- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Çözülemeyen benim aklımda kalan bir Çatalca cinayeti onu da çok beklemiştim birde Karadeniz de kaybolan Muhammed vardı küçük çocuk o bulunamamıştıBugünde çözülmeyecek gibi
Ama müge anlı da çözülmeyen dava kalmadı yıllar sonra olsada bence bu olayda cozulcek tsbi bu ketumlukla kaç yıl surerse
Ben hiç güvenmiyorum o kızaN
Ne bileyim ya beden dili bambaşka çünkü çekip vurmamış ama kesinlikle herşeyi biliyor gibi
İnan Büşra ya da uğur çıkarsa şok olurumVurur canım vurur ama tek değil Yılmaz Büşra Uğur Betül beraber yaptılar.Babası ve Mehmet Ali de olabilir işin içinde
Nezen de kaldıÇözülemeyen benim aklımda kalan bir Çatalca cinayeti onu da çok beklemiştim birde Karadeniz de kaybolan Muhammed vardı küçük çocuk o bulunamamıştı
Zaman aşımı olsun diyede bekliyorlar zanlılar bideÇözülemeyen benim aklımda kalan bir Çatalca cinayeti onu da çok beklemiştim birde Karadeniz de kaybolan Muhammed vardı küçük çocuk o bulunamamıştı
Asla olmam benİnan Büşra ya da uğur çıkarsa şok olurum
Anne baba ya nasıl bir evlat öldürür benim bünyem kabul etmiyor vallahiAsla olmam ben
Ama onlarİnan Büşra ya da uğur çıkarsa şok olurum
Betulde Ugurda Busrada barut izi tespit edildiN
Ne bileyim ya beden dili bambaşka çünkü çekip vurmamış ama kesinlikle herşeyi biliyor gibi
Babalar ya da anneler evlatlarını öldürüyor canım,biz kendimiz gibi düşününce olmaz diyoruz, ama maalesefAnne baba ya nasıl bir evlat öldürür benim bünyem kabul etmiyor vallahi
Ayy vallahi öldüm bi çıkaydı kim yaptıBetulde Ugurda Busrada barut izi tespit edildi
Ugur olay oncesı eve yururken gorulmus goren sahit var busra evdeydı betulu de ailesi koruyor bizdeydi dıye yalan betul de oradaydı
Bunlar korkutmaya silahla tartıstılar kavga cıktı cektı vurdular olaydan sıyrılmak ıcın boyle agız bırlıgı yaptılar
Annem dünyanın en kötü annesi olsa elimi kaldıramam bunlar nasıl evlat ya allahım yarabbim sen aklımı koruBabalar ya da anneler evlatlarını öldürüyor canım,biz kendimiz gibi düşününce olmaz diyoruz, ama maalesef
Ben sasırmam hatta Betule sana para verıcez ıstedıgın ev para senin olacak demıs bıle olabilirlerİnan Büşra ya da uğur çıkarsa şok olurum
Allah korusun ,aklını yitirmesi lazım insanın,yoksa mümkün değilAnnem dünyanın en kötü annesi olsa elimi kaldıramam bunlar nasıl evlat ya allahım yarabbim sen aklımı koru
Hırs...Allah korusun ,aklını yitirmesi lazım insanın,yoksa mümkün değil