Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Bastan beri soyledim bu kadinin iyi niyetinden hic emin degilim oyle olsa simdiye kadar babaannelik yapardi cocuk kaybolunca mi toruna sevdali babaanne modlarina girdi, ac birakilmis, dovulmus cocuk, magdur olmuslar o zaman nerdeydi torun kaybolunca kiymete bindi:1closedeyes:

Muge cuma günü Seniha Hanım benim başımın tacı,o çıkmak istediği müddetçe çıkarıcam diyordu,ne oldu?Ben Muhammed’in kaçırılma işinde Seniha Hanım’ın parmağı olduğunu hiç sanmıyorum.O kontörcünün dediği konuşma,Muhammed’in kaybolmadan 1-2 gün önce yine kaybolmuş,bence o kaybolmasıyla ilgili bir telefon konuşması olduğunu düşünüyorum.Yoksa,o iki rezili de zorla programa getiren kendisi değil miydi?Kendi parmağı olsa,hazır ana-baba(müsveddeleri)ekrana çıkmak istemiyorken niye zorla getirsin.Önünde sonunda ortaya çıkacağını düşünmez miydi?
Bence kayınvalide suçsuz.Ama o iki yaratıktan hiç emin değilim.Bence her ikisinin de parmağı var bu işte.Fakat muge cuma günü konuşmayacaksanız defolun gidin dedi ya.Ekmek elden,su gölden bedavadan yaşamak Dilber’in hoşuna gitti,birkaç günün beyliği beyliktir deyip biraz daha zevk-i sefasına devam etmek istediği için mugeye cuma günü Ümit’in hangi parayla yufkacı dükkanı açtığını bilmediğini yumurtladı.Tabi birkaç gün de bunun araştırılması yapılacak,o da birkaç gün daha orada rahatına bakacak.Çocuğunun da nerede olduğunu biliyor,içi rahat.Çorlu’ya yeniden o sefaletin içine ne kadar geç dönerse onu kar sayıyor.Bu arada Ümit’le arası biraz bozulurmuş umrunda değil. bülbül gibi şakımasının bir nedeni de Ümit suç ortağı olduğu için kendisini bırakmayacağından emin,hem kendisi gibi bir sermayeyi(!)Ümit kaybetmek ister mi? O yüzden bence mugeyi oyalıyorlar.Yok dürtüklüyormuş da,o yüzden 40 gündür konuşamıyormuş da hep hikaye.Hiç onda Ümit’ten korkacak göz var mı Allah aşkına.Gözleri yuvalarında fıldır fıldır dönüyor

Dizilerde ki gibi en heyecanlı yerin de tatile girerler bizde paşa paşa bekleriz 3 ay ayy bunu izlemekten unuttum bak şimdi balıklarım bana bakıyor onların eymini veriyim

Babaannenin parmagi var veya yok fakat olaylar bu raddeye gelmeden sahip cikmalilardi toruna, bosuna dememisler "kel olur sirma sacli olur, kor olur badem gozlu olur", diye...

Elbiseler bedeni örter, kalbi değil...

Ah, kalbimiz... Ne kadar ortada, ne kadar savunmasız, ne kadar çıplak ve ne kadar açık...
Kelimeler giydiremiyor onu... Sahici olanlar müstesna... Dudakların giydiremediği bir endam kalp... Terzisinin işi ne de zor, modaya göre dikse kıyafetini, yakışmıyor kalbe... Çiğ düşüyor... Dikkat etmese güne, çağa, o başka dert... Tazeliğini kaybedince her şeyini kaybediyor kalp... Birden iç karartıcı duygular görünüyor her eyleminde, hareketinde... Renkler önemli kalbi kuşandırırken... Sesler... Kumaşın kalitesi, dokuması, parlaklığı...

Zor iş kalbe giysi dikmek...

Evleri dayayıp döşemek kolay... Koltukları, duvarları, pencereleri kaplamak... Bedenleri örtmek, bedenlere kıyafet bulmak kolay... Konfeksiyon giyinmeyi sevmiyor kalp... Kalbi giydirmek zor...

alıntı

Son düzenleme:

ay bende valla psikolojim bozuldu resmen Allah ailesine sabır versin çok zor

Sardus anladik seviyosun muge'yi
newlife dogru tespitlerde bulunmus istirak ediyorum..sengözlerimebaksanab

valla sorma cnm insan her olayda evladını düşünüyor

Münevver tecavüze direnmiş

Adli Tıp raporu Cem Garipoğlu’nun Münevver’i tek başına öldürmediğini ortaya koydu.

Raporda şu şok ifadeler var: “Katiller genç kızı yere yatırıp dizleriyle göğsüne bastırdı. Münevver’in her iki göğsünde, bastırmadan kaynaklanan morarmalar oluştu. Uzun süren boğuşma sırasında Münevver, 29 kez bıçaklandı. En sonunda testereyle boynu kesildi. Ölümü bıçaklanma ve başının kesilmesinin ortak etkisiyle oldu. Yani başı kesilirken Münevver yaşıyordu.” Bakire olduğu belirlenen Münevver'in çamaşırında da tecavüze uğradığına ilişkin deliller yer aldı. Münevver'in cesedinde bulunan doku ve tükürük izlerinden alınan DNA örnekleri, Cem'in 3 arkadaşı ve babası ile karşılaştırılacak.

3 ARKADAŞI KAN-DOKU ÖRNEĞİ VERECEK

Adli Tıp Kurumu'nun ölüm raporunda, Münevver Karabulut'un cesedindeki incelemede başka kişilere ait olduğu belirlenen doku ve tükürük örneklerinin ortaya çıkması üzerine, Cumhuriyet savcısının, Cem'in 3 arkadaşının ikinci kez ifadelerine başvurduğu belirtildi. Bu 3 kişinin kan ve doku örneklerinin alınmasına, ayrıca her gün ikamet ettikleri yerdeki polis merkezine giderek, adli kontrol defterine imza atmalarına karar verildiği öğrenildi. Münevver'in birden fazla kişi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor

msn haberden alıntı

münevverin babası hep haklı çıkıyor.....

....

sanırım bu sezon böğle geçicek dilberle..
önümüzdeki sezon dilberli aynı kadro görürsek şaşırmayalım..
dizi bekler gibi bekleriz artık...
umarım bulur yavrucam ve suçlu kimsede çıkae ortaya.
bu babanne dede anne baba olmuş farketmez
sonucunda inşallah yavrucak bulunur..

Ah su Arif Verimli ne kadar yuce, alcak gonullu bir sahsiyet bayiliyorum edebine, ifadelerine, inceligine...:asigim:

bencede münevverin babası hep haklı

pislik herifler yakalayıp asacaksın taksim meydanında ibret olacak herkese

mügenin programı çok güzel ya

vahşet bişey sandığa koymuş küçücük kızı öldürmüş,gebersin o kadar inş

kadın bi de hamileymiş ve 3 yaşlarında da çocuğu varmış ellerini kırılsın

canım ben onları izlemediğim için bilmiyorum...ama kılık kıfayet izlemek isteyen arkadaşlar haberiniz vardır...onlar devam ediyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…