mucizeleri gerçekleştirmek istermisiniz kızlar buyrun o zaman :)

Denicem bende.. Aylardır namaz kılayım kuran okuyayım dyorum kendime ama öyle bi uyuşukluk var ki üzerimde hiç bir şey yapmıyorum...
Silkelenip kendime gelmem lazım.. Burdan başlasam güzel bi başlangıç olur heralde..

gerçekten inanırsan emin ol olmayacak birşey yok canım benim emin olabilirsin buna birde bunlar dua ve kuranla bütünleşince .. sonuçları paylaşırmısın denedikten sonra bizlerle burdaki bir çok kişye umut olablir :)

gerçekten inanırsan emin ol olmayacak birşey yok canım benim emin olabilirsin buna birde bunlar dua ve kuranla bütünleşince .. sonuçları paylaşırmısın denedikten sonra bizlerle burdaki bir çok kişye umut olablir :)
İnşallah güzel şeyler çıkarsa ortaya paylaşırım tabi. Bu gün başlıcam hatta gaza geldim :)

İnşallah güzel şeyler çıkarsa ortaya paylaşırım tabi. Bu gün başlıcam hatta gaza geldim :)

hadi bakalım sonuçları bekliyorum :) ama sunu unutma canm illa istediğin birşey olacak degildir tabi ama onun dışında bir yol kapı seni şaşırtan şeyler açılacaktır :KK48:

hadi bakalım sonuçları bekliyorum :) ama sunu unutma canm illa istediğin birşey olacak degildir tabi ama onun dışında bir yol kapı seni şaşırtan şeyler açılacaktır :KK48:
Öyle tabi. Şunu istiyorum bunu istiyorum diye maddi şeyler için dua etmenin yanlış olduğunu düşünüyorum zaten.
Benim istediğim içimin biraz huzurlu olması, etrafıma güzel bakabilmek, çok çok da huzur..
Surelerin faziletine inanırım. İnşirah Suresini bilirdim de zaten.
Ama işte insan her bildiğini uygulamıyo.
Onu harekete geçircek bişeyler lazım.
Harekete geçirme isteğini uyandıranda siz oldunuz teşekkür ederim..
Hiç bi mucize görmesem de rabbimle dertleşmek bile huzur verir heralde..
Görelim bakalım neler olcak..

Ben 2 gün yaptım sonra adet dönemine girdiğim için bıraktım.
Bitsin tekrar başlıcam bakalım..

Ben 2 gün yaptım sonra adet dönemine girdiğim için bıraktım.
Bitsin tekrar başlıcam bakalım..

o 2 gün içinde tatlım peki azda olsa birşeyler oldumu ne biliyim bir düşün bakalım :) bu konuya daja çok ilgilenen arkadaşlar olsaydı belki su an sonuçları görüyor olablirdik :KK5:

Ne yalan söyleyeyim ilk gün hayatımda yaşadığım en berbat geceydi. Öyle ki bi gecede 2 kilo verdim ağlamaktan stresten vs..
Ertesi gün de çok iyiydim.
Bu iyiliğin sebebi bir aydır görmediğim nişanlımın yanına gitmem onu görmem. Ailesinin bana karşı çok sevecen ve iyi olmasıydı.. (Duanın etkisi de varsa Allah bilir tabi..)

O yüzden bu iki günü yok sayarak bir hafta sonra tekrar başlıcam:KK1:

Ne yalan söyleyeyim ilk gün hayatımda yaşadığım en berbat geceydi. Öyle ki bi gecede 2 kilo verdim ağlamaktan stresten vs..
Ertesi gün de çok iyiydim.
Bu iyiliğin sebebi bir aydır görmediğim nişanlımın yanına gitmem onu görmem. Ailesinin bana karşı çok sevecen ve iyi olmasıydı.. (Duanın etkisi de varsa Allah bilir tabi..)

