Müge Anlıya çıkmaya ant içtik.

Kız Allah belamı vermiş işte sevin bak demek ki karma hemen buldu beni

Abla kocama üyelik açalım mı gelsin bi toptan yolalım. Hem belki kendi kendini imha eder djjdjd
Ya eline geçecek bi para daha var. Bu kadar saf ama bi 900 bin daha geçecek onu sana vericem söz. Nolur sus diyor.
Sizi çok zengin gördüm

Yatılı bakıcıya ihtiyacınız var mı ?

Ablaaa hemen hayallere kapılır. Şey yaz Afrika değil Afganistan size çok ihtiyacımız var falan de.
O gelen parayla sözde bana ev alacak. o zamana kalırsam xnsjxjd
Şaka mı? Cidden inanır mı Eğer gerçekten kanmaya potansiyeli varsa hesabında toplu para bulundurmasına izin verme ablacım.
Valla bak yazıktır günahtır, şaka kaldıran esprili biri olduğun için esprili yazıyorum fakat kadının safı biraz da olsa su kaldırır ama erkeğin safı insanı evsiz barksız da bırakır, kaç gündür hep benim akrabalardan örnekler verdim, bu sefer çok detaya girip sıkmayacağım ama bizimkilerden birini kandırdılar, bir kere para vermeye başladı devamı geldi, seninkine de sürekli şunun için para lazım bunun için para lazım deyip sağıverirler mazallah

Yok abla her halde o kadar salak değildir. Yani şimdi biraz sakinleşti. Ben iş yapmasını destekliyorum ama biz 100 koyuyorsak o da koyacak.

Yok abla her halde o kadar salak değildir. Yani şimdi biraz sakinleşti. Ben iş yapmasını destekliyorum ama biz 100 koyuyorsak o da koyacak.
Kuzum bu zamanda insanın akrabası bile dolandırıyorken hiç tanımadığı biriyle kandırılırsa arayıp bulamayacağı bir yerde iş yapması mantıklı değil.
Risksiz kazanç olmaz ona amenna ama alacağın riskinde bir oluru olmalı.
Seninki bilmem bir Avrupa ülkesinde bir uygulamadan bulduğu birine güveniyor, hani kendisi yurtdışı bağlantılı işler yapar, Avrupa ülkelerinde kendi bağlantıları vardır, yakın bir arkadaşı da bir işe el atmıştır işin de potansiyeli vardır ben de ortak olacağım der, olabilir dersin ama sarı çizmeli Mehmet ağa, yol bilmezsin dil bilmezsin, adam senden aldığı parayla kaçakçılık yapıyor olsa ruhun duymaz, sonra hesaplardan bir bakarlar aha seninki, ver elini F tipi.

Valla abla çok ciddi konuştuk hatta ilk kez gerçekten evden yolladım. Sonra kartımı kapattırdım. Anladığı dil bu çünkü. Çokta üzülüyorum , gerçekten varken benden de asla esirgemez. Sadece çok hayal perest oldu.
Biraz bekleyeceğim ama boşanmak istemiyorsa psikologa gitmesini şart koşucam.

Az para değil tabi ki biz o parayla müstakil ev yaptırıyoruz şuan düşün tabi ki yatırımlar iyidir ama bu işte ciddi bir bilgi birkimi güvenilir çevre lazım. Öyle a dur şu işi kurayım demekle kurulmuyor ki insanlar yıllarca bunun hesabını kitabını yapıyor ki onların bile batırdığı zamanlar oluyor. Bir de tek başına karar vermesi çok yanlış normalde böyle durumlarda birbirine destek olursun yapacak bi şey yok demek basit olmasa da o üzülmesin diye yanında olursun ama bu kendi kendine plan yapıp kendi ile yaşama hayali kurmuş gibi davranmış. Niye evleniliyor o zaman? Zaten aileler ne zaman istemese o kişiyi hep bi şey çıkıyor Valla ne desem bilemedim uygulamaya güvenmek bu zamanda trajikomik olmuş biraz :) Avrupa vatandaşı olmak kolay değil ki tamam yine olsun güzel bi planla başlanmış dediğiniz gibi keşke gitseymişsiniz ama yavaş yavaş yapsaymış keşke önce bi gidip bi iş ev ile başlansaymış keşke zaten bütün parayı tanımadığı birine veren kişi Avrupa da hiç geçinemez umarım yanlış anlamıyorsunuzdur beni. İleri de böyle devam ederse size ve evinize kadar zarar verir oturup bi düşünsün

Bir haber hatırlıyorum; adam 70 lerinde bir kere dolandırılıyor, dolandırılınca eşi adama küsüyor.
sonrasında da adamı " Sizi dolandıran şahısların izini sürüyoruz' yalanıyla tekrar dolandırıyorlar.

Bu tiplerin alnında dolandırıcıların gördüğü "dolandırabilirsin" gibi bir şey yazıyor galiba.

Malesef burasi ortadogu, erkeklerin cogu bu kafadan kurtulamiyor. Ama hayat arkadasim dedigim kisiye sımsıkı sarılır bu psikolojiden kurtarmaya cabalardim -ki cabaladim da. Para mal mülk gecici, fani seyler, bunlar üstünden yarıs, ispat olmaz ki, aşk olsun huzur olsun sağlık olsun, al dedim benim param da senin olsun. (Hatta bana kalsa esim hic calismasin birlikte bebek büyütüp benim parami yiyelim, ama bu kadarina ikna edemedim sonuc; o bütün malını mülkünü bana verdi ) Basit bir sey degil, adamin beyin fonksiyonlarini durdurmus bu düsünceler resmen, bizde durumlar bu seviyelerde de değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…