• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ya bunlar cocugu aramak icin neden tv ye cikiyorlar...mesela babaannedn süpheleniyorlar simdi ama kadin kendi cikmis o kadindan haz etmedim ama anlamiyorum neden acaba...gerci daha önce bi kiz vardi kocasini sevgilisine öldürtüren ama cikip kocamin katilini bulun diyordu acaba etrafa göstermelik yapmak istediklerde simdide ellerine yüzlerine bulandi..
rüyasinda kayboldugunu görmüs ya o kadin herseyi abartiyor sanki torunlarian cok düskün gibi davraniyor ama alakasi yok rüya filanda abartma gibi geldi

münevver arkadaşı ile masada konuşurken cem arkada oturuyormuş konuştukları kişi cemin arkadaşıymış siz benim arkadaşım hakkımda konuşuyordunuz demiş cem ve arkadaşlıkları öyle başlamış münevver ile..... gittikleri filmdeki sahneleri de yine aynı arkadaşlarla paylaşmış kızı parça parça kestiler demiş münevver
cem cinayet planlarını daha öncede yapıyordu demek taksici bir ara müge anlıya şöyle anlattı
ben münevvere bu jeep teki kişiler tekin değil dedim oda benim arkadaşlarım dedi doğum günüm için mekan bakıyoruz adam hatta kız tam arabaya binene kadar bekledim dedi
eğer cem bu işi yanlızdeğil arkadaşı ile planlamışsave yapmışsa bu işe onlarında gücü eklendi bugüne kadar olay bundan dolayı çıkmadı deliler yok edilmeye çalışıldı herkes birşey sakladı bunlar kalabalık ise öldüren kişiler %90 erkek ise bunları hiç eve girer yada çıkarken kimse görmedi mi her kafadan bir ses çıkıyr ama parçalr birleştirince çelişki yaşanıyor

SON DAKıKA....

arkadaşlar az önce star haber verdi.cemin annesi, abisi ve kız kardeşi hakkında mavi bülten çıkarılacakmış...

:1shok: :1shok: :1shok: canımmm çok geçmiş olsun...çok büyük birşey atlatmışsın...düşünmek bile tüylerimi diken diken ediyor....

başıma hiç gelmedi ama gelmiş olsaydı kesin bayılırdım diye düşünüyorum...Allah tan eşin yanındaymış tek başına bunu nasıl kaldırırdın uff ya gene kötü oldum....

teşekkür ederim canım 17 sene olu ama hala aklıma geldikçe aynı duyguları yaşıyorum:1hug:

ay kıyamam
ben sana gecmiş olsun egem
---------------------------- kayıp çok zor benimde muhammetim yani oğlum iki yaşında komşunun kızıyla kayboldu
biz iki saat aradık eşim ben ve bütün aile halkı katıldılar aramaya
sonra bi telefon bize karakolda aradılar oğlum babasını ismini ve soy ismini soylemeiş gittik
bizi bekliyor anne ben inçiye şeker alaçaktım ama amca bizi buraya getirdii dediii
ay o amca kim biz bilmiyoruzz amcasını da kim ayakkabı boyacısıııımiş gittik adamı bulduk tşk ettik ama bi dahamııı asla hala oğlumu sürekli ararım nerdesin ne yapyorsun aynı şey kızlarımıda ararım nerdesin ne yapıyorsunn diyeee hala korkarımmm ben
ALLAHIM HERKESE SABIR VERSİN KAYBI OLAN HERKESE KAYBINI GERİ YOLLASIN RABBİM AMİNNN:Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim canım bende sürekli ararım oğllarımı azıcık gecikseler telaşlanırım allah kimseye göstermesin cümlemizin evlatlarını korusun:Saruboceq:

teşekkür ederim canım bende sürekli ararım oğllarımı azıcık gecikseler telaşlanırım allah kimseye göstermesin cümlemizin evlatlarını korusun:saruboceq:
amin egem amin kayıp zor ya kimseye gostermesinnn benimkiside 19 da hala korkarım gecikince nerdesin diye ararım eve gelinceye kadar uyumammma

'Babası oğlumu evlatlık vermiş olabilir!'

Eşin Ümit, Muhammet kaybolmadan önce bir yufkacı dükkanı mı açtı?
Evet, Muhammet kaybolmadan 20 gün önce dükkan açtı.

Peki, hangi parayla açtı o dükkanı?
Bunu ben de merak ediyorum. Çünkü parası yoktu. Neyle açacak bilmiyorum. Senetleri önce başka bir adamın üzerine yaptığını söyledi, sonra kendi üzerine yaptığını söyledi. Farklı farklı konuşuyor. ıki ortak açmışlar.

