- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 118
- 45
allah bel....s..nı versin nasıl bir insan insan bile denilmez böylelerine.ne istedin el kadar bebekten.hiçmi vicdan yoktu.canlı canlı sandıga nasıl koydun küçücük bebeyi.
iyilik yap kötülük bul diye buna denir.evide çocugun ailesi vermiş ay duyduklarıma iananamıyorum.
niye böyle olaylar çogaldı nereye gidiyor bu ülke,bu insanlar.
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki ama ama ben sana kıyamam ki:1hug:
hangi yöne, nereye bilemiyorum ama kesinlikle kötüye gidiyoruz..
her geçen gün artıyor bu tür olaylar....
yalnız dikkatimi çekti..bu çeyiz sandıklarından korkmaya başladım..moda mıdır nedir 2-3 ay oldu galiba bir abla erkek kardeşini öldürüp koymuştu ya?tuhaf yani...
hasta ruhlu kişiler özenipte yapıyor olmasın...:bbo:
sardunyacım müge kaç günlüğüne yok? 2 hafta gibi anladım da..
kızlar az önce bir mail geldi bu kayıp muhammetle ilgili müge sanırım babaneneden şüpheleniyor öyle ima etti bakalım göreceğiz dedi
bugün mügeye laf eden oldu mu
ağzına kırmızı büber sürmeye geldim:jeyyar:
nasıl yani muge sana mail mi gönderdi fisfisfis
nasıl yani muge sana mail mi gönderdi fisfisfis
soyledıgın her harfe katılıorum jnmcıma.s.bende idam cezasının geri gelmesini istiyorum.rahmi bey çok güzel konuştu.böyle olaylara bir nevi çözüm olur diye düşünüyorum.
başka minik canlar yanmaz inşallah.anneler aglamaz.yapacak caniler bir düşünür ben bunu yaparsam başıma bu gelecek diye.caydırıcı olacagına inanıyorum.
canım....2 hafta sonra tüm yaz olmayacakmışmüge hanım
Yok izleyecilerden biri göndermiş Mügeye..babaanneyle ilgili heralde.tam okumadı doğru olmaz diye..Müge de bende aynı fikjirdeyim sizinle dedi mail atan kişiye ,kameraya bakıp..babanneden şüpheleniyo yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?