Müge Anlıya çıkmaya ant içtik.

Ben kimseyi yanlış anlamam. En anlaşamadığım üyenin bile bir bildiği vardır derim. O kadar kibar yazmışsınız ki. Eşim güya beni ve kızımızı da düşünüyor. Beni oradan emekli edip , hayatımı kurtaracakmış
Dediğim gibi böyle pembe gözlüklerle gezerken , gözlüğünü el birliğiyle kırdık

Ben inan 1,5 yıl çok destek oldum. Ha yine iş açılmasa yine olurdum ama bu bambaşka bir durum. Bunu yapmayı göze alıyorsa beni kaybedecektir.

Doğrudur inanırım, bizim kandırılan akrabanın da alnında yazıyor olacak ki hayatı boyunca hep dolandırıldı

Ben inan 1,5 yıl çok destek oldum. Ha yine iş açılmasa yine olurdum ama bu bambaşka bir durum. Bunu yapmayı göze alıyorsa beni kaybedecektir.

Yok hayir, maddi destek olmaktan bahsetmedim. Bu ruh halinden cıkmasi icin destek olun.

Bana eski esimden kalan yüklü miktar altin ve döviz var. Ona yan gözle bile bakmaz ama hatri sayilir bir de kira gelirim var. Baslarda o parayi kendime, eski esimden olan cocuguma bile harcamami kabul etmez, gurur meselesi haline getirirdi. Bunu kirmak bizim icin önemli bir dönüm noktasiydi. Sizin esiniz kiramamis, yaptiklarinizi borc diye kalem kalem yaziyor tabi ki bunun üstesinden gelebilmeye calısıp hayal alemine 90 derece dalıyor.

Bu benim oturduğum yerden hiçbir şey yapmayıp ama dünyanın her yerini gezme hayalime benzemiş Yani hayal kurmak basit ama gerçekleştirmek için çok fazla çaba fedakarlık gerek. Ben de her zaman yurt dışına gitme hayalini kurdu ki hala istiyorum ama giden arkadaşlarım gözü açık, araştırmacı, bilgili, en kötü özelliği bile özgüvenli olan kişiler. Ben daha bi adım atamadan Avrupaya gitsem ne olur yani eşiniz de öyle ele para geçince yurt dışına gidip emekli olunmuyor olunsaydı şuan memlekette Türk kalmazdı ki bu parayla kendi ülkemiz de çok zor geçiniyoruz bi daire 700 bin artık. TL'nin değeri yok. Bi vasfın bi mesleğin olmalı şirket pat diye kurulmaz ki bir de adamı tanımıyor. Ben dayıma bile para istedi de annemden verdirmedim sonucunu biliyorum çünkü Keşke dediği gibi basit olsa zaten niye acele etmiş onu da anlamadım bilir kişiden tavsiye bile almadan parayı çöpe atmış. Atsan atılmaz satsan satılmaz hesabı sizin biraz ayrı kalın aklı başına gelsin

Aman okumasın ya sinir sahibi olur. Ya da okusun, az elindekinin kıymetini bilsin.

Üzülürsün tabii ne olursa olsun eşin ve çocuğunun babası, şiddet yanlısı, kumarbaz, her türlü kötülüğe batmış biri olsa ne hali varsa görsün der basar gidersin ama tek kötülüğü hayalperestliği olunca kıyamazsın.

Şu zamanda eline geçen para iyi bir miktar, kediye ciğer teslim eder gibi el adamına vermesin, kısa zamanda çok para kazanacağını sanıyor, şimdiye kadar kendi işini yapan biri olduğu için de bir yerde çalışmak ağır geliyordur, pandemi herkesi olduğu gibi onu da vurunca kendince çıkış yolu arıyor, ben onun psikolojisini de anlıyorum, sürekli eline iyi paralar geçen bir adam birden dibi görünce bunalıma girer, şimdi kendini hem kendine hem sana, hem çevresine ispat etme duygusu da kabarmıştır ama yanlış yol izliyor.

Psikolog iyi bir yönlendirme olur kuzu, ne karar verirseniz verin yine de o psikoloğa gitmeye başlasın bence.

Sana Almanya'da iş kuracak ortak buldum deyin parayı size versin. İlla dolandırılmak istiyorsa siz dolandırın bari.
Tam böyle Bi cevap yazacaktım ki articim yazmış yaa
Bence de o ortaklardan biriymiş gibi biri olsa arkadaşın ya da fake eşinle o ilgilense şirket aracısı gibi sonra parayı hesabına geçirtse ve para size dönse ohhh para sizde kalsa eşinizde dolandırıldığını anlayıp ahlayıp vahlasa hakkının hakkı hakkına verilse güzel olmaz mı
Ama şaka bi yana umarım enişte girmez o işlere vazgeçer de başına öyle bişi gelmez

Kayınvalidenizden destek alamaz mısınız, benim eşim böyle saçma bi şey yapsa KV izin vermez müdahale eder ben söylesem.

Yurtdışında yaşarken böyle tipleri çok gördüm , şaşıp kalırdım her seferinde nasıl inanıyorlar , nasıl bu kadar.... Olabiliyorlar diye ( hakaret icermesin diye nokta koydum siz anlayın ) , inanılmaz bir şey gerçekten , dimdizlak kalacak bir de yasal olarak sorun yasarsa görürüm o zaman ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…