bence programın sevıyesıyle ılgılı bır durum yok,ortada kayıp bır cocuk var ve hıcbısey bılınmıyor,En ufak bırsey degerlendırılmek zorunda... tabıkı polisin işi ama müge nın yaptıgı iş polisin işi deil... polis zaten yapacagı seyı yapıyor..
ama keske bıraz bunları yalnız bıraksalarda gızlıden takıbe alsalar...
beni açıkçası hiçbiri tatmin etmiyor .
hepsi midemi bulandırıyor
nasıl anne babalık
nasıl dedelik babannelik
aklım bir alsa
ya bende eşimde ve büyüklerimizde sorun var
çocuklar düşse dizi acısa yaygara kopartıyoruz
yada normali bunlar gibi benim zekam almıyoooo
anacım benim efe 2 dk gözümün önünden kayboldu
aklımı kaybediyordum bunlar ne kadar zaman oldu
geniş geniş oturuyorlar :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
arkadaşlar dilber tipik şizofren vakası gibi gelmeye başladı bana..ben hala dilber'in çocuğa bişey yaptığı savımı devam ettiriyorum...şizofrenler çok akıllı olur bunu unutmayın...yalanlarına dolanıyo hala dediğim doğru havasında...Arif hocadan yakında böyle bi açıklama gelcek sanırım...kadın ruh hastası galeyan anında çocuğu öldürmüş olabilir....senağlama
anacım benim efe 2 dk gözümün önünden kayboldu
aklımı kaybediyordum bunlar ne kadar zaman oldu
geniş geniş oturuyorlar :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sana katılıyorum zaten dilber evlendiği zaman bakiremiydi yada hamilemiydi en iyi ümit bilir ama bir çocuğada herne olursa olsun hiçbir baba p.. diye hitap etmez ne kadar kızarsa kızsın demez ümit bu konuda gerçekten ne olduğunu bilen tek kişivalla çocuk ümitdenmi degilmi bilmem ama benziyor.
ümitdense çocuguna bir baba nasıl böyle davranır.p...ç der ben bunu anlamış degilim.
degilse peki kimden-tatlicadiarzu-:uhm:
sana katılıyorum zaten dilber evlendiği zaman bakiremiydi yada hamilemiydi en iyi ümit bilir ama bir çocuğada herne olursa olsun hiçbir baba p.. diye hitap etmez ne kadar kızarsa kızsın demez ümit bu konuda gerçekten ne olduğunu bilen tek kişi
büyük oğlum 2 yaşındayken galeriaya gezmeye gittik oğlum dondurma yemişti akıttı,eşiminde benimde ellerimiz battı,eşim ellerini yıkadı ben bekledim,oğlumda yanımdaydı eşim gelirken ben ellerimi yıkamaya gittim,nasıl olduysa oğlumu eşim görmemiş.ben çıktım eşim bakınıyor sordum ben ona ,o bana çocuk nerde diye sorduk.yoktu......... dünyam başıma yıkıldı, her taraf zindan oldu,o kalabalık kayboldu gözlerimin önünde,sanki zindana girmiştim aramaya başladık sesini,ağlamasını dyuyoruz blamıyoruz,güvenliğe haber verdik.o ara bir ilan verildi,çocuk bulundu diye dünyalar bizim oldu,çocuğumuzu kaptığımız gibi eve gittik.çok kötü bikaç dakikada olsa onu yaşamak ölümdü.allah kimseye göstermesin.ağlarken oğluma genç bir çift bulmuş.allah razı olsun ya kötü niyetli birileri bulsaydı halimiz ne olurdu bilmiyorum.hatırladıkça hala tüylerim diken diken olur
ay kıyamambüyük oğlum 2 yaşındayken galeriaya gezmeye gittik oğlum dondurma yemişti akıttı,eşiminde benimde ellerimiz battı,eşim ellerini yıkadı ben bekledim,oğlumda yanımdaydı eşim gelirken ben ellerimi yıkamaya gittim,nasıl olduysa oğlumu eşim görmemiş.ben çıktım eşim bakınıyor sordum ben ona ,o bana çocuk nerde diye sorduk.yoktu......... dünyam başıma yıkıldı, her taraf zindan oldu,o kalabalık kayboldu gözlerimin önünde,sanki zindana girmiştim aramaya başladık sesini,ağlamasını dyuyoruz blamıyoruz,güvenliğe haber verdik.o ara bir ilan verildi,çocuk bulundu diye dünyalar bizim oldu,çocuğumuzu kaptığımız gibi eve gittik.çok kötü bikaç dakikada olsa onu yaşamak ölümdü.allah kimseye göstermesin.ağlarken oğluma genç bir çift bulmuş.allah razı olsun ya kötü niyetli birileri bulsaydı halimiz ne olurdu bilmiyorum.hatırladıkça hala tüylerim diken diken olur
Münevver tecavüze direnmiş
Adli Tıp raporu Cem Garipoğlu’nun Münevver’i tek başına öldürmediğini ortaya koydu.
