benim cildim cok kuru banada iyi gelirmi dersiniz?
ben de kullanıyorum ve benim cildim de kuru iyi geliyo canım sen de kullanabilirsin bence .. bi de kzılar siz hangi marka gül suyunu kullanıyorsunuz?ben daha önce farklı bi marka almıştım şimdi hatırlamıyorum adını da daha sonra rosense alayım dedim %100 doğal felan diyorlardı ama çok kötü kokuyor ya dayanamıyorum kokusuna çok ekşi kokuyo önceki hiç öle değildi..hiç rosense kullanan oldu mu ?
alla alla ya niye ki acaba ya anlamadım ben de...bi de ben begendik ten almıştım .acaba bozuk felan mıydı ki..gül suyu bozulur mu bi de o var ama bozulur sanırım niye bozulmasın demi?
peki canım sen de mi buzdolabında saklıyorsun ??Ben rosense kullanıyorum ve hiç de rahatsız edici bir kokusu yok canım ben de %100 doğal olduğu için onu tercih ettim seninkinde mi bir sorun var acaba rosense bayisine git kokusuna bakarak al istersenyerimseniben
peki canım sen de mi buzdolabında saklıyorsun ??
canım bende rosense kullandım %100 doğal olduğu için ekşiyo içinde koruyucu yokya.yani ekşimiş seninki onu buzdolabında muhafaza et.hem soğuk olunca cildi diriltiyo ben sürmeyi unutuyom hep :1rolleyes:dolapta duruyo.ama benim cildim kuru onu sürünce dahada kuruyo beraberinde kullanacağım bişey varsa önerirmisiniz.ama doğal şeyler.ben kozmetik ürünler kullanmıyorum içide çok kimyasal olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?