güzelim kastetdiğim başka birşeydi yani kadının başka erkeklerden teklif aldığı aşikar ama bişey yapıp yapamadığı belli değil çocuğuna davranışına bende kızıyorum ama yinede kendi işini yapıcak vs vs. gibi şeyleri hoş bulmadığımı söyledim
aslında bana öyle geliyor ki dilberin ne yaptığından kocasının haberi var hatta söylemeye diim varmıyor kimsenin günahını almak istemem ama kocası belki para karşılığında bunları yaptırıyor,kahvede bu kadar konuşulmasının sebebini düşünmek lazım,malesef ateş olmayan yerden duman çıkmaz,yinede kınamıyorum,Allah ıslah etsin,önemli olan zavallı çocuğun bir an önce bulunması ve sosyal hizmetler tarafından himaye edilmesi :Saruboceq:
eftalyacım, teklifler aldığı aşikar olduğu gibi eve erkekleri aldığı da aşikar...
eve erkeği aldı mı? aldığı niyet nedir? maddi yardım kabul etme...adamlar hayrına maddi yardım etseler verirler karılarına para ya da giderler marketten alırlar alacaklarını gider kapıdan yenge buyur der kapıdan adımını bile atmadan döner çeker gider...
kadının şerefsiz olduğu yavrusuna verdiği değerden belli...şerefli anne gibi bir anne evladına bakamayacak olsa bile gider devlete "ben yavruma bakamıyorum size teslim" der...
ısırarak döverek üstünde sigara söndürerek eve erkekler alarak bakmaz....sonra da kaybolduğu zaman makyaj yaparak tv ye de çıkmaz...çocuğunu aramaya o gelmemiş ki zaten babaanne olmasa çocuğu kimsenin arayıp istediği yok gayet memnunlar hallerinden...
bu anneye ben her hakareti ederim.....
canım bende bunu demek istemiştim ne de olsa kadının ne yaşadığını tam olarak bilmiyoruz kadını tanımıyoruzda damgalamak bize yakışmaz günahını almayalım demek istiyordum.ama bende çocukların onlarda kalması taraftarı değilim
ya kızlar farkındamısınız bilmiyorum ama insanları tanımadan önyargıda bulunuyorsunuz ne şartta nasıl bir yaşamı vardı o kadının acaba sizin anladığınız gibi onun için bence biraz daha sabredin bence kimse gerçekten bilmeden bu denli ağır hakaretleri hak etmez
hakaret etmek bir yana yarın program sonuna doğru atv nin önüne gidip üzerlerine kusacağım...
birde okkalı tükürük at diyen arkadaşın isteği üzerine tüküreceğim de suratlarına
şimdi burda ki herkesin düşüncesi (dilber hakkında ki) yanlış
dilberin yaptığı o hareketler doğru onu mu demek istedin sen
bu anne baba çocuğu öldürdük deseler şaşırmıcam tam soğukkanlı seri katil tipi var ikisinde
dilber ne konuşuyor belli deil yaptım diyor yapmadım diyor gizliyor birşeyler de nee?
bence bu hafta dananın kuyruğu koparrrrr bayılttılar artık .ne dedikleri belli değil konuşuyorlar yapıyorlar sonra tv ye çıkıp saf habersiz gibi duruyorlar ...
birşeyler var da artık çıkarsınlar
ağızlarındaki baklayı
tamam karı koca pis işler çevirsinler ona da tamam....
ama çocuğu ısırmak dövmek üstünde sigara söndürmek bunlar yenilir yutulur kınanmayacak şeyler değil...
nefretim öyle büyük ki ne kadar edersem edeyim hakaretin boyutları az kalıyor
eftalyacım canım benim seni anlıyorum tatlım kınamak günah almak hiç iyi değil....bizler için iyi niyetli olarak tavsiye ettiğine eminim :)
ama işte işin içinde masum savunmasız çocuklar olunca biz kadınlar normal zaman da belki de yaşadığı hayat olarak acıyacağımız bir kadını iyi anne olmadığı için linç ediyoruz haklı olarak.
hayır canım onu demek istemedim tabiki sadece diyorumki biz kadını yakından tanımıyoruz çocuk kaybolduğunda kadının yanında sadece 350 kuruş varmış düşün iki çocuk annesi bir kadında o kadarcıkmı para olması lazım belliki adam eve bakmıyor.belkide kadını adam satıyor yada borcu için başkalarıyla konuşturuyor belkide kocası kaşırttı sırf kadın işine yarıyor kaçamasın diye.yani sadece diyorumki o kadar günahını almayalım kadına o... vs vs gibi yakıştırmalar yapmayalım.bencede anne baba değiller bencede çocuklar kurumda onların yanında olduğundan daha iyi bakılır.zaten insan nasıl kıyar evladına anlamıyorum.sadece elalemin günahını yüklenmenin ne anlamı var demek istiyorum
bu anne baba çocuğu öldürdük deseler şaşırmıcam tam soğukkanlı seri katil tipi var ikisinde
dilber ne konuşuyor belli deil yaptım diyor yapmadım diyor gizliyor birşeyler de nee?
bence bu hafta dananın kuyruğu koparrrrr bayılttılar artık .ne dedikleri belli değil konuşuyorlar yapıyorlar sonra tv ye çıkıp saf habersiz gibi duruyorlar ...
birşeyler var da artık çıkarsınlar
ağızlarındaki baklayı
hayır canım onu demek istemedim tabiki sadece diyorumki biz kadını yakından tanımıyoruz çocuk kaybolduğunda kadının yanında sadece 350 kuruş varmış düşün iki çocuk annesi bir kadında o kadarcıkmı para olması lazım belliki adam eve bakmıyor.belkide kadını adam satıyor yada borcu için başkalarıyla konuşturuyor belkide kocası kaşırttı sırf kadın işine yarıyor kaçamasın diye.yani sadece diyorumki o kadar günahını almayalım kadına o... vs vs gibi yakıştırmalar yapmayalım.bencede anne baba değiller bencede çocuklar kurumda onların yanında olduğundan daha iyi bakılır.zaten insan nasıl kıyar evladına anlamıyorum.sadece elalemin günahını yüklenmenin ne anlamı var demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?