Böyle bir dükkan açmanın maliyeti neymiş?
Bana dediğine göre 15-20 bin lira. Ama ne ortağında ne de kendisinde öyle bir para yoktu. Dükkan tuttular, sonra depozito ödediler, kirası var… ıçinin masrafı oldukça para tutuyor.

Sen Ümit'e sordun mu nereden buldun bu parayı diye?
Sordum. Önce ortağının senetleri üzerine aldığını söyledi. Sonra da senetlerin kendi üzerinde olduğunu... Bunu daha yeni söyledi bana.

Senetlerin karşılığını nasıl ödeyeceğini söyledi mi?
Hiç bilmiyorum. Ailesinin de yardımcı olmadığını söylüyor. Ben de biliyorum yardımcı olmadıklarını. Aramıyorlar bile...

Sen nasıl ödeyeceğini düşünüyorsun?
Ben Ümit'in çocuğun kaybolmasıyla bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Çünkü dükkan açıldıktan sonra 'Çocuğu evlatlık verelim mi?' diye sordu bana bir-iki defa...

'ÇOCUK BENDEN Mı?' DıYE SORDU
Nasıl söyledi bunu?

Gece oturuyorduk, 'Ben çocuğu evlatlık versem ne yaparsın?' diye sordu. 'Ben çocuğumu evlatlık verdirmem. Benim imzam olmadan da evlatlık veremezsin. Boşarım seni' dedim.

Ümit sürekli 'Şaka yapmıştım' diyor. Bunu da şaka olarak mı söyledi?
Nasıl geçti konuşma... Bu sözlerin ardından tartışmaya başladık. Şaka yaptığını, niye bu kadar ciddiye aldığımı sordu. Ben de bunun şakası olmayacağını söyledim. Duyduktan sonra zaten tartışmaya başladık 'Bunun şakası olur mu' diye...

Ümit bunu sana daha önce sormuş muydu?
ıki-üç kez sordu. En son da dükkan açıldığı zaman sordu. Ben de sinirlendim. 'Çorlu'ya geldik geleli evlatlık mevzusu geçiyor, ne iş bu?' dedim.

Muhammet'i mi evlatlık vermekten bahsetti yoksa kızını mı?
'Muhammet'i verelim mi?' dedi. Kızımı çok seviyor zaten…

Muhammet'i sevmiyor muydu?
Sevmiyordu. Her fırsatta iteliyordu çocuğu. Çocuğun kendisinden olup olmadığını soruyordu sürekli... P.. derdi çocuğa. Bu yüzden sürekli kavga ederdik. Kızım doğduğundan beri kavgalarımız olurdu hep. Muhammet'i kendine sıcak hissetmiyordu.

Neden kızın doğduğundan beri oğlunun kendisinden olmadığını düşünüyor?
Bilemiyorum.

MUHAMMET'E P.. DıYORDU
Ciddi bir şekilde mi söylüyordu bunu?

Muhammet yaramazlık yapınca çok bağırıyordu. Zaten sürekli P.. diyordu. Küfür ediyordu. Çocuk yüzünden sürekli tartışmamız olurdu.

Kızına da böyle mi davranıyordu?
Hayır, asla… Ben annesi olduğum halde bir fiske vursam, bana yapmadığını bırakmıyordu. Hakaret ediyordu. Muhammet söz konusu olduğunda kılını bile kıpırdatmıyordu.

Neden böyle yaptığını sormuyor muydun?
'Sevmiyorum işte, kanım ısınmıyor buna' diyordu.

Muhammet fark ediyor muydu bu durumu?
Çocuğa da söylüyordu zaten. Hem de ciddi anlamda… 'Ben seni sevmiyorum. Defol, nereye gidersen git' diyordu çocuğa. Çok da küfür ediyordu.

PROGRAMDA BENı SUSTURUYOR
Muhammet ne yapıyordu?

Komşulara söylüyordu hep. 'Babam beni sevmiyor, annem beni sevmiyor' diye... 'Gideceğim, bıktım artık senden' diyordu babasına.

Bunları neden programda anlatmıyorsun?
Tam konuşacağım diyorum, eşim bir yandan susturuyor, konuyu değiştiriyor. Dürtüyor beni, mecburen susuyorum.

Senin adının anıldığı kişilerin isimlerini ortaya hep Ümit attı farkında mısın?
Farkındayım... Sürekli ısmail, ılyas… ısimler atıyor ortaya. Bunun niyeti hedef saptırmak.

Ne düşünüyorsun bu konuda?
Para karşılığında çocuğu birine verdiğini, sattığını düşünüyorum.

