Müge Anlı-OSMAN !!

Bugünde çözülmeyecek gibi
Ama müge anlı da çözülmeyen dava kalmadı yıllar sonra olsada bence bu olayda cozulcek tsbi bu ketumlukla kaç yıl surerse
Çözülemeyen benim aklımda kalan bir Çatalca cinayeti onu da çok beklemiştim birde Karadeniz de kaybolan Muhammed vardı küçük çocuk o bulunamamıştı

Depresyonuma muge iyi geliyordu neden tatile gidiyor ki
Ugur sucsuz olabilir ama bu busra asla sucsuz degil kiz ne ketummus ya catladik ama konusmadi

N

Ne bileyim ya beden dili bambaşka çünkü çekip vurmamış ama kesinlikle herşeyi biliyor gibi
Betulde Ugurda Busrada barut izi tespit edildi
Ugur olay oncesı eve yururken gorulmus goren sahit var busra evdeydı betulu de ailesi koruyor bizdeydi dıye yalan betul de oradaydı
Bunlar korkutmaya silahla tartıstılar kavga cıktı cektı vurdular olaydan sıyrılmak ıcın boyle agız bırlıgı yaptılar

Ayy vallahi öldüm bi çıkaydı kim yaptı

Aaa reklam bitiyordu yeniden reklam koydular kesin bir şey oldu

İnan Büşra ya da uğur çıkarsa şok olurum
Ben sasırmam hatta Betule sana para verıcez ıstedıgın ev para senin olacak demıs bıle olabilirler
Kadının yasak askı ortada konusuluyor ugur tepkisiz buna bile eyvallahı var

Allah korusun ,aklını yitirmesi lazım insanın,yoksa mümkün değil
Hırs...
Busra sosyopat ben ilk yorumlarımda yazdım busra normal degıl
Ugurun ne oldugu zaten ortada karaktersiz
Betul de ahlaksız
Resmen buyuk gunahların bırlesımı bunlar
Kotuler birbirini bulmus olan masumlara olmus

Isyerindeyim takip edemiyorum sosyal medyada dikkatimi cekti sonra 2 gun izleme firsatim oldu
Hala ortaya cikmadimi ya
Bana hep busra gibi geldi ya ztn bu suskunlukla oldurmus kadar oldun konus artik konus biz catladik burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…