Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları mucizem berramın cicileri

Canım çok güzel hepsi maşaallah Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bahtı güzel olsun kızlarımızın, benim kuzumda 3. ayını bitirdi bende çok istiyorum ona elbise örmek özellikle yazın giymesi için inşaallah becerebilirm :hulya:

sağol canım şayet beğendiğin varsa annem ördü çoğunu nasıl örüleceğini tarif edebilirim demişti

canım kızın güle güle giysin bunları
içlerinde ortak olan etekleri var. ayrıca isimleride ortak benim kızımın adı da berra

cicilerinize bayıldım güle güle kulanın
bende örgü çok seviyorum yeni yeni öğrendim 31 haftalık hamileyim bazı modellerinizi çalacağım haberiniz olsun
birde ben bir şey sormak isdiyorum örgü çok kullanışlı olmuyor diyorlar yeni ve tecrubeli bir anne olarak tavsiye ediyormusun

sağol canım. annemleri kırmamak için arada kullanıyorum ama bizimkiler çok büyük brlki ilrtide kullanabilirim ama çok da fazla kullanılmıyor.tabi yaşadağın şehrede bağlı

maşallah barekallah cidden bayıldım arkadaşım.iyi günlerde ağız tadıyla giymeyi nasip etsn yavruna.

[/QUOTE]

bu yelek çok güzel acaba o mmodelin nasıl yapıldığını anlatırmısınız olmazsa özelden msj atarım

ablacım bunun sayılarını verebılırmısın kol kısmını nasıl yapıldıgın bılmıyorumda altakı modeli bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…