hakiki gül suyu bekleyince ekşi ekşi kokar. bende doğal gül suyu kullanıyorum, kokusu güzel değil ama daha etkili.ben de kullanıyorum ve benim cildim de kuru iyi geliyo canım sen de kullanabilirsin bence .. bi de kzılar siz hangi marka gül suyunu kullanıyorsunuz?ben daha önce farklı bi marka almıştım şimdi hatırlamıyorum adını da daha sonra rosense alayım dedim %100 doğal felan diyorlardı ama çok kötü kokuyor ya dayanamıyorum kokusuna çok ekşi kokuyo önceki hiç öle değildi..hiç rosense kullanan oldu mu ?
yağlı cilt için kullanılmıomu gülsuyu???????????????
gül suyunu tonik niyetine kullanmaya başlamıştım, bir baktım ki sivilcelerim geçmiş. gerçekten sivilceleri kurutuyor ve gözenekleri sıkılaştırıyor. kullanmanı tavsiye ederim.Bende hiç kullanmadım ama abim kullanıyordu yüzündeki sivilcelerin tamamı geçti diyebilirim,benim yüzümde hiç sivilce yok ancak arada burnumun üzerinde oluyor onlar için kullansam olur mu acaba ve geçirir mi?
Clean and clear ın siyah nokta temizleyicisi ile ilgili bir konu :) Neyse sorayım bari
Şimdi ben 2 hafta önce clean and clearın siyah nokta temizleyicisini kullanıyordum ama kullandığım yerde tek tük olan sivilceler birden büyümeye ve çoğalmaya başladı kullanmayı bıraksam mı karar veremedim,geçici olabilir diye düşünüyorum ama sormak istedim sizce bıraksam mı?
arkadaşlar tanıdık bir cilt doktoru gülsuyunu tavsiye etmiş bir arkadaşıma.akneler üzerinde çok olumlu etkiler gösteriyor demiş.Bende denedim cildim çok yağlı ve sivilceliydi.daha 4 gün olmasına rağmen kullanalı baya söndüler tavsiye ederim sebamedin hassas ciltler için olan sabunla sabah akşam sabunlayın ve gülsuyunu pamuğa döküp cildinizi iyice silin.Çok etkili:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?