Cilt Bakımı Ürünleri Mucizevi tonik gülsuyu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
benim de cildim kuru canım.ve ben roseseninkini almayı düünüyorum.
hem kendi çevremde hem burada onun daha saf olduğunu duydum

Rosense'in sütü ve nemlendiriciside varmış.Bilmiyorumki sen kullan bakalım iyi gelecekmi?

evde roselen diye bi marka gülsuyu buldum ıspartadan gelmiş iyimiş galiba şimdi ona başlıyorum
memnun kalmazsam rosenseye geçicem
temizleme jeli olarak da OLAY inkini kullanmayı düşünüyorum

bende rosense marka gülsuyunu tonik niyetine kullaniyorum. cildim karma.

yüzümü temizleme sütü ile temizlediktan sonra pamuga damlatip tüm yüzüme sürüyorum nemli kalcak sekilde, cildime daha gülsuyunu yedirmeden, hemen kremimi sürüyorum, daha cok yumsak tutuyor cildi o zaman ne nem orani artiyor. sivilcelerede iyi geliyor. Daha önce lavanta suyu uyguluyordum cildime, sivilcelere o da cok iyi geliyor ama gül suyu kadar nemlendirmiyor.

gülsuyu harika bir ürün, tavsiye ederim ....

bende bugun petek markalı gulsuyu aldım aslın da rosense nın urunlerını arıyordum malesefkı buludugum semte bu markayı satan bı yer bulamadım ama onunla eşdegerde yıne ıspartadan gelen gul urunlerı satan bı magazadan gul suyu goz altı kremı ve el ve yuz kremını aldım hatta el kremını denedım oyle yumusacık yaptı kı kadıfe gıbı cok ta guzel kokuyor göz cevresı kremınıde sımdı denedım o da daha ılk suruste hosuma gıttı ben cok memnun kaldım hem dogal hemde guzel urunler tabı ekonomıkte zaten once gullu urunler kullanan arkadasların burdakı yorumlarını okumustum cok fazla memnunıyet var ayrıca hakıkı gul suyu curumus gul kokarmıs arkadaslar bılgınız olsun ..

ben de bugün rosense gül suyu aldım.ve başladım kullanmaya..

inş.cildim daha iyi olur arada bi çok bozuluyo çünkü özellikle regl döneminde

biri diyor saf gülsuyu kullanın biri diyor saf gülsuyu cilde zarar veriyor .. biri diyor çil çıkarıyo bilmem ne . hangisine inanalım kardeşim ya

Gece yatmazdan önce yaparsak pudra gözenekleri kapamaz mı?
Bir de sivilce lekelerini tam olarak geçirir değil mi?

kızlar rosense nin Kolonyalı Gülsuyu var annem mevlüt için almıştı çok önceden ,o çok iyi geliyor cilde..evde bitti sivilceler çıkmaya başladı yine almam gerekli :44: fiyatı nedir bilen varmı??

Gece yatmazdan önce yaparsak pudra gözenekleri kapamaz mı?
Bir de sivilce lekelerini tam olarak geçirir değil mi?

yok yok süper oluyo pudra ile gülsuyunu karıştırıp krem haline getir sorunlu yerlere sür yat :) çok kalın tabaka halinde sürme ama yoksa purda heryere daha çok bulaşır kuruyunca pudra döküüyo çünkü :) lekeleri de geçiriyo,bir iki gün içinde kabuk oluyo sivilceli yerler.

bende rose Queen hakiki gül suyunu kullanıyorum,gerçekten çok iyi.
sivilcelere iyi gelmesinin yanısıra cildi beyazlatığını ve parlattığınıda okumuştum
sabah akşam sürüyorum çok iyi oluyor: )

kzlar benm gülsuyumun üstünde sentetik yazıyo . ben kullanıyorum 1aydır fln aslında iyi geldi ama sentetik, saf değil bu yzden ilerleyen zmnlarda bişey olurmu diye korktum . onu bırakıp safını alıyım mı yoksa devam mı ediyim sizce ?? :/ şimdilik iyi geliyo ama korktum ynede :/

cnm rosense gülsuyu al..sentetik fln kullanma..rosense %100 doğal..distilasyon yöntemiyle elde ediliyo..hemde pahalı bişi değil en fazla 10-12 tl fln..tavsiye ederm çok iyi geliyo bnm cildime

Yağlı ciltlerde gözenekleri daha çok büyüttüğünü okumuştum
Doğru mu acaba ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…