Kocanla yalnız kaldığında sormuyor musun, 'Bu çocuğu para karşılığında verdin mi?' diye?
Soruyorum.
Programda bu yufkacı dükkanını anlatacağını söyledin mi?
Demedim ama dükkanı neyle açtığını sorduğumda, 'Yayına çıkıp da sorma bunu' dedi.

Bizim ekibimizle Çorlu'ya gittiğinizde Ümit kameraları istemedi, komşularla görüşülmesini istemedi. Bunlar ortaya çıkacak diye mi engellemeye çalıştığını düşünüyorsun?
Mahalleli bizi suçlayınca Ümit de 'Onların böyle yapacağını zaten biliyordum' dedi.

Çocuğu olmayan birisi gelmiş Çorlu'ya… Bunun pazarlığı yapılmış… Komşularınız böyle konuşuyor. Sen de aile toplantısında 'Kocamdan şüpheleniyorum' demişsin. Kime verilmiş olabilir bu çocuk?
Bilmiyorum. Zaten kime verilmiş olduğunu bilsem koşarak gidip alıp gelirim. Başlarım onun parasına puluna. 6.5 yaşına getirmişim ben o çocuğu, göz yaşıyla büyüttüm oğlumu. Asla başkasına vermeyi düşünmem.

MUHAMMET'ı OKUTMAK ıSTıYORDUM
Bu kadar kötü bir ortamda kalmasın, iyi bakılsın diye senin de içinden 'Evlatlık vereyim' diye geçtiği oldu mu?

Hayır, asla böyle bir şey düşünmem. Çok akıllı bir çocuktu Muhammet. Ümit'e 'Gel bunu imam hatip okuluna verelim' dedim. Küfürden uzaklaşsın istedim. Benim amacım öyleydi. Bunu ısmet Abi'ye de Kader'e de söyledim. 'Sünnetini yaptırayım' vereceğim dedim.

Ümit, program sonrası 'Ben artık Dilber'e güvenmiyorum' dedi. Bu açıklamaları ona kızdığın için mi yapıyorsun?
Hayır, o yüzden değil. Benim çocuğumu yuvaya vermek istediği için. Ben çocuklarımı yuvaya vermem. Çocuğum benim yanımda durmalı.

Küçüğü de vermek istiyor şimdi. ıkisini de vermek istiyor. Ben istemiyorum. Bakarım evlatlarıma. Ne olursa olsun ben evlatlarımdan vazgeçmem.

Sen Muhammet'in bir ailenin yanına gönderildiğini düşündüğün için mi bu kadar rahat davranıyorsun? Emin olduğum için değil, şüphelerim o yönde. Kaybolduğuna inanmıyorum ben bu çocuğun.

Neden?
Çocuk gözümün önünde motorla oynuyordu, 15 dakika içinde nereye gidecek?

Birisi aldı götürdü mü diyorsun?
Çocuğumun kendi rızası ile gittiğini düşünüyorum. Şüphe uyandırıyor.

Ümit çocuğunu para karşılığı satabilir mi?
Olabilir, yapar! Öyle düşünüyorum…

alinti

Son düzenleme:
Bir arkadaş yazmış bencede doğru olan.Ümit çocuğu sattı, sattığı içinde Dilberle ilgili herşeyi dinlerken tepkisiz kalıyor.Normal şartlarda kavgacı bir tip ama eşini arayan erkeklere bile tepki vermedi.Dilberde yalan çok, Ümitinde para için yapmayacağı şey yok.Önce Dilberden yararlanmış para için kısacası karısını satmış, Böyle bir adam tabiki oğlunuda satar.kaydirigubbakcemile

'Babası oğlumu evlatlık vermiş olabilir!'

Eşin Ümit, Muhammet kaybolmadan önce bir yufkacı dükkanı mı açtı?
Evet, Muhammet kaybolmadan 20 gün önce dükkan açtı.

Peki, hangi parayla açtı o dükkanı?
Bunu ben de merak ediyorum. Çünkü parası yoktu. Neyle açacak bilmiyorum. Senetleri önce başka bir adamın üzerine yaptığını söyledi, sonra kendi üzerine yaptığını söyledi. Farklı farklı konuşuyor. İki ortak açmışlar.

Böyle bir dükkan açmanın maliyeti neymiş?
Bana dediğine göre 15-20 bin lira. Ama ne ortağında ne de kendisinde öyle bir para yoktu. Dükkan tuttular, sonra depozito ödediler, kirası var… İçinin masrafı oldukça para tutuyor.

