- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Kız Allah belamı vermiş işteYa bu üye, benim konuları bilmeden saydırdı ya bir sürü. İşte sen gorumcenin sözüne gider karşılıklı göbek atarsın, koca bulmak zor tabii falan yazdı ya. Ara ara aklıma geliyor. Söze gitmedigimi ve gorusmeyecegimi net olarak soyledigim halde okumadan direkt saydırdı ya...
O dönemler konu açma bence. Sen çok linç yiyecek tip gibi duruyorsunYani zayıf olduğum donemlerde iyi gelmiyor. Sağlam kafayla daha reel bakıyor insan
Lincten çok destek oluyorlar sagolsunlar.O dönemler konu açma bence. Sen çok linç yiyecek tip gibi duruyorsunBak bende yiyorum ama galiba kafam hiç sağlam değil
Sizi çok zengin gördümAbla kocama üyelik açalım mıgelsin bi toptan yolalım. Hem belki kendi kendini imha eder djjdjd
Ya eline geçecek bi para daha var. Bu kadar saf ama bi 900 bin daha geçecekonu sana vericem söz. Nolur sus diyor.
Katip bir şey dedin gittin. Ne oldu delirdim mi ben ne oluyor?Sana dedim bu koca seni en sonunda delirtecek diye. Hakkın var. Ben şimdiye katil olmuştum. Dalga değil, ciddi.
Var elbetteSizi çok zengin gördüm
Yatılı bakıcıya ihtiyacınız var mı ?
Şaka mı? Cidden inanır mıAblaaahemen hayallere kapılır. Şey yaz Afrika değil Afganistan size çok ihtiyacımız var falan de.
O gelen parayla sözde bana ev alacak.o zamana kalırsam xnsjxjd
Çok cimrisinVar elbettehaftanın 6 günü aylık maaş 1800₺ varsan varım kanka
Yok abla her halde o kadar salak değildir. Yani şimdi biraz sakinleşti. Ben iş yapmasını destekliyorum ama biz 100 koyuyorsak o da koyacak.Şaka mı? Cidden inanır mıEğer gerçekten kanmaya potansiyeli varsa hesabında toplu para bulundurmasına izin verme ablacım.
Valla bak yazıktır günahtır, şaka kaldıran esprili biri olduğun için esprili yazıyorum fakat kadının safı biraz da olsa su kaldırır ama erkeğin safı insanı evsiz barksız da bırakır, kaç gündürler hep benim akrabalardan örnekler verdim, bu sefer çok detaya girip sıkmayacağım ama bizimkilerden birini kandırdılar, bir kere para vermeye başladı devamı geldi, seninkine de sürekli şunun için para lazım bunun için para lazım deyip sağıverirler mazallah
Restauranttan 1,5 litre suyu almışlığım varÇok cimrisin
O yüzden zengin oldunuz zaar
Elin adamı dolandıracağına sen dolandır, üstüne yat verme sakın.Öyle demeyin saygın iş adamıymışEvet başta verecektim ama şimdi asla alamaz ağlıyor sabahtandır.
Demek insanlar böyle zengin oluyorVar elbettehaftanın 6 günü aylık maaş 1800₺ varsan varım kanka
Bunun bir benzeri dönüyordu internette geçenlerde. 6 tam gun çocuk bakıcısı aranıyor, 1750 maaş. Öncelik psikoloji ya da çocuk gelişimi mezunlarına verilecek diyeÇok cimrisin
O yüzden zengin oldunuz zaar
Olduu.. bi de yabanci olsunBunun bir benzeri dönüyordu internette geçenlerde. 6 tam gun çocuk bakıcısı aranıyor, 1750 maaş. Öncelik psikoloji ya da çocuk gelişimi mezunlarına verilecek diye
Kuzum bu zamanda insanın akrabası bile dolandırıyorken hiç tanımadığı biriyle kandırılırsa arayıp bulamayacağı bir yerde iş yapması mantıklı değil.Yok abla her halde o kadar salak değildir. Yani şimdi biraz sakinleşti. Ben iş yapmasını destekliyorum ama biz 100 koyuyorsak o da koyacak.
O maaşa çalışırsa psikolojisini kaybeder insanBunun bir benzeri dönüyordu internette geçenlerde. 6 tam gun çocuk bakıcısı aranıyor, 1750 maaş. Öncelik psikoloji ya da çocuk gelişimi mezunlarına verilecek diye
Valla abla çok ciddi konuştuk hatta ilk kez gerçekten evden yolladım. Sonra kartımı kapattırdım. Anladığı dil bu çünkü. Çokta üzülüyorum , gerçekten varken benden de asla esirgemez. Sadece çok hayal perest oldu.Kuzum bu zamanda insanın akrabası bile dolandırıyorken hiç tanımadığı biriyle kandırılırsa arayıp bulamayacağı bir yerde iş yapması mantıklı değil.
Risksiz kazanç olmaz ona amenna ama alacağın riskinde bir oluru olmalı.