Raporda şu şok ifadeler var: “Katiller genç kızı yere yatırıp dizleriyle göğsüne bastırdı. Münevver’in her iki göğsünde, bastırmadan kaynaklanan morarmalar oluştu. Uzun süren boğuşma sırasında Münevver, 29 kez bıçaklandı. En sonunda testereyle boynu kesildi. Ölümü bıçaklanma ve başının kesilmesinin ortak etkisiyle oldu. Yani başı kesilirken Münevver yaşıyordu.” Bakire olduğu belirlenen Münevver'in çamaşırında da tecavüze uğradığına ilişkin deliller yer aldı. Münevver'in cesedinde bulunan doku ve tükürük izlerinden alınan DNA örnekleri, Cem'in 3 arkadaşı ve babası ile karşılaştırılacak.
3 ARKADAŞI KAN-DOKU ÖRNEĞİ VERECEK
Adli Tıp Kurumu'nun ölüm raporunda, Münevver Karabulut'un cesedindeki incelemede başka kişilere ait olduğu belirlenen doku ve tükürük örneklerinin ortaya çıkması üzerine, Cumhuriyet savcısının, Cem'in 3 arkadaşının ikinci kez ifadelerine başvurduğu belirtildi. Bu 3 kişinin kan ve doku örneklerinin alınmasına, ayrıca her gün ikamet ettikleri yerdeki polis merkezine giderek, adli kontrol defterine imza atmalarına karar verildiği öğrenildi. Münevver'in birden fazla kişi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor
msn haberden alıntı
Münevver tecavüze direnmiş
Adli Tıp raporu Cem Garipoğlu’nun Münevver’i tek başına öldürmediğini ortaya koydu.
Raporda şu şok ifadeler var: “Katiller genç kızı yere yatırıp dizleriyle göğsüne bastırdı. Münevver’in her iki göğsünde, bastırmadan kaynaklanan morarmalar oluştu. Uzun süren boğuşma sırasında Münevver, 29 kez bıçaklandı. En sonunda testereyle boynu kesildi. Ölümü bıçaklanma ve başının kesilmesinin ortak etkisiyle oldu. Yani başı kesilirken Münevver yaşıyordu.” Bakire olduğu belirlenen Münevver'in çamaşırında da tecavüze uğradığına ilişkin deliller yer aldı. Münevver'in cesedinde bulunan doku ve tükürük izlerinden alınan DNA örnekleri, Cem'in 3 arkadaşı ve babası ile karşılaştırılacak.
3 ARKADAŞI KAN-DOKU ÖRNEĞİ VERECEK
Adli Tıp Kurumu'nun ölüm raporunda, Münevver Karabulut'un cesedindeki incelemede başka kişilere ait olduğu belirlenen doku ve tükürük örneklerinin ortaya çıkması üzerine, Cumhuriyet savcısının, Cem'in 3 arkadaşının ikinci kez ifadelerine başvurduğu belirtildi. Bu 3 kişinin kan ve doku örneklerinin alınmasına, ayrıca her gün ikamet ettikleri yerdeki polis merkezine giderek, adli kontrol defterine imza atmalarına karar verildiği öğrenildi. Münevver'in birden fazla kişi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor
msn haberden alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?