Müge Anlıya çıkmaya ant içtik.

Bu tür insanlar klasik, parayı bağlamış, nakite sıkışmış olur.

Yahu resmi evrak dolandırıcılığı çok mu zor? Eşim hayatta ki en büyük yanılgım oldu maalesef. Başıma kaldı desem yalan da olmaz. Ne ailesi var ne başka bir şeyi. Ona tutunacak dal oldum ama ben kırıma noktasına geldim.

Arabayı üzerime verdi. Arabanın değeri 700-800 arası alacağımı aldım ahhaha ay ölüyomm yine

Yanlış anlamayın lütfen, ama madem geliriniz yeter neden hala adım adım. Kafanızda da bittiyse, resmiyete de dökün. En azından kafanız rahat olur, Neyi bekliyorsunuz.
Ama yok kararınız kesin değilse, o zaman bu iş macerasının önünü kesin lütfen. Dolandırılmasını o 500binin gitmesini geçtim, üzerine borç ya da suç bile kalabilir. Neler neler duyuyoruz. Çok sıkıntılı durumlar. Neticede aynı evin içinde hepinizi etkiler.

Canim simdi cik git, para nasil olsa hesabinda. Belki siz gidince anlar suan gitmezsin saniyordur. Burnu surtulsun

İ
ikinci şık sanırım. Kararım kesin değil. Çünkü eğer böyle durumlar olmasa gayet anlaşıyoruz. Beni de kırmaz normalde ama büyük saçmalıyor.

Benim eşimde borç yapmaya bayılır. Tam borcu biter ben hayaller aleminde koştururken bir gün gelip şu kadar kredi çektim der benim hayaller yine suda

Tamam yani adam işi için çekiyor çok şükür çok da rahat ödüyor ama ben korkuyorum borçtan...

Sana bişey olsa ben borçlari nasıl ödeyeyim diyorum öyle az buz da borçlar değil yani bol sıfırlı

Ama erkekler riske girmekten hiç korkmuyor. Ve 3 yıl önce çok yakın arkadaşı tarafından da dolandırıldı adam bir çok kişiyi de dolandırmış kaçtı gitti. Bide borcunun en çok olduğu dönem veriyor adama yüklü bir para. O parayı ben istesem vermezsin dedim

Bu kocalar her şeyi hakediyor da işte çocuklar olunca işin içinde biz kadınlara da dokunuyor ucu...

Bu iş batacak, ben de senden boşanacağım derdim. Batinca da dedigimi yapardim. Ailen konuşsun, sabret desin. Kapilarina gittiğinde kovacak degiller
Babam sürekli arıyor. Yapamazsın ben 40 yıllık tüccarım ben bile yapamıyorum diyor. Ama kafası almıyor gerçekten. Aynen o dediğinizi dedim. Ve batarsa artık daha fazla destek olamam. Evlenmemiş olsaydım her ay farklı bir ülke gezerdim. Beni de batırdı.

Bir arkadaşım ayyyynen bu şekilde dolandırıldı. 9000€ kaybetti.

Para sizin hesapta vermeyin diycem ama benim eşim gibi dik kafali gibi sanki yada çok ısrar ederse belli bı miktar verin en azından belli bı miktar dolanririlsin saka bı yana dolandirilayim diye hızlı adımlarla yürüyor Allah yardımcınız olsun

İ

ikinci şık sanırım. Kararım kesin değil. Çünkü eğer böyle durumlar olmasa gayet anlaşıyoruz. Beni de kırmaz normalde ama büyük saçmalıyor.
O zaman bu iş durumunun önünü bir şekilde kesin bence. Para gelir gider bir şekilde, tek battığıyla kalsa sadece keşke. Ama Allah korusun attığı bir imzadan üzerine bir suç ya da ödenemeyecek kadar yüksek bir meblağ kalabilir. Ortada büyük paralar dönüyorsa illaki yasadışı pis işler de vardır. Paravan şirketler kaçakçılık, narkotik vs gibi.
Ve bu tür durumlarda hani donuna kadar almak deyimi var ya hiç acımazlar yani.

Eşin Bulgaristan’dan çağrı alıp malı mülkü kaptıran amcaların yeni versiyonu gibi. Arkadaşlar söylemiş batacak belli koymuş kafasına, sen de net ol çiçeğim bunu da batırırsan alır kızımızı giderim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…