- Konu Sahibi bubendegilim
-
Grip gripKocanla kıyasa girmen şekerim. Ne alaka sen ile ben şimdi?
Aşkito boş ver sen. Yuvana sahip çık. Kız kocan çay may istemio muNeye guleceksin kız, inan onu bile anlamıyorum şu an. Ben de senle aynı durumdayım. Ama komik olan ne?
Kız yok, o mesaja kızmadım. Katip hatırlasin diye onu yazdım. Beni boşver şimdi. Sen hep aklımdasın zaten hiç çıkmıyorsun. Daha sabah kulaklarimdaydinBen naş diyince kimse üzülmüyor bencebak sende bana istediğini söyledin. Deme dedim mi ? Yoq
Geçmiş olsunGrip grip
Aaa? Nasıl?Kız yok, o mesaja kızmadım. Katip hatırlasin diye onu yazdım. Beni boşver şimdi. Sen hep aklımdasın zaten hiç çıkmıyorsun. Daha sabah kulaklarimdaydin
Kınadıklarının göyneğini giyeceksinFakire mültecii, zenkinee turist derler müke aplaadur bakalım bi yola girdik zhhshd ya dolandırıcı olarak çıkıcam ya da dolandırılan olarak hahahha
Bu sevgi gözlerimi yaşarttı. Fan clubımı kursana :S kocan iizin verirse tabiKız yok, o mesaja kızmadım. Katip hatırlasin diye onu yazdım. Beni boşver şimdi. Sen hep aklımdasın zaten hiç çıkmıyorsun. Daha sabah kulaklarimdaydin
Off, ya ben çay servisi yapanlardan değilim, başka tür versiyonumAşkito boş ver sen. Yuvana sahip çık. Kız kocan çay may istemio mune işin var forumda !
Aşkito sana hizmet etsinGeçmiş olsunYıllardır ilk defa grip yatağa düşürdü, yaşlanıyorum galiba.
Sana da geçmiş olsun canım. Gripten herhalde, mesajlarda anlaşmazlıklar olduGeçmiş olsunYıllardır ilk defa grip yatağa düşürdü, yaşlanıyorum galiba.
Sana dedim bu koca seni en sonunda delirtecek diye. Hakkın var. Ben şimdiye katil olmuştum. Dalga değil, ciddi.Off, ya ben çay servisi yapanlardan değilim, başka tür versiyonum. Beni boşver.
Hem çayim geldi şimdi gidip icecegim
Yok bana yüklenmeAşkito sana hizmet etsinalışkın hxjshdh Aşkito sana yüklenicem ki , özgüvenin yerine gelsin
Niye ? Üzülüyor musun ?Yok bana yüklenme
Niye ki kuzumSana dedim bu koca seni en sonunda delirtecek diye. Hakkın var. Ben şimdiye katil olmuştum. Dalga değil, ciddi.
Yani zayıf olduğum donemlerde iyi gelmiyor. Sağlam kafayla daha reel bakıyor insanNiye ? Üzülüyor musun ?
Abla kocama üyelik açalım mıgelsin bi toptan yolalım. Hem belki kendi kendini imha eder djjdjd
Ya eline geçecek bi para daha var. Bu kadar saf ama bi 900 bin daha geçecekonu sana vericem söz. Nolur sus diyor.
Sizin hesabınızdaysa vermeyin. Çocuğumun geleceği için diyin vermeyin. İnsan bu devirde internette tanıştığı insanla ortak olur mu?Para benim hesabında yatıyor. Ama asla ve asla vazgeçmiyor. Kendime çok kızıyorum nasıl bu kadar kafasız biriyle evlendim diye. Yok gerçekten bu devirde iyi miyi kalmamış. Dolandırılsın istiyorum aslında
AblaaaLa havle vela kuvvete, adamın horozu bile yumurtluyor, hiç tanımadığı birine oradan bakınca da anlaşılıyordur, üstünüze afiyet ben safım horozu size vereyim diyor
Parasını kaptıracağı adamın gerçekten şirketi olsa ne olur, kayıtlı şirket olunca dolandıramıyorlar mı?
900'de gelince elinde iyi bir para olacak, aslında kendisi gayet güzel iş kurup yapabilir, ister yurtdışında ister burada yapabileceği şeyler varken başkasına güvenmek akıl karı değil.
Ver eşinin mail adresini mail atacağım.
ben falanca Afrika ülkesinden xyz, 10 milyar € değere sahip çok değerli taşların olduğu zöttirik madenin ortağıyım, geleceğe yönelik iyi bir yatırım fırsatı sunan işletmemize yeni ortaklar aramaktayız, ekte göndereceğim sözleşmeyi imza etmeniz ve cöçdşdififiilsv hesabına 50 bin € göndermeniz halinde zöttirik maden işletmesinin ortağı olma fırsatı sunuyoruz.
Öyle demeyin saygın iş adamıymışSizin hesabınızdaysa vermeyin. Çocuğumun geleceği için diyin vermeyin. İnsan bu devirde internette tanıştığı insanla ortak olur mu?
Ya bu üye, benim konuları bilmeden saydırdı ya bir sürü. İşte sen gorumcenin sözüne gider karşılıklı göbek atarsın, koca bulmak zor tabii falan yazdı ya. Ara ara aklıma geliyor. Söze gitmedigimi ve gorusmeyecegimi net olarak soyledigim halde okumadan direkt saydırdı ya...Aaa? Nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?