Benim tavsiyem cildin yağlıysa kesinlikle gülsuyundan uzak dur. Benim gözeneklerimi iyice açtı çünkü...klava:
teşekkür ederim canım zaten alıp kullanmamla bırakmam bir oldubaşka öneriniz varmı yağlı cildim var ve kırmızı sivilce izlerim var tek tük olsada ben bebek gibi bir cilt istiyorummm :) gözeneklerimde var onları küçültmek için naapmak gerek yahu ? En sonunda ben fraxel laser tedavisiyle işi kökünden çözücem heralde...:sm_confused:
eğer cildiniz çok yağlıysa blue ocean firmasının çay ağacı yağı toniği var gözenekleri sıkılaştırıp sivilce ve siyah nokta oluşumunu engelliyor...
Canım benim cildimde hiç sevmedi gülsuyunu.
Ben artık ümidimi kestim bu gözeneklerin çaresi yok kozmetikle ve deoğal yollarla.:sinifsinif:
Yeni tonik aldım garnierin çinko içerikli olandan onu da pek sevmedim gibi.
Ama en çok memnun kaldığım maden suyu+ limon ile yaptığım buz küpleri.kaydirigubbakcemile
canim baska markada önerebilirmisin canim blue ocean burda bulamiycam galiba :S:S:S yada bir site adressi felan verebilirmisin ?
aa bende garnier'in killi maskesini kullanıyorum 3İn1 dimi :) bilmiyorum gözeneklere etkisi varmı ama yüzü temizlediği gerçekama ben gözeneklerimle çok mutsuzum yaw.. ona bir çözüm bulmak istiyorum senin madenliyi de deniycem sağol canımcımm :)
Canım dediğim gibi toniğini kullanıyorum ama sevemedim hala:umursamaz:
Buz küpleri tüm toniklere on basar bence, ama o da gözeneklerimi kapatmadı. Ben de ümidimi kestim gözeneklerden yana. Cilt yapımız böyle yapacak bir şey yok.:gitme:
öle deme valla bunalıma girerimp şaka bi yana senin buz küplerin izlere iyi gelmiyodur dimi saçma bi soru :S yaa ben bu izlerle yaşamak istemiyorum bi çözüm bulmak istiyorum ühüü çok kafaya takıyorum :S:S güzellik merkezlerindeki kimyasal soydurma işlemlerinden haberdarmısın ..hiç bilgin var mı..?
Canım buzun en belirgin özelliği canlılık veriyor cilde makyajdan önce sürüyorum muhakkaksengözlerimebaksanab
İzlere nasıl bir etkisi olur net bir şey söyleyemem iz yok benim cildimde ama gözeneklerimden çok rahatsızım, onları da kapatmıyor maalesef.
Mesela bazılarının dönemsel biraz açılır gözenekleri onlara muhakkak iyi gelir. Benim cildimin yapısı böyle olduğu için geçirmesi mucize zaten.
Kimyasal yöntemlerden korkuyorum açıkçası, cildim kötü değil o yüzden düşünmüyorum.
İzlere bence cildi besleyici onarıcı birşeyler dene bepanten olabilir mesela iyi geldiğini duymuştum. İnşallah istediğimiz cilde kavuşuruz canım.kaydirigubbakcemile5
Canım buzun en belirgin özelliği canlılık veriyor cilde makyajdan önce sürüyorum muhakkaksengözlerimebaksanab
İzlere nasıl bir etkisi olur net bir şey söyleyemem iz yok benim cildimde ama gözeneklerimden çok rahatsızım, onları da kapatmıyor maalesef.
Mesela bazılarının dönemsel biraz açılır gözenekleri onlara muhakkak iyi gelir. Benim cildimin yapısı böyle olduğu için geçirmesi mucize zaten.
Kimyasal yöntemlerden korkuyorum açıkçası, cildim kötü değil o yüzden düşünmüyorum.
İzlere bence cildi besleyici onarıcı birşeyler dene bepanten olabilir mesela iyi geldiğini duymuştum. İnşallah istediğimiz cilde kavuşuruz canım.kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım çok ilgilendin benimle sağol..bakıcaz artık bi çaresine deniyorum ama buz tarifini yerimseniben sonuçlarını aktarırım sana mjcxx bisürüüü mjcxx :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?