• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müdürümün saçma tavırları:( Ben mi yanlış anladım??

Okul müdürüm 45 yaşlarında.1,5 yıldır beraber çalışıyoruz ama 2 aydır saçma şeyler olmaya başladı.okulumuz sunu kazandı bunu kazandı,hadi bakalım bugün müfettişler geldi sen kurtuldun bu tarz mesajlar atmaya başladı.Aslında çok garibime gitmişti mesajlaşması.bazı şeyler belli olur diye net ayrıntılar yazamıyorum çünkü buraya üye okul arkadaşlarım var.en son 2 hafta önce saçma sapan bir sosyal faaliyet için beni ve bikaç bayan arkadaşı daha çağırdı ki benimle alakasız beni ilgilendirmeyen bişey.Kendi kendine iş bölümü yapmış ben ve bekar olan bi bayan arkadas ve çocugu olmayan evli bi bayanı röportaj yapmak için görevlendirdiğini söledi.Neyse üstümüze düşeni yaparız dedik.görüşme ayarlandı eski bi öğretmenle görüşücektik benim kendi ilkokul öğretmenim ondan randevu aldık.Beni gündüz arayıp X hanım ben sizi akşam alırım sonra da Y hanımı alırım dedi.Peki diğer hoca dediğimde ki bu kişi asıl bu işle ilgilenemsi gereken kişiydi ona gerek yok yaa dedi.Gelirken haber vermesini istedim ki bekletmeyeyim.Akşam oldu annem arabasının geldiğini evin önünde aranbada beklediğini söyledi hatta inme bakalım zile bassın dedi.o arada bana bi msj geldi 'ben geldim' diye.ailemi çok iyi tanıyan bi insan zile basması ve aileme merhaba demesi gerekiyordu sanki erkek arkadaşım gibi ben geldim diye msj atması öyle garibime gittti ki ama yine de kendime bile itiraf edemedim çünkü hiç böyle şeyler beklemezdim.aşağı indim arabadan inmiş kapımızın önünde bekliyor.daha çok sinirlendim mahallemizdekiler yanlış anlar diye keşke çıkmadan arasaydınbız ya da zile bassaydınız beklememiş olurdunuz dedim ve arka koltuğa oturdum.Neyse gittik hocama yıllardır görmüyordum.oraya gidip söyleşi yapmayı onlardan geçmişle ilgili fotoğraflar almayı isteyen oydu fakat doğru düzgün soru sormadı konuyla alakalı.evde hocam yine kandisi gibi bekar kız kardeşi ve annesiyle yaşıyor.o kadar kadının içinde olması rahatsız etti beni.neyse biz tatlı tatlı hocamla eski günleriş yadederken o dönem sınıfta herkesin begendiği bi erkek arkadaşın alfı açıldı hep onu yanına oturmak istediğimi söyledim gülüştük hocamla.birden hocam geçmişle ilgili ciddi bi anısını anlatırken videoya almaya başladı.hocamın lafı bittiğinde 2 dakikalık bi sessizlik oldu o an çok alakasız bi şekilde: x hanımında platoni,k aşkını öğrenmiş olduk dedi.ben bunun gayet masumane bişey olduğunu şimdiki, çocuklarla gibi olmadığıumızı söyleyince bana : yani 3-4 aya bir sevgili mi, değişiyorsunuz deyip güldü.o an hocamın suratını görmeli,ydiniz.saçma sapan ciddiyetsiz konuşmalar ...hocamın pek hoşlanmadığını beğenmediğini anladım.neyse gün bitti eve döndüm ama ne olduğumu anlayamadım.ertesi gün çağırıp: videoyu izledim en sondaki atışma çok komik dedi.ben eve gidince videoyu izledim ve o an farkedemediğim abuk subuk konuşmalrı sakin kafayla dinleyince hele ki hocamın yüz ifadesini görünce çok sinirlendim.son hafta yüzüne biel bakmak isteemdim soğukluğumu farkedip okuldaki diğer bayan hocayı arayıp çok soğuk davrandı bişe mi var siz bilrisiniz demiş.iyice fıttırdım tabi sanki sen benim neyim oluyorsun da soruyorsun.bu hafta okulun son günü odama gelin konuşalım dedi tamam dedim gitmedim bi daha çağırdı gelmediniz diye dersim bitince gelirim dedim ama yine gitmedim.Yine arkadasımı aramış moralinin çok bozuk olduğunu falan söylemiş.zaten son hafta bi veliyle tartışmıştım camdan izleyip müdahale etmemişti.ona mı kırıldı diye sormuş.dün msj atmış sabahın köründe özür dilerim siz haklıydınız veliyle alakalı diye fıttırdım yine cvp yazmadım elim ayağım titredi.bugün sabah 10 giib telşefonum çaldı baktım o açmadım sinirden bayılabilirdim yine arkadasımı aramış arkadasım da hocam neye canı sıkkınsa demek ki su an sinirli okul açılınca konuşursunuz şu an insanalr tatilde demiş.o da çok sinirlenmiş durmadan kendisini aramasına.okula gitmek içimden gelmiyor ama ben bunda art bniyet arıyorum daha 1 yıl bu okulda çalışmak zorundayım.okul açılınca arkadasımla beraber odasına gidip uyarıcam sert bi şekilde.kızlar normal mi bir okul müdürünün bir bayan öğretmene konu her ne olursa olsun msj atması.kusura bakmayın uzun olunca yazabildiğim kadar yazdım.kendisi bir de dindar geçinir.evli barklı adam bana msj attığını görseydi biri ne düşünürdü.

Bence okulda çok zorunlu bir durum olmadıkça karşısına çıkmayın. Konuşmayın hatta. İlişkinizi kesin.
Bu arada yazımınıza biraz daha dikkat ederseniz. :34:

Back