Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar..hani iş arıyoruz...ekonomik kriz varya
ben artık nasıl para kazanacağımızı buldum
KAZI KAZANDAN....veriyorsun 50 kuruş alıyorsun 20 tl
valla günlük iyi para
hehehehe ilahı ablacım güldürdün beni cok yaşa emi...canıım o dilberi kazıyan kazımış kazanan da kazanmışş
baksana elalem bi tane sevgili bulamazken bunda hm koca hm sevgili çook:mymeka:
arkadaşlar okudukca sizleri bağıldım yorumlarınızaaa harikasınız gözünüzde hiç bişey kaçmıyor :=)
bende şunu fark ettim umut zatı biliyor karısının ne yolda olduğunu oda buna göz yumuyor dilberin sakladığı bi şey yok ya bu çoçuk gercekten birileri tarafında kaçırıldııı beklitilyor dilberi daha iyi çalıştırmak amaçlı çoçuğu kacırdılar sadaece dilber onlara boğun büküyor bu insanlar bu kadını kullanmak istiyor dilber saf kendi işini kendisi yapmak istiyor adı üstünde o .bu.şu. işte benim izlediğim kadar dilberde korku panik ve birazda urkek lik var bügün bunları gordüm ben bu çoçuk kayıp gercektenn ama biriler tutuyor elindeeee yazık küçük bebek ya buuuu dahhaaa
kızlar hala bir gelişme yok galiba anladığım kadarıyla..
sizlere hayranım..o uyuzları seyredipte dayanabildiniz için bunca zaman..
sabrınızın devamını diliyorum tabiki gelişmeleri takip edebilmek için..:)
öpüyorum..
bencw dilberi döve döve ısıra ısıra konuştursunlar
ya kızlar farkındamısınız bilmiyorum ama insanları tanımadan önyargıda bulunuyorsunuz ne şartta nasıl bir yaşamı vardı o kadının acaba sizin anladığınız gibi onun için bence biraz daha sabredin bence kimse gerçekten bilmeden bu denli ağır hakaretleri hak etmez
ya arkadaşlar bu dilberin ciddi buyutlarda piskolojik sorunlar var galiba,ya da aptal rolünü iyi yapıyor,benim çocuğum kaybolacak ben tv çıkıp bu bana özel diyecem,baksanıza polisleri de çıldırtmış,gerçekten kafada eksik var bu dilberde:1shok:
valla evladına sahip çıkmayan kadına başka yönlerinden ötürü değil ama bu yönden hakaretin ağababasını ederim....
evladına sahip çıkmadığı için de onunla ilgili ne kötülük varsa onunla ederim aklıma gelen gelmeyen herşey için ederim hakaret....
üstelik bu kadın çocuğu ısırıyorsa.
dilber çok zeki bir kadın....düşünmeden konuşmuyor...düşünüyor hesap ediyor ondan sonra konuşuyor...
kişilik bozukluğu var ama son derece zeki bir kadın....
güzelim kastetdiğim başka birşeydi yani kadının başka erkeklerden teklif aldığı aşikar ama bişey yapıp yapamadığı belli değil çocuğuna davranışına bende kızıyorum ama yinede kendi işini yapıcak vs vs. gibi şeyleri hoş bulmadığımı söyledim
belkide haklısın canım,fakat onun işinı bozuyor bant kaydı,demedim değince aha kayitlarımıza bak,o zaman çok bozuluyor,benim canım çocuğuna ağlıyorsenağlama,umarım yavru iyi,neyse yarın hep beraber çıldırmaya devamkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdilber çok zeki bir kadın....düşünmeden konuşmuyor...düşünüyor hesap ediyor ondan sonra konuşuyor...
kişilik bozukluğu var ama son derece zeki bir kadın....