- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Vallahi şimdiye kadar gelenleri konuşanları topla bi bu çocuk pat patkonudan sapma yiğidim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi şimdiye kadar gelenleri konuşanları topla bi bu çocuk pat patkonudan sapma yiğidim
Ya şu kızın bakışları beni benden alıyorMügeye dm atıcam bence kara diye Büşraya diyorlardı
gene yalancı diyorlar deli ediyorlar insanıVallahi şimdiye kadar gelenleri konuşanları topla bi bu çocuk pat pat
Benmde kafam karıştı o öyle diyinceNegonun teorileri beni benden alıyor bildiğimi de unutuyorum
Bence deAaaa hayır Büşraya kara diyorlardı bence.Kara köpek Büşra
Yakinda takacaklar kelepceyiMuge gecen gunlerde ısrarla sordu sızın oralarda deyim mıdır kara dıye
Hıc boyle bırsey yok dedi ısrarla busra cıktı ortaya oh
Attım mesaj dm leri okuyor kiNegonun teorileri beni benden alıyor bildiğimi de unutuyorum
teşekkürler3 cocuklu anne baba evinde olduruldu
Bekar olan tek kız Olay anında evde bulunan kız yasıyor anlattıkları celıskılı hepsinin elinde barut ızı var
Kızın adı ve aynı evde yasayan dıger gelinin adı yasak ask mevzularında aynı evde kaldıkları oglu tuhaf para ilişkilerinde gecıyor
Bir uzaktaki olaydan ayrı doktor oglu bu ısın pesınde kardeslerının ve bu olayla ilgili olabilecek herkesin arastırılmasını istiyor
Ben polisiye okuyan izleyen kadınım,yıllardır Müge izliyorum 15 senedir nerdeyse.Bana güvenNegonun teorileri beni benden alıyor bildiğimi de unutuyorum
İşte asalet işte feraset işte adam gibi adamlıkkkkkBen polisiye okuyan izleyen kadınım,yıllardır Müge izliyorum 15 senedir nerdeyse.Bana güven