• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müdürümün saçma tavırları:( Ben mi yanlış anladım??

Canım öncelikle seni gayet iyi anlayabiliyorum çok can sıkıcı bir durum...Benim de başıma bu tarz bir olay geldi fakat müdürüm değildi. Ben adamın tavırlarından senin gibi rahatsız oluyordum fakat konduramıyordum okulda herkese öyle diye, ama değilmiş işte. Oldukça kendilerine güveniyor böyle tipler haline falan bakmadan. Ben de senin gibi o dönem hemen okuldan ayrılmak istedim gitmek istemiyordum falan. Psikolojimi bozmuştu resmen. Ama dengeli bir insan böyle bir şeye cesaret edemez diye ben korkup güvendiğim arkadaşa açtım sıkıntımı en azından haberdar olsun diye birileri. Çünkü herkese anlatılabilecek birşey değil biliyorum...Özellikle müdür söz konusu olunca hemen kendisini aklamaya çalışıp senin üzerine de atabilir dikkatli ol canım benim...
Hatta ben erkek arkadaşımı sıkıştırmaya başlamıştım hadi yüzük takalım artık diye ki öyle sıkma gibi bir huyum olmamasına rağmen hemen o anda evlenesim gelmişti beni rahat bırakır diye çaresizlikten....Tatilini sakın zehir etme, ben üzüldüm de ne oldu yavaş yavaş kendimi cesaretlendirdim.Çünkü öyle böyle orada çalışmak zorundayım ve hiç muhatap olmadım tek başıma durmamaya çalıştım bir süre ki yanıma gelmesin diye. Pek yardımcı olamadım ben de çünkü bu konuda dertliydim umarım en azından derdine ortak olabilmişimdir yakın zamanda aynı hisleri paylaşan biri olarak....Pis adamın yüzünden o çok sevdiğim okulumdan soğumuştum:( Ama toparlandım...Kimseye o yapmaz etmez demeyecekmişiz bunu öğrendim.Hatta erkeklerin düşünceleri soğuttu beni ne düz mantıklar yaa...Allah yardımcın olsun canım ...

Benim annem ve babam emekli ögretmen..Cocuklugum ögretmenler odasinda gecti diyebilirim ama böylesine sahit olmadim...

Tüm ÖGRETMENLERDE ve müdürlerde saygi vardi..

Zaman degisiyor yaaa...Müdürde bu degisime kayitsiz kalamamis demek:27:

hic kafa yormana gerek yok cok ileri giderse ver milliegitime dilekceni sikayet et olsun bitsin :47:

Kendince aramızda samimiyet olduğunu mu düşünüyor kankası mı sanıyor beni diyorum ii niyetli bakmaya çalışıyorum yok hazmedemiyorum.İnanın bu yaptıklarını duysalar kimse inanmaz o derece dıstan düzgün bi insan profili çiziyor.Dindar diye bilinir.Hatta bir erkek bir kız oturttuğumda değiştirmemi istemişti benden bir de ama bayanlarla gitmeye utanmıyor bir yerler.çocukları pikniğe götürmek istemiştik bi hocmla bi baktık kendi de atladı geldi çocuklarda biz de rahat rahat eğlenemedik.

bayan olmak hele de bekar olmak ne zormuş.Hadi atsın bakalım evli bayanlara X hanım okula müfettişler geldi hadi kurtuldun bakalım ya da okulumuz sunu kazandı falan diye.

Canım ben de öğretmenim.. Sülalem öğretmen sayılır.. Müdürün yaptığı kesinlikle hadsizlik,ifade tam olmasa da tacizdir bu, ahlaksız!!! Aman çok dikkat et konuşmana, davranışına pişkin bu adam bir sorun olursa seni suçlu çıkartır Allah korusun.. :ssz:

Bir daha arabasına tek başına binme, tatili muhatap olmayarak atlat.Sonra düzgünce konuş, bir daha msj atmasın(msj ne ya!!) adam gibi arasın.Koskoca evli barklı adam utanmıyor! :41: Sinir oldum! İstersen bir yüzük al tatilde nişanlandım falan de.nişanlım başka şehirde görevli dersin.. Ama buna gerek kalmamalı mümkün olduğunca muhatap olma,yanında sert ve mesafeli dur,odasına gidip konuşurken mümkünse kapı açık kalsın,hatta hiç gitme. Müdür yardm yok mu okulda onunla muhatap olun. Müdürünüz hiç de iyi niyetli değil. :19:

Çok zorlarsa ne oluyor diye,açıkça davranışının yakışıksız olduğunu,yanlış anlaşıldığını ve sizi rahatsız ettiğini belirt.

