Müge Anlıya çıkmaya ant içtik.

Para benim hesabında yatıyor. Ama asla ve asla vazgeçmiyor. Kendime çok kızıyorum nasıl bu kadar kafasız biriyle evlendim diye. Yok gerçekten bu devirde iyi miyi kalmamış. Dolandırılsın istiyorum aslında
E hani laf çarpıp duruyordunuz sağa sola. Böyle koca mi olur, böyle kadın mi olur diye... Sizin iyi, merhametli kocanız da sizi dinlemiyormus. Niye o kadar esip gurluyorsunuz diğer üyelere o zaman?

E hani laf çarpıp duruyordunuz sağa sola. Böyle koca mi olur, böyle kadın mi olur diye... Sizin iyi, merhametli kocanız da sizi dinlemiyormus. Niye o kadar esip gurluyorsunuz diğer üyelere o zaman?
Ben kimseye esil gürlemedim bu biiiir.
Ben sadece şiddet gören kadınlara ağır yorum yapıyorum o da çocuk yapmayın diye bu ikiii.
Üçüncü bişey bulamadım siz de bana esip gürleyin , alın öcünüzü

Yok yok öç almak bana göre değil
İçimde kalıp sismesin diye yazdım /sordum
Demek istediğim şuydu: kimse zevk alarak şiddete susmuyor. İtiraz etse de tepki verse de sonuç değişmeyince kimi insan öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor. Daha güçlü olansa çekmiyor.

Müge anlıya çıkmalısın.

Bak şimdi secerene baktırtma
Dayak yedin değil mi ? Bende sana dayak ye tamam ama çocuk yapma dedim. Buna neden kızıyorsun mesela ? Benim durumum seninkiyle bir değil ki. Ha belki benimde boşanmam lazımdır. Ben konuyu açarken sakın boşan demeyin falan da yazmıyorum.
Ben ne kadar makara yapsam da ciddiye alıyorum. İnan parayı verecektim , ama el koydum.

Yok yok öyle bir şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…