mj atmak nedir ya! bu ne terbiyesizlik hadsizliktir! bence bunu ilk yaptıgında uyarsaydınız keşke söylemek istediğiniz bişey oldugunda mj atmanızı uygun görmuyorum,arama yapabilirsin deseydiniz. okul açılana kadar bence sıze ulaşmasına izin vermeyin.
okul açıldıgında da mj atmanızı istemıyorum diyeceginiz oldugunda arayın diyin ve iş konusu haricindede muhattap olmayın.
Hocam ben daha 5. yılımı çalışıyorum kendimi korumayı öğrenememişim daha.Acaba ben mi fesatlık yapıyorum dedim ama hocam da anneme öyle söyleyince patlak verdi.sizce nasıl konuşmalıyım?Sakin olabilir miyim bilmiyorum.iyi akşamlar , 22 yıllık öğretmenim yazdıkların kesinlikle normal bir müdürün yapacağı işler değil. saçma sapan mesaj atmalar, sizinle görüşmek için bahaneler üretmesi çok saçma. kesinlikle telefonlarına cevap vermeyin . tatil bitiminde odasına gidin ( arkadaşınız ile ) ve konuşun. gerçekten huzur ve sinir bozucu bir durum .
ne yılışık yapış yapış bir adam ya sinir olurum böyle idarecilere.10 yıllık öğretmenim böyle birşey duymadım.
ama uyarma konusunda iyi düşün,adam yanlış anlamasın sakın.böyle tipler üste çıkmayı ve suç bastrmayı iyi bilir.
hiçbir msjına cevap verme,ararsa açma..sonuçta tatildesin,dinleniyorsun..
öncelikle yalnız konuşma mutlaka yanında arkadaşın olsun , açıkça rahatsızlığını dile getir, özel mesaj atmalarından ve telefonla aramasından rahatsız olduğunu söyle. daha sonrasında da müdüre karşı soğuk ve mesafeli davranırsın.Hocam ben daha 5. yılımı çalışıyorum kendimi korumayı öğrenememişim daha.Acaba ben mi fesatlık yapıyorum dedim ama hocam da anneme öyle söyleyince patlak verdi.sizce nasıl konuşmalıyım?Sakin olabilir miyim bilmiyorum.
Anlayamadım uyarmayayım sadece soğuk ve uzak mı davranayım?Ama uyarmazsam da ne için olduğunu anlamayıp kafasına göre kendini haklı görücek.beni bir şey anlamadı sanamsın.annem de çok kızgın zaten aman kzıım dikkat et diyip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?