Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları mucizem berramın cicileri

güle güle kullan hayatım.bende çok bebek yeleği meraklısıyım.7 aylık hamıleyım.bebegımın 1 tane bıle hırkası yok.kayınvalıdemle konuşmuyoruz o yüzden bırsey yapmadı bana bende hazır almadım.sen şanslısın çok hosuma gıttı.güzel günlerde gıysın hepp...

Çok güzeller canım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin a.s.

ayy canım ne güzel ciciler bunlar böyle.Özellikle özellikle örmelere bayıldım.Ay canım inşallah hepsini giydirebilirsin.Yazık olacak yoksa bu kadar güzelim şeye.

annem ördü canım çoğunu birazınıda kayınvalidem.sağol canım.Allah sanada sağlıklı doğumlar nasip etsin hayırlısıyla al kucağına oğluşunu

saglicakla gelsin güzel günlerde giysin
bu kadar örgüyü görünce baktim nerdensin KÜTAHYA :)))
Teyzem kütahyada kaliyor bende gidiyorum onu ziyarete.örgü isini cook yapiyorlar cesit cesit cok güzel
yapiyorlar hemde.bende orda camide büyük kelmes olmustu benim coocuklara almistim bir sürü yelek:)
2 yildir giyiyorlar hic bozulmadi.
battaniye ye de bayildim ya

annem ördü canım çoğunu birazınıda kayınvalidem.sağol canım.Allah sanada sağlıklı doğumlar nasip etsin hayırlısıyla al kucağına oğluşunu

cok sağol canım :)) benim de haftasonu kayınvalidem geliyor o örmüş bakalım:) gerci kız cicileri bi ayrı oluyor ama :ecrin_bebek:

canım güle güle giysin kızın çok güzel................annem uçları pembe fırfırlı elbisenin tarifini verir mi diyor.......ben anlamamda sen yaz ben ona anlatayım.........

ayyyyy vallaa çokkk güzelmişş cicilerinizzz yaa güle güleee kullanınn bizimdee hazırlıklarımızz bittmek üzeree bölee güzell cicilerii gördükkçee daha da heycanlanıyoorum yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…