O yüzden bu iki günü yok sayarak bir hafta sonra tekrar başlıcam:KK1:
canım iyi ve güzel haberlerini bekliyorum bemde başlaycagm adetim biter bitmez hadi bakalım şimdiden tekrar heycan bastı beni katipliğimin olmasını çok çok istiyorum belki olur bu sayede öyle değil mi cok heycanlandım şimdiii :) :KK1:

İnşallah güzelce işlerimize yerleşiriz.. Benimde şuan için en çok ihtiyacım olan o..
Bir sürü çeyiz almam gerek çünkü :KK1:

size umut olması için bir kaç yaşadıgım şeyi anlatmak istiyorum bu uygulamaya başladığımda .. gördügümde o kadar inanmştım ki daha 7 gün geçmeden neler oldu hayatımda ama çok inanmıştım o zaman hayatımda kimse yoktu ve benim aşık oldugum imkansız dedigim biri vardı imkansızdık biz kızlar bunu yaptıktan 3 gün sonra konuşmaya başladık ve şimdi 14 aydır beraberiz maşşalah deyin ama nazar değmesin :) daha sonra o 7 gün içersinde çok güzel gelişmeler oldu benim için birkere psikoljm düzeldi.. maddi durumumuz çok kötüydü ve annem iş bulamıyordu 3 aydır ben öyle inandım ki 1 hafta içinde annem çok güzel bir iş buldu hemde çok güzel biryerde hala çalışıyor :) bu kadar yeter galiba daha fazla dmeyim büyüsü bozulur diye korkuyorum :)

:nazar::nazar::nazar: maşallah diyorum,nazar değmesin.
ben de günlerdir karamsar ve bezgin bir ruh hali içindeyim,sanki üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi:KK14:
bir kendime geleyim toparlanayım diyorum ama yapamıyorum bir türlü,
bu dediklerini uyguluycam,belki bana da iyi gelir,küçük bir mucize olur hayatımda kimbilir :2:

olacak olacak olacak inşallahhh tatlım bu müjdeli haberi vermek için sabırsızlanıyorum ben sende inan buna inş. deniyen arkadaşlarımda çok güzel sonuçlar alırlar :KK12:

:nazar::nazar::nazar: maşallah diyorum,nazar değmesin.
ben de günlerdir karamsar ve bezgin bir ruh hali içindeyim,sanki üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi:KK14:
bir kendime geleyim toparlanayım diyorum ama yapamıyorum bir türlü,
bu dediklerini uyguluycam,belki bana da iyi gelir,küçük bir mucize olur hayatımda kimbilir :2:

tatlım benim daha ne duruyorsun :) durma uygula hemen üzülme bak gercekten inanırsan ve kalpten söylersen bunları emin ol o kadar güzel şeyler olacak ki umutsuzluğa kapılma lütfen neler oldu hayatında kısaca anlatmak istermisin pekii özel değilse senin için

bende tam şimdi '' Evrenden Torpilim Var'' isimli bir kitap bitirdim kesinlikle öneriyorum sizlere. Herşey beyinde bitiyor. Hiçbir olumsuzluk düşünmeden çok istemekle ilgili

tatlım benim daha ne duruyorsun :) durma uygula hemen üzülme bak gercekten inanırsan ve kalpten söylersen bunları emin ol o kadar güzel şeyler olacak ki umutsuzluğa kapılma lütfen neler oldu hayatında kısaca anlatmak istermisin pekii özel değilse senin için

yok canım özel falan değil,
iş arıyorum ama bir türlü içime sinen bir yer bulamadım,evde oturmaktan çok sıkıldım artık,
her iş görüşmesinden elim boş dönüyorum,sıkıntı işte:KK43:

yok canım özel falan değil,
iş arıyorum ama bir türlü içime sinen bir yer bulamadım,evde oturmaktan çok sıkıldım artık,
her iş görüşmesinden elim boş dönüyorum,sıkıntı işte:KK43:

anladım canm gercekten çok kötü çok zor bir durum bilirim bu uygulamayı hemen denemelisin büyük bir inançla mutlaka olacaktır birşeyler mutlaka nasip kısmet işi bunlar öncelikle şu olumsuzluklarından ve kötü düşüncelerinden kurtul ve sadece inan ondan sonra gerisi gelecektir emin ol canım :KK16:

Son düzenleme:
X