Kendini üzme,herkesin başına gelebilir,sen tavrını koyar işini yaparsın. Zamanla haddini bilir,toparlanır o da.. :ssz:

Son düzenleme:
Benzeri benim ve arkadaşımın başına geldi. Üstü kapalı tehdit ettik müdürü. İl milli eğitimdeki şube müdürüyle görüşeceğimizi, mailleri gösterip şikayet edeceğimizi söyledik, bi de bir sendikanın yetkilisi geldi okuluma,beni çocukluğumdan beri tanıdrdı zaten lamia kızımız sayılır dikkatli olun, yanlış ters bişey olursa haber verirsiniz müdür bey dedi :D olay çözüldü :) Bu tipler sustukça üzerine geliyor insanın tavır koymaktanda anlamazlar. Siz tavır koydukça onlar sırnaşmanın dozajını arttırırlar yüzsüz herifler. Bence açık açık beni taciz ediyosunuz demeyin şimdilik ama hareketlerinin yanlış anlaşılmaya çok müsait olduğunu söyleyebilirsiniz

Sendika yetkilisi derken yanlış anlaşılmasın, bi ilçenin temsilcisi gibi düşünün :) ama bu olay yüzünden ben istemediğim bi sendikaya 3 sene üye oldum :D

tam yazdıklarını okuyup, okul müdürü sana asılıyor diye düşünürken
son satırda okul müdürünün evli olduğunu yazman beni daha da şaşırttı.
insan konduramıyor,hem evli,hem okul müdürü...ama yaşadıklarından bu çıkıyor.
yarıyıl tatili bittikten sonra bir arkdaşınla üstü kapalı olarak bu samimiyetin insanlar tarafından
yanlış anlaşılabileceğini yada mesaj atmanın uygun olmayacağını yada artık etkinliklere katılmak istemediğinizi
bazı şeyleri ima ederek konuşabilirsiniz.açık açık söylerseniz iftira atabilir.mutlaka bir arkadaşınızla gidin.
aynı ortamda uzun bir süre çalışacağınız için üstü kapalı bir şekilde uyarmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
diye cevap atmak ya da yüzüne söylemek çok mu zor? :47:

Jooker ben önceleri bişey anlamıyordum bu son olaylarla beraber kafam dank etti küçük yerde yaşıyyoruz herkes birbirini tanıyor babam duyarsa çok üzülür zaten.e bir de evli olması iice işi bozuor eşiyle de bir araya geliyoruz zaman zaman annemle aynı yaşta adam hakkında hiç kötü bişey duymamıştım daha önce.tam farkettiğim anda tamamen tatil girdi araya allahtan yüzünü bile görmek istemiyorum zaten son hafta odasında tek olmak istemedim.zatenm benöyle bir tavır aldım ki çok iyi anlamış ona ters ve soğuk davrandığımı hala diidklemeye çalışıyor saçma sapan arkadasımı arayıp soruyor.eşi duysa ne der yaaa offff.benbim eşim okulundaki öğretmenine msj atsa ki bu neyle ilgili olursa olsun çıldıırdım herhalde.söyleyecekelrimi yoparlamaya çalışıyorum net ve kısa öyle bişey söylemeliyim ki kendi suçunu anlasın ve okul haricinde benimle hiç muhatap olmasın benden çekinsin

çok sinir bozucu bi durum hayatınızda birinin olduğu bilse birdaha yaklaşamaz gibi

kusura bakmayın ama fazlaca saf davranıyosunuz :) müdürünüzün hareketleri yanlış, altında bişeyler var belli ama önce bu kadar öfkeli olmamalısınız sonra pişkinliğiyle çok çok daha fazla öfkelenirsiniz sonuçta kendisinin insanların gözünde yanlış anlaşılmaya müsait olduğu tek hareketi mesaj atması ki hepsi okulla ilgili.yani kendisini çok rahat haklı çıkarıp sizi haksız duruma bile düşürebilir o yüzden kendisini suçlamaya kalkmayın tepkili değil mesafeli olun derim ama bi şekilde gözünü korkutun herhangi bi sebepten dolayı abinizle yada sevgilinizle tanıştırın bence, mesaj attığında falan sevgiliniz sizin telefonunuzdan kendisini arasın bilgilendirdiği için teşekkür etsin size ileteceğini söylesin falan bunun gibi şeyler daha caydırıcı ve mantıklı geliyo bana :)

Öhöm öhömmmm :)

Ne yapacaksın biliyor musun? :)

Alacaksın 2 samimi arkadaşını, odasına gideceksin. (Onlar senin şahitlerin olacak)

Seni özel işleri için rahatsız etmemesi gerektiğini, okul zamanı dışında herhangi bir şey için aramamasını,
eger bir görev verilecekse, bunu resmi yazı ile teblig etmesini,
resmi yazı olmadan verilen herhangi bir görevi yerine getirmeyecegini isteyeceksin.