Sen Ümit'e sordun mu nereden buldun bu parayı diye?
Sordum. Önce ortağının senetleri üzerine aldığını söyledi. Sonra da senetlerin kendi üzerinde olduğunu... Bunu daha yeni söyledi bana.

Senetlerin karşılığını nasıl ödeyeceğini söyledi mi?
Hiç bilmiyorum. Ailesinin de yardımcı olmadığını söylüyor. Ben de biliyorum yardımcı olmadıklarını. Aramıyorlar bile...

Sen nasıl ödeyeceğini düşünüyorsun?
Ben Ümit'in çocuğun kaybolmasıyla bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Çünkü dükkan açıldıktan sonra 'Çocuğu evlatlık verelim mi?' diye sordu bana bir-iki defa...

'ÇOCUK BENDEN Mİ?' DİYE SORDU
Nasıl söyledi bunu?

Gece oturuyorduk, 'Ben çocuğu evlatlık versem ne yaparsın?' diye sordu. 'Ben çocuğumu evlatlık verdirmem. Benim imzam olmadan da evlatlık veremezsin. Boşarım seni' dedim.

Ümit sürekli 'Şaka yapmıştım' diyor. Bunu da şaka olarak mı söyledi?
Nasıl geçti konuşma... Bu sözlerin ardından tartışmaya başladık. Şaka yaptığını, niye bu kadar ciddiye aldığımı sordu. Ben de bunun şakası olmayacağını söyledim. Duyduktan sonra zaten tartışmaya başladık 'Bunun şakası olur mu' diye...

Ümit bunu sana daha önce sormuş muydu?
İki-üç kez sordu. En son da dükkan açıldığı zaman sordu. Ben de sinirlendim. 'Çorlu'ya geldik geleli evlatlık mevzusu geçiyor, ne iş bu?' dedim.

Muhammet'i mi evlatlık vermekten bahsetti yoksa kızını mı?
'Muhammet'i verelim mi?' dedi. Kızımı çok seviyor zaten…

Muhammet'i sevmiyor muydu?
Sevmiyordu. Her fırsatta iteliyordu çocuğu. Çocuğun kendisinden olup olmadığını soruyordu sürekli... P.. derdi çocuğa. Bu yüzden sürekli kavga ederdik. Kızım doğduğundan beri kavgalarımız olurdu hep. Muhammet'i kendine sıcak hissetmiyordu.

Neden kızın doğduğundan beri oğlunun kendisinden olmadığını düşünüyor?
Bilemiyorum.

MUHAMMET'E P.. DİYORDU
Ciddi bir şekilde mi söylüyordu bunu?

Muhammet yaramazlık yapınca çok bağırıyordu. Zaten sürekli P.. diyordu. Küfür ediyordu. Çocuk yüzünden sürekli tartışmamız olurdu.

Kızına da böyle mi davranıyordu?
Hayır, asla… Ben annesi olduğum halde bir fiske vursam, bana yapmadığını bırakmıyordu. Hakaret ediyordu. Muhammet söz konusu olduğunda kılını bile kıpırdatmıyordu.

Neden böyle yaptığını sormuyor muydun?
'Sevmiyorum işte, kanım ısınmıyor buna' diyordu.

Muhammet fark ediyor muydu bu durumu?
Çocuğa da söylüyordu zaten. Hem de ciddi anlamda… 'Ben seni sevmiyorum. Defol, nereye gidersen git' diyordu çocuğa. Çok da küfür ediyordu.

PROGRAMDA BENİ SUSTURUYOR
Muhammet ne yapıyordu?

Komşulara söylüyordu hep. 'Babam beni sevmiyor, annem beni sevmiyor' diye... 'Gideceğim, bıktım artık senden' diyordu babasına.

Bunları neden programda anlatmıyorsun?
Tam konuşacağım diyorum, eşim bir yandan susturuyor, konuyu değiştiriyor. Dürtüyor beni, mecburen susuyorum.

Senin adının anıldığı kişilerin isimlerini ortaya hep Ümit attı farkında mısın?
Farkındayım... Sürekli İsmail, İlyas… İsimler atıyor ortaya. Bunun niyeti hedef saptırmak.

Ne düşünüyorsun bu konuda?
Para karşılığında çocuğu birine verdiğini, sattığını düşünüyorum.

Kocanla yalnız kaldığında sormuyor musun, 'Bu çocuğu para karşılığında verdin mi?' diye?
Soruyorum.
Programda bu yufkacı dükkanını anlatacağını söyledin mi?
Demedim ama dükkanı neyle açtığını sorduğumda, 'Yayına çıkıp da sorma bunu' dedi.

