleki;

Mügecim yine önlüğünü giymiş bugün..eskilerin siyah önlüğü vardı ya aynısının tıpkısı nerdeyse ama saçlarını çok şükür arkadan toplamış yüzü ay gibi çıkmış ortaya..YAnlız ayakkabıları baya iyi çıktı,çünkü aylardır giymesine rağmen yepyeni duruyo ..Bugünlük bu kadar..tekrar kusuruma bakma bugün geciktim birazdelikafadulden

nasıl yani muge sana mail mi gönderdi fisfisfis

Yok izleyecilerden biri göndermiş Mügeye..babaanneyle ilgili heralde.tam okumadı doğru olmaz diye..Müge de bende aynı fikjirdeyim sizinle dedi mail atan kişiye ,kameraya bakıp..babanneden şüpheleniyo yani..

bende idam cezasının geri gelmesini istiyorum.rahmi bey çok güzel konuştu.böyle olaylara bir nevi çözüm olur diye düşünüyorum.
başka minik canlar yanmaz inşallah.anneler aglamaz.yapacak caniler bir düşünür ben bunu yaparsam başıma bu gelecek diye.caydırıcı olacagına inanıyorum.
soyledıgın her harfe katılıorum jnmcıma.s.

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un otopsi raporunda farklı doku örneklerinin çıkması üzerine savcılık, Cem Garipoğlu’nun dört arkadaşının ardından genç kızın ailesi ile yakın çevresinden de kan örnekleri alınmasına karar verdi. Münevver'in babası, kızının satanist ayinde öldürüldüğünü öne sürdü.

Uzmanlar, cesetteki doku ve tükürük kalıntılarının, cinayeti birden fazla kişinin işlediği anlamına gelemeyeceğini, bu kalıntıların, genç kızın ölmeden önce tokalaştığı ya da görüştüğü insanlara da ait olabileceğini belirtmişti. Garipoğlu’nun dün de iki arkadaşının daha ifadelerine başvuruldu ve katil zanlısının gidebileceği yerlere ilişkin bilgiler alındı.

Para trafiğine inceleme

Cem Garipoğlu’nun ailesi ve yakınlarının yurt dışındaki para trafiğini incelemeye aldı. Soruşturmayı yürüten savcılıktan gerekli izin alan polis kırmızı bülten çıkarılan ülkelerde, yapılan banka işlemlerini mercek alıtna aldı. Böylece şimdiye kadar teknik takip altında tutulan Garipoğlu ailesinin para trafiği de izleniyor. Garipoğlu ailesi ve yakınlarının yurtdışına aktardıkları para, alıcıların kimliği, mesleği ve parayı alma sebebi tespit edilecek. Alıcıların, firardaki Cem Garipoğlu’yla bağlantısı olup olmadığı araştırılacak. Polis, paranın izini sürerek katil zanlısına ulaşmaya çalışacak.

Delilleri bize de verin

Cem Garipoğlu’nun babası Mehmet Nida Garipoğlu’nun avukatları, dosyadaki gizlilik kararının kaldırılmasını ve dosyadaki delillerin kendilerine verilmelerini istediler.

Babanın iddiası: Satanist ayinde öldürdüler

MÜNEVVER Karabulut’un babası Süreyya Karabulut ve Avukatı Altan Altınyurt dün soruşturmayı yürüten savcı görüştükten sonra kızının satanist ayinde öldürüldüğünü öne sürdü. “3-5 kişi bir araya gelip, kızımla körebe oynadılar” diyen Karabulut adliye çıkışı şunları söyledi: “ılk olasılık gözleri kapalı olarak önüne gelen bıçak darbesi ile öldürmeye çalıştı. ıkinci bir olasılık ise kızım ailenin çok önemli bir sırrını öğrendi. Ya arkadaşlar arasında kızımı yok ettiler, ya da aile yok etti. Ya kızım sırlarını öğrendi, ya da ayin yapıldı. Arkadaşları toplandı satanist cinayetlerindeki gibi kızıma işkence uygulayarak öldürdüler. Umutlarım var. Çember her geçen gün daralıyor. Çemberin daralması bize sevinç kaynağı. Türk yargısı bunu çözecektir

alıntıdır

Son düzenleme:
canım....2 hafta sonra tüm yaz olmayacakmış:kızgın: müge hanım

eee peki napıcaz biz..?fena alıştık müge' ye? olayları takip ediyorduk sayesinde..şimdi büyük bir boşluk olacak..3 ay nasıl geçecek?
:1shok::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bu arada merak ediyorum izdivaç,seda sayan programları fln onlarda yazın ara veriyorlar mı?vermiyorlarsa eğer mügeye mail yağdıralım...CADIARZU

Dün Deşifre programını aglamaktan dogru dürüst izleyemedim... Munevverın kardesı cenazede"benı ablamın ustune koysalar,üzerımede toprak atsalar hıc sesımı cıkarmam anne" demiş "sırtım bombos kaldı,kime yaslanacagım ben artık,belim agrıyor" demiş... kahroldum ızlerken...

Allah ıslah etsın öldürenleri...

kızlar dilberle ümit yanyana oturuyorlar. dün ümit görmek istemiyorum diyordu dilber için ama küskünlükleri 1 gün sürdü herhalde

Muge hanim rahatina duskun ozel tv kanalinda calismasina ragmen hicbir tatili kacirmiyor,
3 aylik tatile girmesi anormal gelmedi bana alistik mugeye..şakkıdı

Yok izleyecilerden biri göndermiş Mügeye..babaanneyle ilgili heralde.tam okumadı doğru olmaz diye..Müge de bende aynı fikjirdeyim sizinle dedi mail atan kişiye ,kameraya bakıp..babanneden şüpheleniyo yani..

yaaaa...valla müge gidene kadar çözer inşallah bu olayı...iyice arapsaçına döndü valla...şimdide babaanneye mi yoğunlaştık?
yaa kızlar aklıma geldi de babaanne aslında muhammete birşeyler yapıp, sonra güya masummuş,muhammeti çok seviyormuş, çok üzülüyormuş,o'nu sadece o düşünüyormuş da programdan yardım istemiş gibi ayaklarda dolaşıyor olmasın.?

çünkü suçlular dikkat edin en masum, en ilgili ayaklarda görünen tiplerdir genelde..
allah korusun tabi..şimdi şüphelenilince aklıma geliverdi..

Back