Odadan çıkınca tutanak tutup , o tutanagı sen ve arkadaşların imzalayacaksınız.
Ve o tutanagı saklayacaksın, herhangi bir durumda da tutanagı kullanacaksın :)

Aklında olsun bir daha da görev verecegi zaman, saçma sapan işlerle ilgili mutlaka resmi yazı iste :)

O zaten mesajı alır :)

Bir yandan da yüzyüze bakmak da zorundayız:(bir an önce tayin isteyip gitmek istiyorum çok sogudum:(

selam ben aslında işle ilgili başka bir sıkıntımı yazmak için aradım bu başlığı ama sizin durumunuz ilginçmiş iki seçenek var ya bu adam çok saf iş adap bilmez biri ya da gerçekten sulu cıvık bir hadsiz, bence onun ve diğer öğretmen arkadaşalrınızın olduğu ortamda iş arkadaşlığı amirlerle il başkadır arkadaşlık başkadır ben ve ailem zaruri durumlar dışında tlf ya da sms le görüşülmemesi konusunda hassasız diyebilirsin, ya bazıları sırf bedava sms hakları olduğu için bile smsle yazabiliyorlar ya da ben çok erken ya da çok geç saatte bir haber vereceksem iş arkadaşlarıma sms gönderiyorum ama tabi sonraki yaptığı cıvıklıklar başka...

başka okula görevlendirme isteme olanağın ne

sabah okul müdürüm msj atmış,mebbis bilgilerini yenileyin diye..evet okul müdürleri msj atar ama bu şekil de atar..öyle zırt pırt rahatsız etmez.gerekli şeyleri söyler,gereksiz davranmaz..

senin müdür bildiğn sarkıntılık yapıyor,bunun başka adı yok.

Yok doğru anlamışsın
Sizin müdür sana yazılıyo

Bizim işyerinde de böyle biri var
Ben ona 'Günaydın' bile demiyorum
O derse mecbur cevap veriyorum ama Allah'tan aynı katta değiliz

Canları cehenneme:47:
Ben evliyim yahu var mı ötesi ?

adam bildiğiniz sarkıntılık ediyor. :47::47::47:

odasına arkadaşlarınızla gittiğinizde. biri ses kaydı alabilir. sizin uyarmalarınızı:34: belli olmaz bu işler. delil olsun elinizde.

cudana'nın dediği gibi de resmi evrak isteyin.:31:

Donukpudra,
izinsiz ses kaydi TCK ya gore suctur ...

Herhangi bir durumda suclu konu sahibi olur,
bunu yapmamali bence...

selam ben aslında işle ilgili başka bir sıkıntımı yazmak için aradım bu başlığı ama sizin durumunuz ilginçmiş iki seçenek var ya bu adam çok saf iş adap bilmez biri ya da gerçekten sulu cıvık bir hadsiz, bence onun ve diğer öğretmen arkadaşalrınızın olduğu ortamda iş arkadaşlığı amirlerle il başkadır arkadaşlık başkadır ben ve ailem zaruri durumlar dışında tlf ya da sms le görüşülmemesi konusunda hassasız diyebilirsin, ya bazıları sırf bedava sms hakları olduğu için bile smsle yazabiliyorlar ya da ben çok erken ya da çok geç saatte bir haber vereceksem iş arkadaşlarıma sms gönderiyorum ama tabi sonraki yaptığı cıvıklıklar başka...

başka okula görevlendirme isteme olanağın ne

GÖrevlendirme isteme şansım yok kaldı ki okul burnumun dibinde çok dikkat çeker insanalr altında bi sebep arar daha kötü olur.

sabah okul müdürüm msj atmış,mebbis bilgilerini yenileyin diye..evet okul müdürleri msj atar ama bu şekil de atar..öyle zırt pırt rahatsız etmez.gerekli şeyleri söyler,gereksiz davranmaz..

senin müdür bildiğn sarkıntılık yapıyor,bunun başka adı yok.

Aynen öyle Kadesa elbette sana attığı gibi bi msjsa bu kabul edilebilir bu okullarda yapılan bir şey keşke öyle msj atsa ama bana attıkları iş dışı olmuş oluyor.

Back