Bizim ekibimizle Çorlu'ya gittiğinizde Ümit kameraları istemedi, komşularla görüşülmesini istemedi. Bunlar ortaya çıkacak diye mi engellemeye çalıştığını düşünüyorsun?
Mahalleli bizi suçlayınca Ümit de 'Onların böyle yapacağını zaten biliyordum' dedi.

Çocuğu olmayan birisi gelmiş Çorlu'ya… Bunun pazarlığı yapılmış… Komşularınız böyle konuşuyor. Sen de aile toplantısında 'Kocamdan şüpheleniyorum' demişsin. Kime verilmiş olabilir bu çocuk?
Bilmiyorum. Zaten kime verilmiş olduğunu bilsem koşarak gidip alıp gelirim. Başlarım onun parasına puluna. 6.5 yaşına getirmişim ben o çocuğu, göz yaşıyla büyüttüm oğlumu. Asla başkasına vermeyi düşünmem.

MUHAMMET'İ OKUTMAK İSTİYORDUM
Bu kadar kötü bir ortamda kalmasın, iyi bakılsın diye senin de içinden 'Evlatlık vereyim' diye geçtiği oldu mu?

Hayır, asla böyle bir şey düşünmem. Çok akıllı bir çocuktu Muhammet. Ümit'e 'Gel bunu imam hatip okuluna verelim' dedim. Küfürden uzaklaşsın istedim. Benim amacım öyleydi. Bunu İsmet Abi'ye de Kader'e de söyledim. 'Sünnetini yaptırayım' vereceğim dedim.

Ümit, program sonrası 'Ben artık Dilber'e güvenmiyorum' dedi. Bu açıklamaları ona kızdığın için mi yapıyorsun?
Hayır, o yüzden değil. Benim çocuğumu yuvaya vermek istediği için. Ben çocuklarımı yuvaya vermem. Çocuğum benim yanımda durmalı.

Küçüğü de vermek istiyor şimdi. İkisini de vermek istiyor. Ben istemiyorum. Bakarım evlatlarıma. Ne olursa olsun ben evlatlarımdan vazgeçmem.

Sen Muhammet'in bir ailenin yanına gönderildiğini düşündüğün için mi bu kadar rahat davranıyorsun? Emin olduğum için değil, şüphelerim o yönde. Kaybolduğuna inanmıyorum ben bu çocuğun.

Neden?
Çocuk gözümün önünde motorla oynuyordu, 15 dakika içinde nereye gidecek?

Birisi aldı götürdü mü diyorsun?
Çocuğumun kendi rızası ile gittiğini düşünüyorum. Şüphe uyandırıyor.

Ümit çocuğunu para karşılığı satabilir mi?
Olabilir, yapar! Öyle düşünüyorum…

alinti

Bunlar Avrupa Yakasını yazan bayandan bile hızlı senaryo üretiyorlar.Dilber %100 çocuğun yerini biliyor.gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

her ne olduysa olmuş ama inşallah çocuğu alanlar yada kaçıranlar deyim öldürmezler yaaa.:oklava:
o sandalyede oturuyorya minicik insanın içi sızlıyor.:çok üzgünüm:
sonuçta anne kuzusu. ama annede annelik hissi varmı tartışılır:kızgın:

günaydın kızlar...

artık dilberi ümiti izlemiyorum....ama mügeyi tv nin bile sesi kısık olarak izliyorum...değişik birşey olunca sesi açıyorum ancak...

cidden baydım bıktım dilberden de ümitten de.... beni ilgilendiren tek şey ne olduysa oldu muhammedi bulsunlar....

saldalye de oturduğunu gördüm fakat ne olduğunu anlamadım...muhammedin o görüntüsü nerde nasıl ele geçirmişler?

umıt yıne gelmıs bugun bu programdan bıse cıkacagını sanmıom:1closedeyes: dılberın yanına oturmus bıde haspamkaydirigubbakcemile

studyoda sınekler ıcın ılaclama yapılmıs umıt we dılberıde kapasalardı ılaclama yapılırken ne guzel olurdu:jeyyar:

tatile girmeden çocuk bulunur inşallah

günaydın kızlar...

artık dilberi ümiti izlemiyorum....ama mügeyi tv nin bile sesi kısık olarak izliyorum...değişik birşey olunca sesi açıyorum ancak...

cidden baydım bıktım dilberden de ümitten de.... beni ilgilendiren tek şey ne olduysa oldu muhammedi bulsunlar....

saldalye de oturduğunu gördüm fakat ne olduğunu anlamadım...muhammedin o görüntüsü nerde nasıl ele geçirmişler?

düğün kamerası sanırım

Back