Müge Anlı-OSMAN !!

Bence haberi yoktu sonradam öğrendi Uğur ama iş işten geçti anne baba katili oldu.Bende gelinin azmettirdiğini düşünüyorum
Olay tamamen farklı da olabilir. Belki de Büşranın sakladığı sevgilisi vardı o yaptı. Bu olayda ne çıksa da şaşırmam

Once katil ıcın onlar geldiler dedi muge hani bir kısıydı deyince o anda agzımdan oyle cıktı dedi
Sozde jandarma Busraya sormus "" annen "kara kopek bunuda mı yapacaktın" dıye bırsey soyledı mı "" demıs jandarma durduk yere bunu niye sorsun isleri guclerı mevzuya bir suru baska laf sokup carptırmak saptırmak
Busra ya dipçıkle vurmus guya 🤦‍♀️ vurdugunu ıdaa ettıgı yerde iz bile yok

Hersey acık ortada yetkililer durumun olgunlasmasını bekliyor bence hıc bırsey olmamıs gıbı bu dosya kapanmaz

Müge çözecek çünkü daha önce böyle köşeye sıkıştırıp çözdüğü çok cinayet oldu.
Yavrum şiar vardı onda da o anne olacak insan yoksunuyla üvey baba pisliğini de böyle sıkıştırdı.
Sonra itiraf geldi zaten yakındır itiraf 🙏

Müge çözecek çünkü daha önce böyle köşeye sıkıştırıp çözdüğü çok cinayet oldu.
Yavrum şiar vardı onda da o anne olacak insan yoksunuyla üvey baba pisliğini de böyle sıkıştırdı.
Sonra itiraf geldi zaten yakındır itiraf 🙏
ah ya şiar :KK43:
ecrin mevzusu
leyla :KK43:
katil himmet :KK43: kucuk kızı evın onunden kacırıp ...allahın cezası
nazmiye çam olayı
ne cozulmeyen olaylarda muge anlı cektı arkada konusturdu artık arkada ne dıyor ne yapıyorsa :)
bunda da cozecek emınım cok yakın zamanda elı kulagında

ecrin mevzusu
nazmiye çam olayı
ne cozulmeyen olaylarda muge anlı cektı arkada konusturdu artık arkada ne dıyor ne yapıyorsa :)
Bunlar benim de içimde yaradır bir de ekmek istediğim Ankara'da 40 yerinden bıçaklanarak öldürülen sevgi. O kadının katili bulunamadı ara ara aklıma gelir...

ecrin mevzusu
nazmiye çam olayı
Yaaa şiar ı aklıma getirdiniz içim yanıyo o yavruya

benım tek aklımı kurcalayan betulun kuzenıyle olan ılıskısı
ugur da oyle sakın sakın ızledı olanı bıtenı dınledı bırılerı karısı ıcın kuzenıyle ılıskısı var dıyor ugur oyyyleee duruyor
nasıl bır ısbırlıgı yapabılır esının sevgılısıyle ugurun haberı yokmuydu o zaman karısının durumundan uguru karısı mehır adı altında gazlayıp sevgılısını de azmettırıp busrayı da tehtıtle ısın ıcıne sokup gelın hanım mı planladı acaba
Suc ortağı olunca kendi içlerinde susarlar. Ben liseye giderken yaşadığım yerde bir adam kayboldu, kac ay aradılar en son adamin cesedini buldular. Nerde derseniz evli bir kadınla ilişkisi varmış. Kadinin eşi öldürüyor ve evlerinin bahçesine gömüyorlar . Bunlar evliliklerine devam ettiler adamin bedeni bulunana kadar. Normal şartlarda kadindan ayrılması lazımdı ama ikisi devam etti.

