eftalyacım, teklifler aldığı aşikar olduğu gibi eve erkekleri aldığı da aşikar...
eve erkeği aldı mı? aldığı niyet nedir? maddi yardım kabul etme...adamlar hayrına maddi yardım etseler verirler karılarına para ya da giderler marketten alırlar alacaklarını gider kapıdan yenge buyur der kapıdan adımını bile atmadan döner çeker gider...
kadının şerefsiz olduğu yavrusuna verdiği değerden belli...şerefli anne gibi bir anne evladına bakamayacak olsa bile gider devlete "ben yavruma bakamıyorum size teslim" der...
ısırarak döverek üstünde sigara söndürerek eve erkekler alarak bakmaz....sonra da kaybolduğu zaman makyaj yaparak tv ye de çıkmaz...çocuğunu aramaya o gelmemiş ki zaten babaanne olmasa çocuğu kimsenin arayıp istediği yok gayet memnunlar hallerinden...
bu anneye ben her hakareti ederim.....
Aranızda Çorluda oturan yok mu?Ben olsam meraktan onların mahallesine gider bakkala , ekmekçiye sorardım. Yarın inşallah çocuk bulunur.
cnm bnm bn senin iyi niyetini çook ii anlıyorum ama ozmn şu yazdığına karşılılk şunu yazmk istiyorum bn
350 kuruş var demişsin yaa
bnde bundan 1 yıl evvel evliyDİM ve bnm eşimn doğru düzgün işi ve bir maaşı olmasına rağmen(2000tl kadar) ve birde bebeğim
eve 5 kuruş bırakmadan giderdi
evinede doğru düzgün bakmazdı
ama o eve bakmıyor die
bn kimseye gidip ne kapılarını çaldım ne halimi derdimi anlattım ki
dilber denen yosma (yine allah bilir ama) onun bunu erkeğiyle yok hurdacısıymış yok demircisi yok kömürcüsü ile görüşmüüş onları herneyse diyelim geçelim
allah göstermesin bnde o kötü yolda olsam ama evladım kaybolsa
varya sonu ne olursa olsun ne ortaya çıkarsa çıksıın
evladım der başka bişey demzdim öle kocayı zaten o anı koz bilerek def ederdim hayatımdan ve eminim ki öle yapsaydı müge anlı ona sahip bile çıkardı
o kadın oraya oturduğu günden beri bikez ağlamadı şöle yavruuum bnm die die
örnk; yusufun annesi kadın köz kömür oldu yavrum die die o kadının neden böle hayatı araştrlmadıı bidüşün bakalım
çünkü onun böle pisliklerle işi yok
dilberin varki böle pisliklerle işi çocuğu bu pislikler yüzünden diemi kaçırıldı die araştrıyorlar
yoksa herkesin özel hayatı kendine
o kadın
sadece ve sadece yalan dolan palavra
bunu herkes anladı...........
kızlar ne parası alıyormuş?kabul ettiği ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?