Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Izlemeyin izlettirmeyin.hele ki çocuklara kesinlikleKonuyu nereye açacağımı bilemedim. Belki izleyen olmuştur aranizda müge anlıda yaşanan olayı. Babasını öldüren bir kız çocuğu ve anlattıkları. İzlediğimden beri ağlama krizlerine giriyorum. Nefes alamıyorum. Neden böyle olduk ? Sebep ne olursa olsun bir cinayet meşrulastiramaz ama izlediğim andan beri kıza o kadar üzüldüm ki kelimelerine hayatına hiç mi bitmeyecek bu şiddet ? Hiç mi kadınlar çocuklar rahat nefes alamayacak nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Ceseti yakmışlar silahı da yok etmişlerdir bence...eşim polis ona sorduğumda yakma işi canice hislerle adam öldürme olarak alınır ve cezası olur dedi birde elde barut izi ,vücuduna kursunun girdiği nokta ,bu şekilde kendi mi ateş etmiş yoksa karşıdan mi edilmiş kursunun girme acisi vs hepsi inceleniyor adli tıpta dedi .eee maalesef ceset yok keşke o an polisi arasalardi o zaman kurtulurdu belki çünkü anne de darp edilmiş olaydan hemen önce de bunlar hep tazeymis inşallah yine kurtulur kuzum
Ama dediğim gibi yaşı küçük çok ceza almaz vs diye annesinin bencilce yaklaşıp kızının öne çıkmasına izin verdiğini düşünüyorum ikincisi de Allah korusun kızım olacak ve bisandigim serefsizin sarhoş arkadaşı kizimi taciz edecek yemin ediyorum ikisini de orda gebertirim kızıma bırakmam ne kadar korkak ,çaresiz,sessiz de olsam kızıma dokunamaz kimse bilmiyorum
izleme çok mu lazım?
kitap oku onu izleyeceğine
aç bir film izle
dışarıya çık hayvanları besle
kahve keyfi yap
birşeyler öğren kendini geliştir
bu tarz programları kim izler neden izler aklım bir türlü almıyor
tv ler saçmasapan programlarla dolu
reyting vermeyin artık şunlara ......
Biz de babamıza yıllar sonra sen kimsin dedik ama hepimiz meslek sahibi olunca ancak diyebildik. Küçüksün, muhtaçsın. Annemizin arkasında kimse Yok. Mecburdukİzlemedim konu hakkında çok detay bilmiyorum. Anladığım kadarıyla şiddet gören genç kız babasını öldürmüş.
Olayın vahşet olduğunu kabul ediyorum.
Ama yeni nesil kesinlikle bizler gibi ezik,süklüm püklüm olmayacak onu da biliyorum.
Bizim gibi dayak,hakaret,küfür yiyip yiyip "babamızdır karşı koyamayız" demeyecek.
Şimdiki aklım olsa bütün kardeşlerimi örgütlerdim. 1.60'lık adamdan boş beleş şeyler için ailece aptal gibi dayak yemezdik.
Tutardık elini kolunu "hoop sen ne oluyosun" demeliydik.
Birileri bu topluma sürekli "anne-babanın evlatları üzerindeki haklarını" anlatıp duruyor.
Sürekli ama sürekli ne yaparlarsa yapsınlar ses çıkarmayın karşı koymayın durumu aşılanıyor.
Millet haklı olsa bile anne babasına itiraz ederse günah işleyip cehenneme gidecek sanıyor.
Yok ben izlemiyorum hic bi zaman ara ara izliyodum cidden psikoloji bozcak vaziyetteydiKonuyu nereye açacağımı bilemedim. Belki izleyen olmuştur aranizda müge anlıda yaşanan olayı. Babasını öldüren bir kız çocuğu ve anlattıkları. İzlediğimden beri ağlama krizlerine giriyorum. Nefes alamıyorum. Neden böyle olduk ? Sebep ne olursa olsun bir cinayet meşrulastiramaz ama izlediğim andan beri kıza o kadar üzüldüm ki kelimelerine hayatına hiç mi bitmeyecek bu şiddet ? Hiç mi kadınlar çocuklar rahat nefes alamayacak nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Aynen öylee tabiki saygı duyulmali ama toplumda ne derse desinler anne babaya cevap verilmez gibi algı asılanmis.bazı ailelerde çocuğu bir birey kişi olarak kabul etmek yerine sanki mal gibi her istediklerini yapmak zorunda gibi davranıyorlar. Ama şimdiki gençlik daha rahat ve kendini ezdirmiyo. Yine de o kadar şiddet gören çocuk var kiİzlemedim konu hakkında çok detay bilmiyorum. Anladığım kadarıyla şiddet gören genç kız babasını öldürmüş.
Olayın vahşet olduğunu kabul ediyorum.
Ama yeni nesil kesinlikle bizler gibi ezik,süklüm püklüm olmayacak onu da biliyorum.
Bizim gibi dayak,hakaret,küfür yiyip yiyip "babamızdır karşı koyamayız" demeyecek.
Şimdiki aklım olsa bütün kardeşlerimi örgütlerdim. 1.60'lık adamdan boş beleş şeyler için ailece aptal gibi dayak yemezdik.
Tutardık elini kolunu "hoop sen ne oluyosun" demeliydik.
Birileri bu topluma sürekli "anne-babanın evlatları üzerindeki haklarını" anlatıp duruyor.
Sürekli ama sürekli ne yaparlarsa yapsınlar ses çıkarmayın karşı koymayın durumu aşılanıyor.
Millet haklı olsa bile anne babasına itiraz ederse günah işleyip cehenneme gidecek sanıyor.
Elbette var. Benim dayım yıllarca kumar alkol ve küfür tarzı eylemlerle yengemi mahvetti. Bütün aile arkasındaydi yengemin çocukları büyür büyümez kaçtı gitti yıllardır gelmiyoo kiz oldurebilmis.
Bunlari yasayan okadar kisi var ki, cocuk var ki.
Sadece öldurmedikleri icin tv'ler de degiller.
Yani hayatin gercekleri bence her 20 aileden 2sinde kesin yasanan sıkintilar (kavga,kufur, maddi gecimsizlik, bosanma, tehdit, siddet)
Bayağıdir yoktunuz merak etmiştim hatta :) öyle valla bende hemen ağlıyorum üzülüyorumIzlenmmeyin diyenler.. ben hic izlemedim mugeyi.. seviyorum o kadini aslinda.. palu ailesinide bu kizide instada gordum.. 1 dklik videoda bile agladim. Bana iyi gelmiyor o yuzden izleyemiyorum ama izlemedigim halde cikiyo karsima
Sitede mi? Benim banlar minimum 7 gun:))Bayağıdir yoktunuz merak etmiştim hatta :) öyle valla bende hemen ağlıyorum üzülüyorum