mucizeleri gerçekleştirmek istermisiniz kızlar buyrun o zaman :)

yok canım özel falan değil,
iş arıyorum ama bir türlü içime sinen bir yer bulamadım,evde oturmaktan çok sıkıldım artık,
her iş görüşmesinden elim boş dönüyorum,sıkıntı işte

harfi harfine aynı dertten bende de var, içim sıkılıyor artık iyice daraldım. mutsuzluk başladı :/

abdestli falan değilim şimdi de, demin okudum başlığı görür görmez. teşekkür ederim :)
pek dinine bağlı biri değilimdir, ama bu aralar iyice duaların gücüne inanmaya başladım. içimi rahatlatıyorlar. bunu da not aldım bir yere, her gün okurum artık. teşekkürler

rica ederim canım ama unutma dogru ve düzenli bir şekilde tüm kalbinle inanarak uygulaman gerekiyor

dün gece yaptım,bu gece de yapıcam,devam ediyorum umarım dualarım yerini bulur

sağol canım
peki hangi kelimeleri söylüyorduk
:44::44::44:
kusura bakma biraz fazla soru sordum

ilk olarak gece yatmadan önce güzelce bir abdest alacaksınız ve inşirah suresini oluyacaksınız ne kadar çok okursanız o kadar daha iyi olur aslında daha sonra pencerenizi açarak veya balkona çıkarak evrene yarın benim için bir mucize olacak diyerek büyük bir inaçla tekrarlamalısınız 7 kere sabah kalktığınız vakit de hiç birşey yapmadan önce bugun benim için bir mucize olacak diyerek aynı şekilde 7 defe tekrarlamalısınız ama unutmayın eger gercekten inanmassanız bütün kalbinizle hiç bir sonuç alamassınız inanmak başarmanın yarısıdır

harfi harfine aynı dertten bende de var, içim sıkılıyor artık iyice daraldım. mutsuzluk başladı :/

canım benim,ben bu duayı yapmaya başladım,sen de duanı et,inşallah allah dualarımızı duyar,elimiz boş kalmayız:114:

bu tek bır dua ıcın gecerlı degıl..su bı gercek gonulden yurekten ıstenılen herseyı verıo allah
bıde sukretmeı bılmek lazım tabı..keske daha cok dua edebılsek keske bu yuzden kendıme cok kızıorm bazen

çok teşekkürler canımm

öyle canm öyle o kadar haklsın ki .. en önemliside gercekten inanmak dualar ve düşüncelerimiz ise sadece bunlara vesile oluyor

Bu yöntemi deneyip sonuca ulaşan başka arkadaşlar var mı? Ben adetim bittikten sonra deneyeceğim ilk iş olarak :26:

çok güzel bir konu rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah ederde zaten yeterki biz gönülden istemesini ve ona tevekkül etmesini bilelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…