- 10 Ekim 2014
- 31.766
- 142.247
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Valla son kozunu oynamasını bekliyorum desem inanır mısın?
Sevgi olsa bile çürütür bu adam
Yok kafasızKafasız deme de, belirsizlik şaşırmış dengesini, bulduğu ilk fırsata saldırmış sanki. Ne yap et, vazgecir. Sen de o güç var, ben hissediyorum yorumlarindan
annesıne babasına mı soylesen bır kulagını cekseler akıllı ol oglum delı mısın dıyecek kımsesı yok mu bır arkadası falanÇirkinleşmek mi ? Beni az çok tanıdınçirkinlikte sınır tanımıyorum ama nato kafa nato mermer.
Zıçmışsın o zaman sen. Paranın üstüne soğuk su içKudriş ben bu adamı biraz da hatta çoğunlukla da bundan istedim. Asi bir yapısı var, tıpkı benim gibi. Kimse evlenmemi istemedi , sırf o kadar tepkiye evlendim sanırım.
Benim gibi kadınlara mesaj olsun bu da.
Sence ? İnternetten tanışmış ve adamı tanımıyoruz bile. Neymiş gidecekmiş oraya adamla oturup, sözleşme imzalayacakmış.Allahaskina engelle kocani yazik cocugunun gelecegi okurken kalbim daraldi
Insallah dolandirilmaz biz yaniliriz
Boşayacağımı zaten biliyor. Kimseye ihtiyacımda yok. Benim zaten kendime ait gelirim var. Ama sen kızını düşünmüyorsan , karını düşünmüyorsan onlarda seni düşünmez.Bariz dolandirilacak .Benim de elime bir miktar para geçmişti .Eşim parayı katlayacakmis .Servetimize servet katacakmis .Para gitti elimizden .Allah tan hepsini vermemiştim .Bir de bana ne dese beğenirsiniz .Benim param deseydin vermeseydin .Lafa bak .Sizinki buyuk bir meblağ ama yazık olur ya .Alın elinden vermeyin ya da bu parayı verirsen bosarim seni falan deyin .Ya da onda da durduramazsaniz parayı hiç edersemln bosarim deyin.Para giderse de gerçekten boşayin.
Valla ben zıçarsam sifonu da ona çektiririmZıçmışsın o zaman sen. Paranın üstüne soğuk su iç
Boşanmaya adım adımEngelleyeceksiniz bir şekilde. Gerekirse şart koşun. Başka çıkar yolu yok.
Sakın bir öfkeye kapılıp ne yaparsa yapsın deyip kendi haline bırakmayın. Neticede hala eşiniz ve kızınızın babası. Sonuçtan hep birlikte etkileneceksiniz. Boşanma sürecinde olsanız karışmayın derdim ama şuan değil.
kendı kafasına gore gıdıp ıs yapabılılecek yetıde bırı mı kı neyıne guvenıyor bu kadarSence ? İnternetten tanışmış ve adamı tanımıyoruz bile. Neymiş gidecekmiş oraya adamla oturup, sözleşme imzalayacakmış.
Adamon tipi tam TOSUNCUK
Onu da o düşünecek. Benim gidecek yerim var ve ailemin evine onu asla sokmam. Buna beğenmedim atana da söylüyorum o alsın baksın.Aynı benim annem. Benim annemin de bir dolandiricisi var, 9 yıldır Adama para yedirip duruyor. Adamda da bir havalar bir şeyler, yok bilmemnereye okul yaptıracakmis,yok Ankara'ya gidecekmiş parasını alınca,yok otel açacakmis da güvendiği insanı (annem ve bir başka dolandırıcı arkadaşı) başa koyacakmiş,gözü rahat edermiş. Böyle böyle hiç olmayan milyonlar ve asla sahip olamayacağı bir hayali parayı varlığına inandirmis....ne desem kavga ettik, ne desem boşuna huzursuzluk. En son baktım,babam da ses etmiyor,bana ne dedim,susuyorum. Ama hala görüyorum arada elli elli yuzelli atıyor dolandiriciya. Hesapta trilyonlar arasında yüzen adam, ev kadınından elli lira dileniyor...bunlara da inanıyorlar ya,bu insanlara her şey müstehak aslında...
Yine sinirlendim...
Ne diyim,bazı insanlar dolandırilmaya açıklar. Siz de engel olun tabii ki, o kadar yüksek parayı batirirsa nasıl düze çıkacak?
Bu isi yaparsan bu evlilik biter de. Biz evliyiz isime karisma ne demek. Batarsaniz beraber batmış olacaksınız. Az para değil.Para benim hesabında yatıyor. Ama asla ve asla vazgeçmiyor. Kendime çok kızıyorum nasıl bu kadar kafasız biriyle evlendim diye. Yok gerçekten bu devirde iyi miyi kalmamış. Dolandırılsın istiyorum aslında
Oo düzenli dolandırıcı yapmış kadın kendine.Aynı benim annem. Benim annemin de bir dolandiricisi var, 9 yıldır Adama para yedirip duruyor. Adamda da bir havalar bir şeyler, yok bilmemnereye okul yaptıracakmis,yok Ankara'ya (bir milletvekiline) gidecekmiş parasını almaya,yok otel açacakmis da güvendiği insanı (annem ve bir başka dolandırıcı arkadaşı) başa koyacakmiş,gözü rahat edermiş. Böyle böyle hiç olmayan milyonlar ve asla sahip olamayacağı bir hayali parayı varlığına inandirmis....ne desem kavga ettik, ne desem boşuna huzursuzluk. En son baktım,babam da ses etmiyor,bana ne dedim,susuyorum. Ama hala görüyorum arada elli elli yuzelli atıyor dolandiriciya. Hesapta trilyonlar arasında yüzen adam, ev kadınından elli lira dileniyor...bunlara da inanıyorlar ya,bu insanlara her şey müstehak aslında...
Yine sinirlendim...
Ne diyim,bazı insanlar dolandırilmaya açıklar. Siz de engel olun tabii ki, o kadar yüksek parayı batirirsa nasıl düze çıkacak?
Çalışıyor. Aylık geliri şu an için 20 bin kadardır. İşler düzelince 40-50 bin arası olur. Ama kafaya taktı bir kere.Çalışıyor mu eşin şu an? O paradan çok fazlasına mı ihtiyacınız var amaç ne yani.
Canım neler demedimBu isi yaparsan bu evlilik biter de. Biz evliyiz isime karisma ne demek. Batarsaniz beraber batmış olacaksınız. Az para değil.