• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Mucizevi tonik gülsuyu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Clean and clear ın siyah nokta temizleyicisi ile ilgili bir konu :) Neyse sorayım bari
Şimdi ben 2 hafta önce clean and clearın siyah nokta temizleyicisini kullanıyordum ama kullandığım yerde tek tük olan sivilceler birden büyümeye ve çoğalmaya başladı kullanmayı bıraksam mı karar veremedim,geçici olabilir diye düşünüyorum ama sormak istedim sizce bıraksam mı?

selam,ben o markanın setini aldım bende de dediğin sonuçlar gözlendii ama geçici birşey.
ÖZellikle sivilce için olanı canımı sıkıyor sürdüğüm yerde bir sertleşme oluyordu yani dokunduğunda bir yumru..Çok sinir bozucu birşey hemende geçmiyorkötükedihüso

arkadaşlar gül yapraklarını toplayıp bir şişeye doldurun üzerine saf su ekleyip 15 gün bekletin mükemmel bir tonik elde edeceksiniz hem ucuz hem çook etkili. toniği uyguladıktan sonra cildinizi nemlendirmeyi unutmayın ama... sağlıklı ciltler temennisiyle:sm_cool:

merhaba kızlar bende de yağ bezesi sorunu vardı düzenli olmasa da cilt bakımı yaptırıyorum sebamed yüz yıkama jelini kullanıyorum ve tonik olarak ta rosensenin gül suyunu kullanıyorum yıkama jelimden de toniğimden de çok çok memlunum alerjik nazikk huysuz kuru bir cilt tipim var şimdi baya iyi anlaşmaya başladık:)burnumun hemen üzerinde de kocaman bir kılcal damar çatlaması vardı şimdilerde küçülüyor araştırmalarıma göre kılcal damar çatlaklarına gül suyu iyi geliyormuş bir taşla 2 kuş vurmak buna deniyor sanırım:)vee rosensenin gül suyunu 6 tl aldım

otacı sabunuyla deneyelim bakalım bugünden itibaren. selülit çalışmalarımda devam ediyor ve başarılı geçiyor. bu sivilceleri de mahvettik mi tamamım demektir. :)

teşekkürler.

Bende tonik yerine gülsuyu kullananlardanım ve çok çok memnunum.rosensin gülsuyu da çok iyi..kaydirigubbakcemile4

Haklı olabilirsin de dayanamadım daha fazla sivilceli gezmeye sinir oldum ....
O gece burnumun çevresinde ve burnumda en azından 10-15 sivilce vardı kullanmayı kestim gülsuyu ile temizledim ıslak şekilde olan yüzüme arapkızı kremini sürüp yattım inanmayacaksın ama 1 veya 2 tane küçük sivilce kalmıştır belki de sana da tavsiye edereim....

kız barbiex arapkızı ne gen e bi icat çıkarttın başımıza çok merak ettim yzarmısın?

ya kızlar ben birşey sorcam,toniklerin alkollümü alkolsüzmü olanı iyi yada cilt tipine göremi değişiyo acaba? bu konuda uzman biri varsa cevaplasın lütfen?

Merhaba arkadaşlar ben de tonik olarak gülsuyu kullanıyorum ve memnunum (hatta gün içerisinde cildimi tazelemek için bile arada bir kullanıyorum). Cildim çok şükür oldukça iyi durumda en ufak bir sorunu yok (gerçi bunu gülsuyuna bağlamıyorum çünkü kullandığım diğer ürünler oldukça iyi). Yazılanları okuyunca şöyle bir yanlış anlama olduğunu farkettim, herkes değişik markaların gülsuyunu almış, her gülsuyu gerçek gülsuyu değil ki.. Tamamen doğal ve gerçek, katkısız gülsuyu üreten markaları tercih etmenizi öneririm (ben rosense kullanıyorum). Zaten suni gülsuyu ve doğal gülsuyu fiyatı farkeder, birini 2-3 liraya alabilirsiniz ama diğeri en az 6-7 liraya satılır.

Bu arada alkollü ve alkolsüz tonik arasındaki fark bildiğim kadarıyla alkollü olanın daha çok yağlı ciltlere uygun oluşudur. Yüzünüze kullandığınız ürünlerde alkollü olmayanını tercih etmenizi öneririm.

Sevgiler.. a.s.

benim cıildim aşırı yağlı sayılır. bana tonik olarak ne önerirsiniz.yada gülsüuyu markasından tercihiniz ne olabilir?

Bende gÜlsuyu kullanıyorum yÜzÜmÜ sabah akŞam gÜl suyuyla temızlıyorum sılıyorum faydasını gÖrdÜm pÜrÜzsÜz dÜmdÜz bı yÜzÜm oldu,2 ytl ye alıyorum ben.

bende gül suyu kullanıyorum çok güzel yaptı yüzümü küçük küçük güneş lekelri vardı biraz azalttı arada bir bebek pudrasıyla karıştırıp sürüyorum çok güzel oluyo tavsiye ederim

bende petek markasının gulsuyunu aldım 6tl ye duyanınız varmı bu markayı:uhm:
bıde eksı bı kokusu vardı satıcıya sordum nıye boyle kokuyor dıye ıcınde alkol olmadıgı ıcın bıde %100gulsuyu oldugu ıcın dedı hemde yuze daha faydalı dedı
bı arkadasta dısarıda kaldıgı zaman eksı kokar demıs
yanı satıcı benı kandırdımı ben sımdı bunu yuzume kullanayımmıkafamçokkarıştı

bende petek aldim ve cok memnunum.. cildimin T bolgesi yagli... gulsuyuyla temizledikten sonra krem veya nemlendiricimi suruyorum... bir sikayetim yok yani petek ten

[BKullanali bi ay falan oldu kuru bi cildim var ben simdilik gayet memnunum sabah aksam silip nemlendiricimi suruyorum.emin degilim belki bana oyle geliyordur sanki gozeneklerim kuculuyor gibi ama dedigim gibi emin degilim gulsuyundanmi kremlerdenmi bilemeyecem kullandigim kremler de iyi bi marka [/B]

ya benim sevgilim ıspartalı orda rosense'in mağazası var en iyisi o marka mıdır ondan aldırsam mı sizce cildim kuru?

Back
X