Müge Anlıya çıkmaya ant içtik.

Abla kocama üyelik açalım mı gelsin bi toptan yolalım. Hem belki kendi kendini imha eder djjdjd
Ya eline geçecek bi para daha var. Bu kadar saf ama bi 900 bin daha geçecek onu sana vericem söz. Nolur sus diyor.

La havle vela kuvvete, adamın horozu bile yumurtluyor, hiç tanımadığı birine oradan bakınca da anlaşılıyordur, üstünüze afiyet ben safım horozu size vereyim diyor
Parasını kaptıracağı adamın gerçekten şirketi olsa ne olur, kayıtlı şirket olunca dolandıramıyorlar mı?
900'de gelince elinde iyi bir para olacak, aslında kendisi gayet güzel iş kurup yapabilir, ister yurtdışında ister burada yapabileceği şeyler varken başkasına güvenmek akıl karı değil.

Ver eşinin mail adresini mail atacağım.

ben falanca Afrika ülkesinden xyz, 10 milyar € değere sahip çok değerli taşların olduğu zöttirik madenin ortağıyım, geleceğe yönelik iyi bir yatırım fırsatı sunan işletmemize yeni ortaklar aramaktayız, ekte göndereceğim sözleşmeyi imza etmeniz ve cöçdşdififiilsv hesabına 50 bin € göndermeniz halinde zöttirik maden işletmesinin ortağı olma fırsatı sunuyoruz.

Para benim hesabında yatıyor. Ama asla ve asla vazgeçmiyor. Kendime çok kızıyorum nasıl bu kadar kafasız biriyle evlendim diye. Yok gerçekten bu devirde iyi miyi kalmamış. Dolandırılsın istiyorum aslında
Sizin hesabınızdaysa vermeyin. Çocuğumun geleceği için diyin vermeyin. İnsan bu devirde internette tanıştığı insanla ortak olur mu?

Ablaaa hemen hayallere kapılır. Şey yaz Afrika değil Afganistan size çok ihtiyacımız var falan de.
O gelen parayla sözde bana ev alacak. o zamana kalırsam xnsjxjd

Ya bu üye, benim konuları bilmeden saydırdı ya bir sürü. İşte sen gorumcenin sözüne gider karşılıklı göbek atarsın, koca bulmak zor tabii falan yazdı ya. Ara ara aklıma geliyor. Söze gitmedigimi ve gorusmeyecegimi net olarak soyledigim halde okumadan direkt saydırdı ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…