- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 42
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Teşekkür ederim. Vallahi çok üzüldüm zaten ölenlere. Arkalarını arayan sadece doktor bey. Uğurla büşra nemrut suratlılar sanki olay başka ülkede yaşanmış gibi davranıyorlar. Osmanın da artık iyice psikolojisi bozulmuş.yengenın kendı kuzenıyle yasak ılıskısı oldugu soylenıyor (halasının ogluyla) mesajlasmalar varmıs daha acık konusuldu bugun bu daha once ustu ortulu bahsedılmıstı bugun acıkca konusuldu hatta o zamanda gorevlı jandarma erı muge anlıya gorustu yenge mesajları sılmıs ama adamın telınde gorduk ben okudum mesajları normal akraba ılıskılerı yok dedı
o donemde yetkılı jandarma yazmıs muge anlıya son dakıka olarak bılgı sunuldu
ugur yalan soyluyor olay yerı ınceleme geldı hatta tartısma cıkar dıye bızzat ben karakola goturdum swap orneklerı alındı gereklı ıncelemeler yapıldıgı ıcın savcı evı kapatma geregı bıle duymadı bahsettıklerı gıbı ınsanlar delıllerle oynayamaz ellerıne oyle swap bulasamaz dedı
agzını bıcak acmayan kız kardesde yengesının kardesıyle yılmazmıdır nedır onunla gorusuyor ılıskılerı var buyuk ıhtımal
koyde bayagı dedıkoduları varmıs babası mı gormus ne olmus ogun tartısma olmus koy ahalısı soylemıs