Seninki bilmem bir Avrupa ülkesinde bir uygulamadan bulduğu birine güveniyor, hani kendisi yurtdışı bağlantılı işler yapar, Avrupa ülkelerinde kendi bağlantıları vardır, yakın bir arkadaşı da bir işe el atmıştır işin de potansiyeli vardır ben de ortak olacağım der, olabilir dersin ama sarı çizmeli Mehmet ağa, yol bilmezsin dil bilmezsin, adam senden aldığı parayla kaçakçılık yapıyor olsa ruhun duymaz, sonra hesaplardan bir bakarlar aha seninki, ver elini F tipi.
Az para değil tabi ki biz o parayla müstakil ev yaptırıyoruz şuan düşün tabi ki yatırımlar iyidir ama bu işte ciddi bir bilgi birkimi güvenilir çevre lazım. Öyle a dur şu işi kurayım demekle kurulmuyor ki insanlar yıllarca bunun hesabını kitabını yapıyor ki onların bile batırdığı zamanlar oluyor. Bir de tek başına karar vermesi çok yanlış normalde böyle durumlarda birbirine destek olursun yapacak bi şey yok demek basit olmasa da o üzülmesin diye yanında olursun ama bu kendi kendine plan yapıp kendi ile yaşama hayali kurmuş gibi davranmış. Niye evleniliyor o zaman? Zaten aileler ne zaman istemese o kişiyi hep bi şey çıkıyorMerabaynnnnn.
Gündüz kuşağı izleyen sevgili kadınlar klubü yoldaşlarım, size ayrı bir merhaba
Konumu bu sefer çok ciddi yazacağım. Biraz ağlayabilirim de hatta.
Hayırr bu sefer konu minnoş kızçem değil. Şaşırdınız değil mi ? Bu sefer konu boyu uzayasıca eşim.
Eşimle aşk evliliği yapmadık. Daha doğrusu o bana aşık olduğunu söylesede ben inanmıyorum. Ben onunla evlenirken merhametli ve vicdanlı bir adam diye evlendim. Sanki çok merhamete falan ihtiyacım barmış gibi.( kafama bi şaplak attım bu bölümde )
Eşim maalesef pandemide dibe vurdu ve yeni toparlanıyor. Eline bir miktar ( 500 bin ) kadar para geçti. O da hemen parayı alıp Avrupa da bir iş kurmak istiyor. Evet buraya kadar ne kadar güzel karar vermiş diyorsunuz değil mi ? Iıııh öyle değil. İş kuracağı bir kaç adam bulmuş. Bunu da (ne kadar inkar etse de ) bir uygulama var , bu Avrupalı Türklerin yazıştığı oradan bulmuş. Adam sanki tanıyor gibi buradan mal alıp yollayacakmış.
Bakın olayın kerizliğine geliyorum. Adam 5 kuruş vermeyecek. Neden mi ? Güya orada şirket kurmuş ve 30.000€ harcamışbu yüzden de eşim verecekmiş. Hani şu Müge Anlıda izleyip ulan ne keriz insanlar var diyoruz ya aynı o hesap.
O adamı birine rica ettim ve araştırdı. Uçan kuşa borcu olan birisi. Eşime söyledim. Bildiğiniz delirdi işime karışma diye :) hayal aleminde geziyor.
Avrupa vatandaşı olacakmışta bilmem ne.
O kadar gerildik ki evden kovdum kendisini. Şeytan diyor bırak karışma batsın gitsin , sende çek git. Ama maalesef ortada kızım var. Ailem baştan beri bu evliliği asla istemedi. Sürekli bunu da yüzüme vuruyor ve sabret ediyorlar. Evlendiğimizden beri sürekli sıkıntı içindeyiz ve ben artıkın yıldım. Ama işte diyorum ya kızıma kıyamıyorum.
Yoksa soysun soğana çevirsinler gram üzülmem. Tek diyeceğim şu sayın genç kadınlar evlenmedim diye üzülmeyin. inanın bekarken aşırı rahat ve mutluydum.
Sizce ne yapmalıyım ?
Bir haber hatırlıyorum; adam 70 lerinde bir kere dolandırılıyor, dolandırılınca eşi adama küsüyor.Şaka mı? Cidden inanır mıEğer gerçekten kanmaya potansiyeli varsa hesabında toplu para bulundurmasına izin verme ablacım.
Valla bak yazıktır günahtır, şaka kaldıran esprili biri olduğun için esprili yazıyorum fakat kadının safı biraz da olsa su kaldırır ama erkeğin safı insanı evsiz barksız da bırakır, kaç gündür hep benim akrabalardan örnekler verdim, bu sefer çok detaya girip sıkmayacağım ama bizimkilerden birini kandırdılar, bir kere para vermeye başladı devamı geldi, seninkine de sürekli şunun için para lazım bunun için para lazım deyip sağıverirler mazallah
Kesinlikle bunaaaa imzamı atarım. Gelirim olduğu için kafayı yiyorhatta 1,5 yıldır ben çok destek oldum hepsini sana ödicem yazıyorum diyor .
Aslında hor görmüyorum hatta taktir ediyorum. Ama şu sıra resmen kafasızlar gibi. Bir de bilemiyorum benim de basiretimin bağlandığı bi an oldu sanırım. GÜNAHLARIMIN BEDELİçocuğu kendime yaptım jxjdjjdjd
İsteyen istediği kadar linçleyebilir