Müge Anlıya çıkmaya ant içtik.

500 bin para ile Avrupa’da iş mi kurulup onu yapacağına o parayı koysun kıyıya dolara çevirsin 1 sene sonra 2 katı olur zaten
Ya da hisse senedi alsın ABD ayağı olan şirketlerden
Bu para nasıl yolla geldi de illa kaybedeceğim diyor.
Valla üzüldüm senin adına Allah kocana akıl fikir versin.

Arabayı üzerime verdi. Arabanın değeri 700-800 arası:KK70: alacağımı aldım ahhaha ay ölüyomm yine :KK70:
para senın hesapta mı sımdı gordum
assslaaa verme asla
vermıyorum de ıstedıgı kadar dıkıne dıkıne gıtsın

Babam sürekli arıyor. Yapamazsın ben 40 yıllık tüccarım ben bile yapamıyorum diyor. Ama kafası almıyor gerçekten. Aynen o dediğinizi dedim. Ve batarsa artık daha fazla destek olamam. Evlenmemiş olsaydım her ay farklı bir ülke gezerdim. Beni de batırdı.
Yok şey demek istedim, ailen istedikleri kadar sabret desin. Kapilarina gitsen seni geri yollayacak degiller.

Arabayı üzerime verdi. Arabanın değeri 700-800 arası:KK70: alacağımı aldım ahhaha ay ölüyomm yine :KK70:
Vermaaa. Sonra taş yersin çocuğunla. Bu işin kokusu yakında çıkar zaten, gelir oturur g.tünün üstüne kıyın kıyın.

Merabaynnnnn.
Gündüz kuşağı izleyen sevgili kadınlar klubü yoldaşlarım, size ayrı bir merhaba 🌹
Konumu bu sefer çok ciddi yazacağım. Biraz ağlayabilirim de hatta.
Hayırr bu sefer konu minnoş kızçem değil. Şaşırdınız değil mi ? Bu sefer konu boyu uzayasıca eşim.
Eşimle aşk evliliği yapmadık. Daha doğrusu o bana aşık olduğunu söylesede ben inanmıyorum. Ben onunla evlenirken merhametli ve vicdanlı bir adam diye evlendim. Sanki çok merhamete falan ihtiyacım barmış gibi.( kafama bi şaplak attım bu bölümde )
Eşim maalesef pandemide dibe vurdu ve yeni toparlanıyor. Eline bir miktar ( 500 bin ) kadar para geçti. O da hemen parayı alıp Avrupa da bir iş kurmak istiyor. Evet buraya kadar ne kadar güzel karar vermiş diyorsunuz değil mi ? Iıııh öyle değil. İş kuracağı bir kaç adam bulmuş. Bunu da (ne kadar inkar etse de ) bir uygulama var , bu Avrupalı Türklerin yazıştığı oradan bulmuş. Adam sanki tanıyor gibi buradan mal alıp yollayacakmış.
Bakın olayın kerizliğine geliyorum. Adam 5 kuruş vermeyecek. Neden mi ? Güya orada şirket kurmuş ve 30.000€ harcamış :KK70: bu yüzden de eşim verecekmiş. Hani şu Müge Anlıda izleyip ulan ne keriz insanlar var diyoruz ya aynı o hesap.
O adamı birine rica ettim ve araştırdı. Uçan kuşa borcu olan birisi. Eşime söyledim. Bildiğiniz delirdi işime karışma diye :) hayal aleminde geziyor.
Avrupa vatandaşı olacakmışta bilmem ne.
O kadar gerildik ki evden kovdum kendisini. Şeytan diyor bırak karışma batsın gitsin , sende çek git. Ama maalesef ortada kızım var. Ailem baştan beri bu evliliği asla istemedi. Sürekli bunu da yüzüme vuruyor ve sabret ediyorlar. Evlendiğimizden beri sürekli sıkıntı içindeyiz ve ben artıkın yıldım. Ama işte diyorum ya kızıma kıyamıyorum.
Yoksa soysun soğana çevirsinler gram üzülmem. Tek diyeceğim şu sayın genç kadınlar evlenmedim diye üzülmeyin. inanın bekarken aşırı rahat ve mutluydum.
Sizce ne yapmalıyım ?
Sen uyarmışsın bence bir musibet bin nasihatten iyidir. Ya ailenin yanına git, düzenim bozulsun istemezsende bebekle kolay değil, bırak kovduğun gibi dışarda kendi başının çaresine baksın. Ben senin yerinde olsam gözlemleyip o arada kendime yeni düzen kurmak için çalışmalara başlardım, bu arada da baktım hala aynı kafada ailemin yanına gidip boşanma davası açardım. Senin eş kişisi başına buyruk biraz da bencil gibime geldi. Bir yakınımdan biliyorum böyleleri düzelmiyor aynı senin durumun gibi bir olayı bir yakınım bebek var diye görmezden geliyor o zaman ki sorunlar sonra dağ oluyor. Adamı dolandırmayan bir uçan kuş kaldı. Tabiki herkesin sonu aynı olur diyemem ama çok gerçekçi düşünüp dikkatli hareket etmek lazım. Sen çalışıyor musun? Birkaç yorumuna denk geldim sen cevval aklı başında hayatını çekip çeviren birinede benziyorsun bu adama hayat düzeninde çok ihtiyacın yok gibi duruyor daha çok onun sana ihtiyacı var bence gözünü boşanmakla bir korkut sen bakalım o zaman napacak. Sözünü dinlemezse zararlı çıkacak gibi duruyor.

Beni kaybetmeyinde göze aldı sanırım. Benim köseye ihtiyacım yok ve kızarlar olacak biliyorum ama kimseyi de besleyemem.
Söyle o kocana, seni düşünmüyorsa çocuğunu düşünsün. Öyle hiç edilecek para da değil. Bir şey yapamıyorsa araç alıp satsın güzel kazandırıyor. Bir iki ayda 50 bin karla Hyundai i20 alıp sattım. Fofenklenecek durup dururken.

Parayı vermez, boşanma ile tehdit ederdim. Yeter ki vazgeçsin. Göz göre göre dolandırılmasındansa

Bırakın batırsın diyeceğim ama 500 bin az para değil ciğer yakar 🥺
Hesabınıza erismesine izin vermeyin bir tanıdığa da bahsedin aklını başına al desinler. Bazen biz eşler söyleyince fayda etmiyor malesef illa başkalarından duymaları lazım

Para sizin hesabınızda değil mi ? Vermeyin parayı olsun bitsin.Bu iyi niyetli iş adamı senin eşini işçi olarak çağırsın yurt dışına..iş versin olmuyor mu?

X