Cilt Bakımı Ürünleri Mucizevi tonik gülsuyu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Her gece ve gunduz bende gulsuyu kullanıyorum yuzumun daha temız oldugunu hıssedıyorum hem parlıyor hemde yuzum cok yaglıydı artık oyle yaglanmıyor.Kullanın derım

kızlar gerçekten bilmiyorum hiç daha önce tonikte kullanmadım.bu gülsuyunu pamukla yüzünüzemi gezdiriyorsunuz?nasıl sürülüyor?bende denicemde.şimdiden teşekkürler

benim cildim yağlı ve sivilcelerimde var banada iyi gelir mi ? cildi yağlı olduğu halde iyi sonuç alan arkadaş var mı acabaaa kızlar

benim cildim yağlı ve sivilcelerimde var banada iyi gelir mi ? cildi yağlı olduğu halde iyi sonuç alan arkadaş var mı acabaaa kızlar

Benim tavsiyem cildin yağlıysa kesinlikle gülsuyundan uzak dur. Benim gözeneklerimi iyice açtı çünkü...klava:

kızlar annem gençliğinde gülsuyu ve pudra kullanmş hep. maşşallah diim cildi çok gsel. bende kozmetik ürünleri brakıp bunu denemeyi dşünüorm. onlarn bi etkisi olmadgı gbi zamanla clde zarar da vereblcegni dşünüorm. sonuçtadoğal bi ürünle yapay bşi bir olamaz heralde ? fisfisfis
peki bu pudrayı ve gülsuyunu nasıl kullanmam lazım bilen varmı? yani önce pudra sürüp bekletcem sonra yüzümü yıkayıp gülsuyumu sürcem? yoksa önce gülsuyu sürcem sonra pudra mı? yada farklı zamanlardamı ... nasıl olcak ya bi yardm edin gözünüzü seviimm zemuszemus

arkadaşlar has gülsuyu cildi tahriş ediyo has gülsuyu kullanmayın.marketlerde felan satılıyo ya onlardan kullanın.:CüvCüvpuyorumnanaktan

eğer cildiniz çok yağlıysa blue ocean firmasının çay ağacı yağı toniği var gözenekleri sıkılaştırıp sivilce ve siyah nokta oluşumunu engelliyor...

canım ben rosense kullandım.Fazla beklerse ekşi olabiliyor kokusu.Katkı maddesi olmadığından öyledir.Buzdolabında saklıyorum.serin serin hem ferahlatıyor hem de yumuşacık yapıyor cildimi.Başka marka olarak Rosenrose diye bir marka var o da format olarak rosenseye benziyor.Şimdi onu kullanıyorum.Memnunum

arkadaslar bende otacanın gulsuyunu aldım ve 3 gundur kullanıyorum cokda memnunum dıgerlerı gıbı agır bır kokusu yok...zaten ustundede tonık olarak cıldınıze uygulayabılırsınız dıye yazıyor...

kızlar gerçekten bilmiyorum hiç daha önce tonikte kullanmadım.bu gülsuyunu pamukla yüzünüzemi gezdiriyorsunuz?nasıl sürülüyor?bende denicemde.şimdiden teşekkürler

cıldını temızledıkten sonra bır parca pamuga gul suyunda dokup cıldını sıl canımmyerimseniben

3 yıldır gülsuyundan şaşmam bende, ve cildim pırıl pırıl zemuszemus

otacı veya eyüb sabri tuncer kullanıorum ikiside gayet güzel, zaten önemli olan alkol içermemesia.s

3 yıldır gülsuyundan şaşmam bende, ve cildim pırıl pırıl zemuszemus

otacı veya eyüb sabri tuncer kullanıorum ikiside gayet güzel, zaten önemli olan alkol içermemesia.s

dogrusu otacıymıs benım yazdıgıma bak otaca

sabah sabah nasılda kabayım :1ninca:

ya gülsuyu bana mı bi tek ii gelmedi sivilcelerim azıo kullandıgımda ve müthiş kasıntı oluo

bende arada bir kullanıyorum tavsiye ederim hem yumuşacık yapıyor hemde tazelik veriyor kızlarrr:) önce cildinizi temizliyorsunuz ondan sonra tonik olarak pamuğa gülsuyunu döküp cildinizi yumuşak hareketlerle iyice temizliyorsunuz sonrada nemlendiricinizi sürün üzerine ve sabah - gece yatarken yani günde iki kere uygulayın:)

arkadaşım önermişti bana gül suyunu tonik olarak kullanmamı sabah akşam yüzüme sürüyorum ii geldi bana sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…