Müge Anlıya çıkmaya ant içtik.

Hak ettiğini bulacak. Keriz diyelim en kibarından

Madem bu adamı bosamaya niyetlisin. Boşa parayı da verme. Yabanci dolandiracagina sen dolandir. Şaka bir yana siz yapma araştırdım deyince daha bir hırs yapmış.Hic tanımadığı insana o kadar parayı nasıl emanet eder ki insan. Allah akıl fikir versin. İnşallah vazgeçer.

Yurtdışıyla iş yapmak bu kadar kolay mı?
Biz Portekiz’de tel örgü üzerine şirket kurduk. Önce adamlarla yazıştık. Ürünün orda pazarı olduğuna ikna olduk. Adamlar Türkiye’ye geldi. Bizim aracı değil, üretici olduğumuzu anlamak için fabrikayı yerinde gezdiler. Sonra biz Portekiz’e gittik. Ordaki yasal işlemleri yaptık. Bir müddet işbirliğimiz devam etti ama ödemelerde sıkıntı yaşayınca kapadık.
Eşiniz madem ticareti bilmiyor, kazık yemeye mahkum. Bir musibet, bin nasihata bedeldir.

Vazgeçmeye bilir para bende ve artık erişimi 0. Sana güvenmiştim diyoo , bende sana bana güven demedim diyorum herkese güvenmeye niyet etmişsin sen diyorum

Gidip görecekmiş. Görse kaç yazar yahu ? Çok mu zor kıytırık bir yer tutup, burası ofisim demek. Bir de babam asla artık ihracat yapmıyor. Hepsi sıkıntılı tipler diyor.

Parayı kurtar .Boşanma davası ıle beraber olan para kurtarılıomu acaba .Parayı bı sekılde al kızınıda al sonrada boşanma davası ac .O paraylafa sen iş kur .O kadar haklıdınız kı evlenceksende gayırlı bırıyle evlenmek gerek .Çok iyi pozıtıfbır elektrık aldım sızden .Umarım her sey yolunda gıder .Bole hayalperest ınsanlarla iş çok zor

Ay bir sey sorucam sizin mesleğiniz neydi valla neyse bırakın stand up, open mic, komedi senaristi vs bir alana yönelin Bu durumu bile nasil komik anlatmışsınız

Müge anlıya çıkmalısın.
İnanın aynı durumda değiliz ama benzer durumun içerisindeyim. Benimde eşim 2 yıldır evliyiz birlik oturuyorduk kaynanamla felan ..
Eşim 2 ayda bir sürekli iddia oynuyordu hep borç üstüne borç yapıyordu.Kendi çalıştığı iş yerindekilerden bile borç para almış ve öyle böyle değil .. Neyse işte şimdi ayrıldık bana da söz verdi artık yapmıycam diye ama işte ayırdık ya evimizi burda kiradayız. Bende çalışmaya başladım ama sadece 2 ay çalıştım (hakmar’da ) . Sonra ben annemdeyken bu gidip bütün parayı kendi maaşı da dahi iddiaya yatırıp kaybetti .. ve bide biz o parayla çocuk düşünüyoruz diye kenara koyacaktık felan işte neyse işte şimdi de 2 ay geçti üzerinden ama işte öyle böyle derken devam ediyor hayat .. bunu niye anlattım diyecekseniz de ne bilim ya bende aynı şeyi düşünüyorum bence evlilik güzel bişey ama bazen bende düşünüyorum da bekarken kafam daha rahattı .. şimdi hep bir korku var acaba yine yapacak mı diye ?? Hep bu korkuyla yaşamak çok kötü bir duygu işte erkekler bazen çok aptalca hareket ediyor biraz mantık akıl yaaa !!! Bir insan neden sürekli aynı hatayı defalarca tekrar tekrar yaşatır ki kendisine öyle değil mi ?

Ay tenks cınım. Paraya el koydum ve eşim de şimdi akıllandı gibi çatır çatır yiyorum paraları valla djjejdj
Benden harçlık istiyor

Ay bir sey sorucam sizin mesleğiniz neydi valla neyse bırakın stand up, open mic, komedi senaristi vs bir alana yönelin Bu durumu bile nasil komik anlatmışsınız
Ben çok işli bi kadınım Yani bir ara reklam senaryoları filan da yazdım, o zaman bilinmedi içimde ki cevher
O değilde herkes infuluşır ol diyor Olup biraz da milleti ben mi dolandırsam :S kıazlarrr çok sormuşsunuz bebeğimin b*kunun linkini veriyyommmm xjsjdj

Benim keriz goccamı övmek istemiyorum ama kumar çok başka. Benim ki hayal kuruyor ama sizinki icraata geçmiş. Bundan çocuk yaparsan , sen bakmaya mahkum olursun. Bence yol yakınken geri dön. Çocuk olmasa inan parayı alır kaçardım jxjdjdjd

Düzelmek için çok uğraşıyor ve o da artık farkında tek bir hatasını arıyorum o da artık çok iyi biliyor eğer tekrarı olursa hersey bitecek çok kararlı olduğumu da gösterdim ona , ama işte çok seviyorum.. İnşallah yapmaz diye Ümit ediyorum çünkü ailesini bile karşısına aldı benle bu yola girmek için biliyormusun zaten azcık korku olmasa gider tekrarlardı şimdiye kadar ama işte bence korkuyor .. gerçi bunu zaman gösterir ne desem boşa şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…