- 23 Haziran 2013
- 1.096
- 1.973
Mimozacim şimdi durum iki türlü de olabilir. Hiç sallanıyor olabilir ya da arada herşeyi tüketmiş ama birbirini seven iki insan da olabilir. Ama bu bile bence tehlikeli.Yani, bu ex bile olsa sanirim hayatimdaki herhangi birine, herhangi birini hayatindan cikarmasi direktifini vermezdim. Sadece hangi leveldeler, ve nasil bir arkadaslik icindeler nedir sebebi bilmek isterdim, ve bana cidden uymuyorsa o zaman bu bana uygun degil kendi yolumuza bakalim derdim.
Buarada, birkac hafta once aramizda bir konusma gecti; cok calistigim icin 'Mimoza bunu yapmani istemiyorum, lutfen daha az calis, gece yarilarina kadar duruyorsun. Ki seni cok iyi anliyorum, bende calismayi seviyorum ve sorumluluk duygum, is etigim seninki ile ayni. Ben gecen yila kadar ayni sendim. Ama daha sonra bu benim son iliskimi mahfetti. Bunun sana olmasini istemiyorum, sosyal hayatina daha fazla vakit ayir -tabi yinede hayatinda biri olmamasindan cok mutluyum, bu senin cok calisip sosyallesememenden kaynakli olsa bile- ama bundan sonra lutfen kendine oncelik ver. Bu arada ben eski iliskimde cok fazla genclik hatasi da yaptim. Ve bu benim icin iyi bir ders oldu. Artik o hatalari yapmayacagim, ve seninle herzaman cok acik konusacagim ve sana cok fazla saygi duyuyorum. Neyse gorusunce bu konu hakkinda daha detayli konusuruz zaten' falan dedi.
Belki gorusunce biseyler konusuruz bu konu hakkinda, bende hazirlikli gitmis olurum gorusmeye.
Sadece, kizin fotosunu atmasi ve o cumlesi cok cok baska bir level
Yani insan sonsuza kadar aşık kalmaz. Bu aşk sonrasinda sevgiye evrilir. Bu sevgi de tam olarak yanındaki in seni anlaması, ortak aktivitelerden birlikte tat alınması gibi şeyler.
Evliliklerde de öyle değil midir? Bir süre sonra aşk bitince gözü heyecan arar, farklılık arar, aldatır ama bı şekilde önceki kiymetlidir. Duyarsa üzülmesini istemez, duyarsa affettirir kendini.
Yabancı bile olsa kıskanmak diye birşey vardır.
Peki şöyle bir test yapsan mi? Sen de eski ilişkiden bahset. kara kaş,kara göz, sahipleniciydi vs vs. Biraz övsen. Nasıl bir tepki verir acaba?
Bu konuyu konusmalisin bence. Görüşme diyemezsin ama nedense birazcık kıskandığıni belli edebilirsin. Rahatsız olduğunu.
Diğer bir konu da insan flörtüne neden eski sevgilisini anlatır ki? Yani genelde gelecek düşünmediğin biriyle geçmişe dair özele inersin.
Temkinli ol,kendini çok kaptırma derim.