Müge Anlıya çıkmaya ant içtik.

Herkes Avrupaya Amerikaya gidip kendi para biriminin 10 katı değerindeki para biriminden kazanıp zengin olmak istediği için bu durumu lehine kullanan, Türkiyedeki krizi fırsata çevirmek isteyen dolandırıcılar meydana çıkmaya başladı sanırım. Bence siz net bi şekilde uyarınızı yapın. Uyarınızın gerçeklemesi durumunda da artık beraber olamayacağınızı söyleyin. Gerisine karışmayın derim.

Polyanna olucak ama tam tersini deneseniz ? Ya bitanem çok güzel paramız var bu devirde bulunmaz bir para gel canım benim ev alalım işte çocuğumuz için bişeyler yapalım falan diye. Dinlemez mi ?
Öyle yaparsam kesin gider işe yatırır hxjdjdj adam benden öyle bir muamele hiç görmedi

Onu da böyle adamlardan çocuk yapmadan düşünecektik

Ben o olmasa yemin olsun kızımla kendime ev de alırım arabada. Bugün çalışacağım desem en aşağı 7 binle işe başlarım. Galiba bende boşanmaya niyet ettim ve başıma bela olmasın diye beş kuruşsuz kalmasını bekliyorumz

Ona gelene kadar babam ona ayda 20-30 bin kazanacağı bir iş teklif etti. Ama yok ben onu yapmam bunu yapmam. Kıçımın kenarı bir halt bilmediği halde Tirkiyede çalışmim ben töbeliyim diyor. Bende diyorum ki daha Türkçe konuşamıyorsun, oralarda seni yerler

Para sizin hesabınızda değil mi ? Vermeyin parayı olsun bitsin.Bu iyi niyetli iş adamı senin eşini işçi olarak çağırsın yurt dışına..iş versin olmuyor mu?
Yok benim paşam öyle gidip işçilik yapamaz. Abi okumamış , cahil adamı almayacaksın.

Ha yani dolandırılsam da fark etmez, nasılsa bubendeğilim karnını doyururur diyor. Verme. Gıcık oldum kocana.
Kesinlikle canım. Güçlü kadın olmak berbat bir şey oluyor bazen. Katip ben batmasını istiyorum. Batsın bana da bulaşamadan sss gitsin. Ay cidden beni deli ediyor.

Paranın nanesini yemeden bir ev al, otur aşağıya. Kocan da ne b.k yerse yesin.

Parayi vermeyin. Bırakın akli başına gelene kadar eve almayın

Siz ailecek bu kadar parayı nerden buldunuz?
Sizin çalışmadan geliriniz 10 bin üstü.
Eşiniz 30 40 bine eyvallah etmiyor.
Ne kadar kalbur üstü bir ailesiniz
Bende ek dersim 1000 lira gelirse o ay bayram ediyorum
Ah memur kafasi.
Maasallah diyeyim de nazar değmesin.
Bu arada eşinizin asla o parayı hiç etmesine izin vermeyin.
Yarım trilyon kolay mı bu devirde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…