Birde büşra nın bu halinden ayrı yaşantısı varmış sanirim. Iftira atıldı dedi ama bugün müge anli ve osmanın bunun olduğunu söyledi itiraz etmedi. Hamile bile dediler bana dedi büşra, bu yaşamıyla mi tehdit ediliyor. Görüntü vs gibi şeylerle. Osman dese diğer aile bireyleride, ne olursa olsun, ne yapmış olursan ol yaşadığın şeylerden dolayi yanındayız gibi daha güven verici konuşsalar açılır mi diye düşmüşüm.
Kiz babasi istedi diye kapanmış, muhtemelen babası istedi diye ilahiyat okuyor. Ben busrayi buyuk saniyordum ama olay zamani 18 yasinda yaptığı, yaşadığı şeylerden dolayi susabilir ve suanda dönüşü olmayan yolda.
Ben genelde insanlara güvenmiyorum ama bÜsranin bu olayda olmamsini diliyorum. Hiçbir anne ve baba bunu haketmiyor . Bir evlat bunlari yapıp hayatına bakmamali . Duygusal yaklaşıyorum belki ama tuhaf bir kiz inşallah gerçekten doğrudur dediği buna inanmasamda dilerim.

Suc ortağı olunca kendi içlerinde susarlar. Ben liseye giderken yaşadığım yerde bir adam kayboldu, kac ay aradılar en son adamin cesedini buldular. Nerde derseniz evli bir kadınla ilişkisi varmış. Kadinin eşi öldürüyor ve evlerinin bahçesine gömüyorlar . Bunlar evliliklerine devam ettiler adamin bedeni bulunana kadar. Normal şartlarda kadindan ayrılması lazımdı ama ikisi devam etti.

Birde büşra nın bu halinden ayrı yaşantısı varmış sanirim. Iftira atıldı dedi ama bugün müge anli ve osmanın bunun olduğunu söyledi itiraz etmedi. Hamile bile dediler bana dedi büşra, bu yaşamıyla mi tehdit ediliyor. Görüntü vs gibi şeylerle. Osman dese diğer aile bireyleride, ne olursa olsun, ne yapmış olursan ol yaşadığın şeylerden dolayi yanındayız gibi daha güven verici konuşsalar açılır mi diye düşmüşüm.
Kiz babasi istedi diye kapanmış, muhtemelen babası istedi diye ilahiyat okuyor. Ben busrayi buyuk saniyordum ama olay zamani 18 yasinda yaptığı, yaşadığı şeylerden dolayi susabilir ve suanda dönüşü olmayan yolda.
Ben genelde insanlara güvenmiyorum ama bÜsranin bu olayda olmamsini diliyorum. Hiçbir anne ve baba bunu haketmiyor . Bir evlat bunlari yapıp hayatına bakmamali . Duygusal yaklaşıyorum belki ama tuhaf bir kiz inşallah gerçekten doğrudur dediği buna inanmasamda dilerim.
ancak bu kadar guzel yazılabılırdı ... yazdıgınız her bır kelıme tam 12 den vurulmus

muge anlı ısrarla yargılamam buraya da ne oldugunu yansıtmam kımseye soylemem soz dedı
rahmı hoca avukatın olarak ılgılenıcem senı kurtarıcaz yeterkı anlat dedı
abısı sen konus betuller ıcerı gırıcek ama senın kurtulma sansın var bellıkı senı sindirmısler korkutmuslar dedı
dıger adlı tıpcı da buyuk baskı altında oldugunu ben burada gorebılıyorum gozlerınden hersey anlasılıyor busra konus artık dedı

busranın abısı bır kaş goz yaptı busra yıne sessızlık yemınıne burundu :KK43:

cok uzucu kesınlıkle katılıyorum hıc bır anne baba bunu bukadarını haketmıyor

ecrin mevzusu
nazmiye çam olayı

O Şiar çocuğuma ne ağlamıştım ben günlerce atamadım üstümden.
Annesi olacak yosma oğlunu öldürmüş hala Sami dedi durdu bir damla göz yaşı dökmedi.
Ama Allah ne büyük sonunda ayaklarına doladı.
Darısı bunlara hepsi boylar umarım hapsi çıkamazlar.
Müge'nin kazandığı nokta şu insanların o kadar çok üstüne gidiyor ki artık bunalıyorlar anlatıyorlar.

Müge işte :KK9:

Bu afganlıların ustune atmaya calısıyor ya ugur
Bi ihbara gore o afganlılardan biriyle betulun ılıskısı varmıs metin yanı baba bunu yakalamıs o afganlıyla baba bu yuzden tartısmıs
Koydekı dedikoduya gore betulun ılıskısı ortaya cıkmasın dıye betulun ailesi cok ugrasmıs

X