- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Şimdi onu soracaktım ben deArkadaşlar bugün sezon finali değil di mi? İzleyemiyorum da
Ayy yok bu çözülmeden final yapmaz Müge.Yakın zaten çözülür inşaallahArkadaşlar bugün sezon finali değil di mi? İzleyemiyorum da
Bence vurur ,mikrop ya ,baksana gözlere, donukBüşra vuramaz bence ya nasıl vursun bunları
Evde abisinin silahı varmış,bence vurmuş olabilir.Büşra vuramaz bence ya nasıl vursun bunları
Busrayı hafife almayın hepimizi suya goturur susuz getirirBüşra vuramaz bence ya nasıl vursun bunları
Yapmasın, izlediğim tek program,ne kadar geç,o kadar iyiAyy yok bu çözülmeden final yapmaz Müge.Yakın zaten çözülür inşaallah
Bence vurmamiştir ama azmettirmiştir belkiBüşra vuramaz bence ya nasıl vursun bunları
Vurur canım vurur ama tek değil Yılmaz Büşra Uğur Betül beraber yaptılar.Babası ve Mehmet Ali de olabilir işin içindeBüşra vuramaz bence ya nasıl vursun bunları
Ozel ekip kuruldu zaten bugunBugünde çözülmeyecek gibi
Ama müge anlı da çözülmeyen dava kalmadı yıllar sonra olsada bence bu olayda cozulcek tsbi bu ketumlukla kaç yıl surerse
İnşallah inşallahOzel ekip kuruldu zaten bugun
Yakında elleri kelepçeli goruntusuyle alırız haberi
Bence haftaya hadi iki hafta olsun çözülecek az kaldıYapmasın, izlediğim tek program,ne kadar geç,o kadar iyi
Bunların elinde ustunde cıktı zaten barut ızı elını yuzunu yıkamalarına ragmen yuksek orandaVurur canım vurur ama tek değil Yılmaz Büşra Uğur Betül beraber yaptılar.Babası ve Mehmet Ali de olabilir işin içinde
Evet ,o süre yeter bence ,kara köpek muhabbeti de iyi oldu . Kesin Büşra o kara olanBence haftaya hadi iki hafta olsun çözülecek az kaldı
NEvde abisinin silahı varmış,bence vurmuş olabilir.
Bence vurur ,mikrop ya ,baksana gözlere, donuk
Ne bileyim ya beden dili bambaşka çünkü çekip vurmamış ama kesinlikle herşeyi biliyor gibiBusrayı hafife almayın hepimizi suya goturur susuz getirir