• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları mucizem berramın cicileri

eftelyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
2.934
19
116
39
Kütahya
dsci0002f.jpg
:nazar:

dsci0004mr.jpg

dsci0006xs.jpg

dsci0007ok.jpg

dsci0009kb.jpg

dsci0010h.jpg

dsci0014w.jpg

dsci0013dn.jpg

dsci0015b.jpg

dsci0016o.jpg

dsci0017y.jpg

harikalar güzelim. ıyi günlerde güle güle giysin. ıNşallah hepsini büyemeden giyer:) günlük değişk değişik giydirirsin artk çabuk büyüyorlar.

maşallah hepsi süper bayıldım
kız çocuğu bi başka oluyo ya çok güzel kıyafetler var onlar için Allah hayırlısıyla kucağımızıda almayı nasip etsin inş.

ay canımm Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:
yaa çok güzeller,doğurasım geldi valla ama olmuyo ki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bayyıldım cicişlerinizeee , en çok da pembeli tulum ve papatyalı örgü hırkasına :)
bu arada etekleri pembiş fırfırlı beyaz örgü elbiseden ben de örmüştüm yeğenime , çok çıtırık oluyorlar onu giydiklerinde :asigim:

çok süper şeyler hepsi de çok zevkisiniz gerçekten...Kız çocuğuna da kıyafetler pek şık oluyor ya sağlıkla giyer inşallah hepsini..

güle güle giydir canım sağlıkla inşallah da kız üşenmeden nasıl ekledin tek tek bu kadar resmii bravooo valla yerimseniben

sağolun kızlar.darkolive canım bayadır eklemeyi düşünüyordum sonunda vakit bulunca üşenmedim artık hamileyken ekliyecektim kızım doğdu 4. ayını bile bitirdi artık ekleyeyim dedim:)

canim hepsi birbirinden güzel cok sik ve cici seyleriniz var, kizin insallah güzel huzurlu ve mutlu günlerde bunlari giyer...

Back