mucizeleri gerçekleştirmek istermisiniz kızlar buyrun o zaman :)

Rabbim zaten bizi bilen bizi duyandır.
Hepsi imtihandir.
Rabbim ol der ve olur.
5 kere 7 kere oku 3 defa abdest almak nedir?
abdestini alip diledigin gibi ellerini acip dilemek,istemek,dua etmek en guzelidir.
Duada ısrardir onemli olan.
Dua ettim olmadi demek zaten icten edilmemisdir.

Lutfen 7 kere 5 kere falan yerine, teheccud namazlari kilin.
Hacet namazlari kilin.
Vakit namazlarini zaten kılın.
Adestli uyuyun.
Bol bol salavat cekip Allahi, esmalari zikredin.

Rabbim zaten bizi bilen bizi duyandır.
Hepsi imtihandir.
Rabbim ol der ve olur.
5 kere 7 kere oku 3 defa abdest almak nedir?
abdestini alip diledigin gibi ellerini acip dilemek,istemek,dua etmek en guzelidir.
Duada ısrardir onemli olan.
Dua ettim olmadi demek zaten icten edilmemisdir.

Lutfen 7 kere 5 kere falan yerine, teheccud namazlari kilin.
Hacet namazlari kilin.
Vakit namazlarini zaten kılın.
Adestli uyuyun.
Bol bol salavat cekip Allahi, esmalari zikredin.
bu konu için yorum yapmıcam ama sayıların dinimizde yeri büyüktür

Şirk olduğuna nasıl kanaat getirdiniz anlamadım?
inşirah suresi zaten Allahın kelamıdır.yani yine Allahın kelamını okuyup dua etmiş gönlünüzden geçeni istemiş oluyorsuznuz.şirklik bir durum olduğunu düşünmüyorum ben.Allaha ortak koşulan bır durum yok.yine onun ayetleriyle ondan istiyorsunuz

yorum yapmissin zaten ozaman sen sayiyla cekersin ben cekmem bukadar
bu mudur yani cevabın..bu konuyla ilgili özel bilim adamları yetişti.senin yaptığın yorumua yorum yaptım.senin çekip çekmemen beni alakadar etmiyor.arkadaşa açıklık getridim zira birini şirk koşmakla itham etmek fazlasıyla ağırdır.yaparım yapmamla olacak işler değil yani.altı doldurulası şeyler bunlar.azcık nezaket

bu mudur yani cevabın..bu konuyla ilgili özel bilim adamları yetişti.senin yaptığın yorumua yorum yaptım.senin çekip çekmemen beni alakadar etmiyor.arkadaşa açıklık getridim zira birini şirk koşmakla itham etmek fazlasıyla ağırdır.yaparım yapmamla olacak işler değil yani.altı doldurulası şeyler bunlar.azcık nezaket
Mune Mune ben polemik yapmak istemiyorum ama bu arkadaslar israrla tartismak istiyor.
Lutfen uyariniz.

X