-
- Konu Sahibi Mavisssssss
yok canım özel falan değil,
iş arıyorum ama bir türlü içime sinen bir yer bulamadım,evde oturmaktan çok sıkıldım artık,
her iş görüşmesinden elim boş dönüyorum,sıkıntı işte
merhaba canlarım sizlerledde paylaşmak istedim başımdan geçen bu güzel şeyleri cok umutsuz oldugumda gelen mucizeleri umutları .. ve deneyimlerimi yazacagm ilk olarak yapmanız gerekenleri söylemek istiyorum bu gece yatmadan .. ilk olarak 3 kere abdest alıp inşirah suresini okumanızı istiyorum nette orjinal okunuşu ve anlamı mevcut sonra bir balkona çıkarak veya camdan evrenin kokusunu içinize çekerek yarın benim için bir mucize olacak diye 7 defa tekrarlayacaksınız ama bunu büyük bir inançla yapacaksınız o anda neyin gerçekleşmesini istiyorsannız ona konsantre olacaksınız sonra sabah kalktığınızda ilk işiniz hiç birşey ypamadan yine balkona çıkara yada camdan 7 kere bugun benim için bir mucize olacak diyerek tekrarlamanız bunu 7 gün boyunca yapmanızı istiyorum büyük bir inançla ben yaptım ve nelere şahid oldum aklım ermedi çok mutlu oldum kızlar isterseniz neler oldugunu paylaşacağım sizlere evet denemeye varmısınız :)
neden 3 kere abdest alıyoruz 1 kere alsak yetmez mi?:44::44::44:
abdestli falan değilim şimdi de, demin okudum başlığı görür görmez. teşekkür ederim :)
pek dinine bağlı biri değilimdir, ama bu aralar iyice duaların gücüne inanmaya başladım. içimi rahatlatıyorlar. bunu da not aldım bir yere, her gün okurum artık. teşekkürler
hayır abdest 1 kere dua 3 kere canım kelimeler ise 7 kere
sağol canım
peki hangi kelimeleri söylüyorduk:44::44::44:
kusura bakma biraz fazla soru sordum
harfi harfine aynı dertten bende de var, içim sıkılıyor artık iyice daraldım. mutsuzluk başladı :/
dün gece yaptım,bu gece de yapıcam,devam ediyorum umarım dualarım yerini bulur
ilk olarak gece yatmadan önce güzelce bir abdest alacaksınız ve inşirah suresini oluyacaksınız ne kadar çok okursanız o kadar daha iyi olur aslında daha sonra pencerenizi açarak veya balkona çıkarak evrene yarın benim için bir mucize olacak diyerek büyük bir inaçla tekrarlamalısınız 7 kere sabah kalktığınız vakit de hiç birşey yapmadan önce bugun benim için bir mucize olacak diyerek aynı şekilde 7 defe tekrarlamalısınız ama unutmayın eger gercekten inanmassanız bütün kalbinizle hiç bir sonuç alamassınız inanmak başarmanın yarısıdır
bu tek bır dua ıcın gecerlı degıl..su bı gercek gonulden yurekten ıstenılen herseyı verıo allah
bıde sukretmeı bılmek lazım tabı..keske daha cok dua edebılsek keske bu yuzden kendıme cok kızıorm bazen
doğru söylüyorsun :26:ama bak hala umarım diyorsun hala olumsuz düşünüyorsun böyle olursan olur mu ama olmaz ki
çok teşekkürler canımm
doğru söylüyorsun :26:[/QUO
sabah kalktığında da uyguladn demi canm ama bak böyle olumsuz düşünmek yok ne anlaşmıştık biz
Bu yöntemi deneyip sonuca ulaşan başka arkadaşlar var mı? Ben adetim bittikten sonra deneyeceğim ilk iş olarak :26:
herkez daha yeni yeni başlıyor canm :) inşallaj burdakilere umut olacak deneyen arkadaşlarımızda