- 16 Ocak 2016
- 957
- 297
- Konu Sahibi Mavisssssss
deneyip sonuç alan var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iste bu bile yanlis!deneyip sonuç alan var mı acaba?
iste bu bile yanlis!
biri cikipda denedim olmadi diyince dua etmeyecekmisin ozaman.
Sizinle tartismicam.cevabınızı yeni gördüm hayır ne alakası var? deneyip sonuç alan var mı merak ediyorum sadece
Sizinle tartismicam.
Dua etmekden bahsediyoruz Rabbimle basbasa kalmakdan! ondan istemekden!
bu şirktir.
Şirk olduğuna nasıl kanaat getirdiniz anlamadım? cevap bekliyorum sizdenSizinle tartismicam.
Dua etmekden bahsediyoruz Rabbimle basbasa kalmakdan! ondan istemekden!
bu şirktir.
işsizmisin be? ne bu israr otur arastir.Şirk olduğuna nasıl kanaat getirdiniz anlamadım? cevap bekliyorum sizden
bu konu için yorum yapmıcam ama sayıların dinimizde yeri büyüktürRabbim zaten bizi bilen bizi duyandır.
Hepsi imtihandir.
Rabbim ol der ve olur.
5 kere 7 kere oku 3 defa abdest almak nedir?
abdestini alip diledigin gibi ellerini acip dilemek,istemek,dua etmek en guzelidir.
Duada ısrardir onemli olan.
Dua ettim olmadi demek zaten icten edilmemisdir.
Lutfen 7 kere 5 kere falan yerine, teheccud namazlari kilin.
Hacet namazlari kilin.
Vakit namazlarini zaten kılın.
Adestli uyuyun.
Bol bol salavat cekip Allahi, esmalari zikredin.
inşirah suresi zaten Allahın kelamıdır.yani yine Allahın kelamını okuyup dua etmiş gönlünüzden geçeni istemiş oluyorsuznuz.şirklik bir durum olduğunu düşünmüyorum ben.Allaha ortak koşulan bır durum yok.yine onun ayetleriyle ondan istiyorsunuzŞirk olduğuna nasıl kanaat getirdiniz anlamadım?
yorum yapmissin zaten ozaman sen sayiyla cekersin ben cekmem bukadarbu konu için yorum yapmıcam ama sayıların dinimizde yeri büyüktür
bu mudur yani cevabın..bu konuyla ilgili özel bilim adamları yetişti.senin yaptığın yorumua yorum yaptım.senin çekip çekmemen beni alakadar etmiyor.arkadaşa açıklık getridim zira birini şirk koşmakla itham etmek fazlasıyla ağırdır.yaparım yapmamla olacak işler değil yani.altı doldurulası şeyler bunlar.azcık nezaketyorum yapmissin zaten ozaman sen sayiyla cekersin ben cekmem bukadar
Mune ben polemik yapmak istemiyorum ama bu arkadaslar israrla tartismak istiyor.bu mudur yani cevabın..bu konuyla ilgili özel bilim adamları yetişti.senin yaptığın yorumua yorum yaptım.senin çekip çekmemen beni alakadar etmiyor.arkadaşa açıklık getridim zira birini şirk koşmakla itham etmek fazlasıyla ağırdır.yaparım yapmamla olacak işler değil yani.altı doldurulası şeyler bunlar.azcık nezaket
arkadaşım iyimisin neyin polemiği?neyin tartışması Mune lütfen bakarmısınız müdürüm.konuşmamda tartışmalık bir mevzu varmı