Müge Anlı-OSMAN !!

diyelim ki adamın durumu iyi. vermedi mihiri malına güvenip.
sonra oldu ya malını ya da işini kaybetti. o sırada boşanma olursa adam yoktan var edemez.

ama parası varken verirse üzerinden kalkar o yük. ben zaten verdim der çıkar.
hem o bosansa da boşanmasa da vermesi gereken bişey.
Mihri kocasından isteyecek sıkıntı orda. Evlenen adam karısına verir.

Yaaaa çok üzüldüm. Osman için üzüldüm. Keşke Büşra olmasaydı.
Büşra evlat olamaz , evlatı geçtim insan olamaz içeride anası babasını öldürdüklerinde ben olsam derdim beni de vurun ! Çünkü yasayamazdim gözlerimin onunse can çekişerek ölecekler ben ise yasayacam ... Büşra pisliği alçak bir şeytan 😈 başka bişey değil

Kızlar , bir kadın şüpheli daha getirilmiş hastahanede kontrole ve elleri bağlı aynı şekilde bukez hiç aile içinden değil sanki ... Bu kişi açık bir genç kız gibi 20 lerinde
Büşra'nın okuldan arkadaşı da olamaz ki ilahiyat fakültesinde başları kapalıdır hep.

Bana büşra susturuluyormuş veya bir şey biliyormuş gibi gelmiyor köy ya burası ne olabilir ki devlet sırrı sanki mason ailelere karıştı büşra bu kadar baskıya dayanabilecek bir kız değil o kadar zeki biri de değil kızın ne olduğu ortada taş olsa çatlardı büşranin üstüne gidildiği kadar uğurun gidilseydi belki çok şey değişirdi tek tanık büşra tabi haklı olarak herkes onun üstüne gidiyor ama psikolojik olarak gitmiş o kız normal değil doğruyu da yanlış anlatacak kıvamda bence uğur en büyük suçlu ya tiki olmayan adamın tiki çıkmış 3 yılda hahaha şaka gibi aile valla palu ailesinden daha çok merak ediyorum ama çözülecekmiş gibi de gelmiyor

Kizlar büşra doğru söylüyormuş, 2 kisi tutuklama talebiyle adliyeye sevkedilmiş, 1 kişi aranıyor. Olay yanlış ev arkadasi esrayla alakaliymis.
Yalniz esraya da tutuklama talebi olmuş . Esr daha önce büşraya demis ben bekliyordum aslinda böyle bir olay demiş. Büşra jandarmada demis arkadasini getirmişler oda evet bana takik biri vardi zorla onla olmami istiyordu olmazsan anneni babanı öldürürüm demiş. Bu olaydan sonra sesi çıkmamış o adamin. Ama a haberde dediğine göre esra azmetrirmis birini anne babasını öldürmesi icin giden kisiye kizi vurma demişler. Uyuşturucu madde aldığı icin evi karıştırıp buyuksenlerin evine gelmiş .

Nasıl olur ?swap izleri, tuhaf davranışlar, busranin üzülmemesi, sonraki hareketleri ilginç
Aslinda swap izleriyke alakali hep su denildi osmanda swap izleri geçerli değil demişti ilk geldiklerinde ama müge cok sey yapmadı. Swap alan kisi ayni kitten hepsine yapmis yani önce busradan örnek almis diğer kişilere yaparken farkli bir kit kullanmamış ayni kit üzerinden devam etmiş öylece ondankini ona ondakini ona bulaştirmis. Alan kişi başta hepsine ayni kitten aldim demiş o yüzden alınmamışlar.
Ben burda daha öncede yazdım büşra herkes baski yaparken yalandan ağlayabilirdi diye ama ağlamadı. Ya yapısı bu olabilir ya da sürekli en başından beri suçlandığı için sadece kendini kurtarma çabasındaydı.
Ben en son bi kadin vardi izmirde cekyat altında bulunmuştu onun kızıda eve gelmiş , sonra annem yok diye aramış, teyzesini getirmiş cekyatya altında bulmuşlardı o zamanda o kadindan şüphelendiler bende dahil cunku kadin resmen benim diyordu ama olay boyle cikmadi, ölen kadının yeğeni uzaktan sanirim daha önce birinide öldürmüş , bir kadında kayıpti. Bakarsaniz nette gülümser bulut diye izlediyseniz hatirlarsaniz.
Büşra kendini kurtarmak için , digerleride mehir diye bir olay var herkes zaten bizden şüphelenecek diye saçmalamış olabilirler. Yani onlar neden böyle yapti bilmiyorm ama diğerleri itiraf etmis

X