Lüten bana mesaj atmayın, uygun düşmüyor. Çok önemli bir şey olduğunda ararsınız hocam.
diye cevap atmak ya da yüzüne söylemek çok mu zor?
Bir yandan da yüzyüze bakmak da zorundayızbir an önce tayin isteyip gitmek istiyorum çok sogudum
selam ben aslında işle ilgili başka bir sıkıntımı yazmak için aradım bu başlığı ama sizin durumunuz ilginçmiş iki seçenek var ya bu adam çok saf iş adap bilmez biri ya da gerçekten sulu cıvık bir hadsiz, bence onun ve diğer öğretmen arkadaşalrınızın olduğu ortamda iş arkadaşlığı amirlerle il başkadır arkadaşlık başkadır ben ve ailem zaruri durumlar dışında tlf ya da sms le görüşülmemesi konusunda hassasız diyebilirsin, ya bazıları sırf bedava sms hakları olduğu için bile smsle yazabiliyorlar ya da ben çok erken ya da çok geç saatte bir haber vereceksem iş arkadaşlarıma sms gönderiyorum ama tabi sonraki yaptığı cıvıklıklar başka...
başka okula görevlendirme isteme olanağın ne
sabah okul müdürüm msj atmış,mebbis bilgilerini yenileyin diye..evet okul müdürleri msj atar ama bu şekil de atar..öyle zırt pırt rahatsız etmez.gerekli şeyleri söyler,gereksiz davranmaz..
senin müdür bildiğn sarkıntılık yapıyor,bunun başka adı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?